Κεφάλαιο 29

6.7K 723 70
                                    

Δεν θυμαμαι που πρεπει να στριψω.Πρεπει να στριψω σε αυτον τον δρομο ή συνεχιζω ισια;Οταν ο Four και εγω οδηγησαμε εδω το προγουμενο βραδυ,ηταν τοσο σκοτεινα,οποτε δεν ειδα ολα αυτα που περασαμε.Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι υπηρχαν πολλα δεντρα και μια λιμνη.Δεν εχω περασει καμια λιμνη ως τωρα,οποτε νομιζω πως πρεπει να συνεχισω να οδηγαω ισια.

Οδηγαω ακομη πεντε λεπτα περιπου στον ιδιο δρομο μεχρι που βλεπω μια μικρη λιμνη αναμεσα σε κατι δεντρα.Η μονη κατευθυνση που μπορω να ακολουθησω απο εδω ειναι ισια ή να στριψω.Αν στριψω,υπαρχουν δυο δρομοι,ενας που στριβει αριστερα και ενας που στριβει δεξια.Υπαρχουν τοσες πιθανες κατευθυνσεις που μπορω να ακολουθησω και δεν εχω ιδεα απο που πρεπει να παω.

Ολη την ωρα που οδηγουσαμε χθες το βραδυ προς το σπιτι του,ειχα βυθιστει στις σκεψεις μου για το τι προκειται να συμβει.Δεν θυμαμαι ουτε μια στροφη,το μονο που ξερω ειναι πως το σπιτι του ειναι περιτριγυρισμενο απο πολλα πευκα και εχει μεγαλο δρομο.

Αν συνεχισω ισια θα καταληξω ή στο σπιτι του ή σε αλλη μια στροφη που θα μπορουσε να με βγαλει ουτε και εγω δεν ξερω που.Ευχομαι να ειχα δωσει περισσοτερη προσοχω στον δρομο για το σπιτι του,το ηξερα που θα γυρνουσα.

Τελικα αποφασιζω να σταματησω για λιγο διπλα στην λιμνη.Δεν υπαρχει παρκινγκ,αλλα μια μεγαλη εκταση με χορτα,οπου και σταματαω το οχημα μου.Θα προσπαθουσα να τον παρω τηλεφωνο,αλλα δεν εχω τον αριθμο του.Πιστευω πως πρεπει να του ζητησω τον αριθμο του συντομα,αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει.Ισως να μου τον πει τωρα,και θα ντρεπομουν αν το εκανε αυτο.

Δεν θελω να παω σπιτι και δεν ξερω πως να παω στο σπιτι του Four,οποτε δεν ξερω που να παω τωρα.Βγαινω απο το αυτοκινητο και περπαταω διπλα στα δεντρα,λιγα μετρα μακρια απο το νερο.Υπαρχουν μικρες πετρες κατω απο τα ποδια μου οποτε παιρνω μια.'Χαιδευοντας' την πετρα με τον αντιχειρα μου,κοιταζω το νερο.Ο μπαμπας μου παντα προσπαθουσε να με μαθει να κανω 'βατραχακια' με τις πετρες στο νερο καθε φορα που ειμασταν κοντα σε λιμνη.Καθε φορα που το προσπαθω,η πετρα χτυπαει το νερο και βουλιαζει κατευθειαν.

Το νερο ειναι ηρεμο,φαινεται σαν να ειναι παγωμενο,αλλα δεν εχει αρκετα κρυο,οποτε ξερω πως δεν ειναι.Κοιταω ισια και στοχευσω την μικρη πετρα.Ο μπαμπας μου παντα μου ελεγα να να την πεταω δυνατα,ωστε να αποκτα μεγαλη ορμη.Κουναω το χερι μου προς τα πισω και μετα το τιναζω μπροστα.Η πετρα δεν 'πηδαει' πανω στο νερο,μονο το χτυπαει και βουλιαζει.

Poison h.s (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα