INFO

131 5 2
                                    

Halløj jordboere!


Jeg spurgte på min instagram (@ bareforboegerne) en dag, om folk var interresserede i en bog, hvor jeg delte de tips og råd, jeg har lært om skrivning på college. Folk stemte ja, så her er bogen nu :)


Jeg kommer til at dele både råd og hårde sandheder, så vi formentlig kan forbedre os som forfattere.


DISCLAIMER:  Nogle råd kommer til at virke som om de er direkte dedikeret til DIG. Det er de IKKE. Alle, der skriver, har ting de er bedre til end andre. Jeg arbejder selv med at lære at skrive efter nogle af rådene, men har godt styr på de andre. At kende til de her råd er første skridt til at følge dem. Og husk, man lærer af fejl, så selv hvis et råd føles mere personligt, så vil det i sidste ende blot betyde at du lærer noget ad det :)


HVIS du ikke orker at læse skrivetips fra mig, vil jeg anbefale nogle (engelske) youtubers, der er gode til at give råd indenfor skrivning (De vil give mange af de samme råd som mig, siden de - sammen med college - har lært mig de her råd):

Jenna Moreci: En selvpublicerert amerikansk forfatter. Hun er god til at tilføje humor til sine videoer, men er heller ikke bange for at sige tingene rent ud. Hun har videoer ikke kun om skriveråd, men også tropes og fiktion generelt.

Alexa Donne: Publiceret amerikansk forfatter. Hun har lavet gode videoer med 'harsh truths for ameteur writers', som enhver bør se. Hun er ikke bange få at sige den hårde sandhed, som hun altid opfølger med råd. Udover det er hendes videoer med skrivetips meget lærerige, og hun er god til at forklare, hvad hvert tip egentlig betyder.

Iwriterly: Forfatter og tideligere 'literary agent'. Hun er god til at give tips, men også at snakke om, hvilke bøger fanger forlags opmærksomhed og hvorfor. 


Udover det vil jeg bare sige, at I selvfølgelig også er velkomne til at dele jeres tips og tricks med mig i kommentarerne! 


Over and Out

SkrivetipsWhere stories live. Discover now