✿ Μεταφράστριες ✿

7.1K 395 68
                                    

Αρχικα θελω να πω πως η ολη εμπειρια με την μεταφραση ηταν υπεροχη,απο τις καλυτερες για μενα.
Μεσα απο αυτην γνωρισα υπεροχα ατομα,κατι που ειναι ανεκτίμητο.
Ευχαριστουμε οσες διαβάζετε καθε φορα καθε κεφαλαιο κ μου δώσατε και εμενα την ευκαιρια να μεταφραζω,κατι που ηθελα να κανω πολυ καιρο.
Η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση που περναμε καθε φορα απο τα σχολια σας και που βλεπαμε οτι σας αρεσει η δουλεια μας ηταν η καλυτερη
Οτι θελετε θα ειμαστε εδω σας ευχαριστουμε και σας αγαπαμε πολυ πολυυ!

-Ευαγγελια


Ολα ξεκινησαν με ενα ποστ.
"Θελετε να μεταφρασουμε καποιο φανφικτ;" Γιατι οχι; Και ετσι σχολιασα. Γνωριστηκαμε πολυ καλα με τα κοριτσια, και αποφασησαμε μεσα απο ολα τα fanfict να μεταφρασουμε το poison.
Μπαινει το πρωτο κεφαλαιο και μου ερχετε μυνημα.
"" Heeeey! Ειδα που εγραψες στην ομαδα του Αφτερ οτι θα μεταφραζεις το Poison με καποια αλλα κοριτσια... το θεμα ειναι οτι το μεταφραζω ηδη εγω και εχω κανει ομαδα κτλπ :/"" -Κατερινα Ζωρζου.
Εδω ειμαστε. Τι κανουμε τωρα; Και με αυτο τον τροπι παραταμε την ομαδα μας και μπαινουμε στην πιο υπεροχη ομαδα. Στην ιμαδα του poison. Σε αυτη ακριβως την ομαδα. Με αρχικα 70 μελη και με σχεδον εναμιση κεφαλαιο ανεβασμενο. Ο αριμος των μελων μεγαλωνε οσο ανεβαιναν και καινουρια κεφαλαια. Ειμασταν τοσο, μα τοσο χαρουμενες...! Οι περισσοτερες δεν με ξερετε γιατι σταματησα να μεταφραζω. Προβληματα υγειας και διαφορες υποχρεωσεις με αναγκασαν να αφησω αυτο το υπεροχο πραγμα. Δεν ξερετε ποσο στεναχωρηθηκα. Συνεχισα ομως να ειμαι στην ομαδα και να διαβζω τι αντιδρασεις σας. Εριξα πολυ γελιο. Και ερχετε το τελος. Ξαναζω αυτη την στιγμη. Τα ιδια ακριβως συναισθηματα, σαν να μην περασα ουτε μια μερα. Και παλι εκλαψα. Συγκινηθηκα...α ρε Κατερινα με τις ιδεες σου...
I you so much poisoners. Ηταν μια αξεχαστη εμπειρια.
Σας ευχαριστω.

-Τριανταφυλλια


Poison h.s (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα