40/2

3.7K 128 31
                                    

Onların çocuğunu taşıyorsunuz ve bir sebepten ötürü onlara bir türlü söyleyemediniz. Bir gece aranızda çok şiddetli bir kavga oldu ve bebeğinizi düşürdünüz. Bunu öğrendiklerinde ki tepkileri:

Mukami;

Ruki Mukami.
Hissettikleriniz, bir yumru olup boğazınıza takılı kalmıştı. Duygusal bir boşlukta gibiydiniz. Ettiğiniz kavganın sonucunda  yere oturmuş bir şekilde ellerinizi karnınıza sarmıştınız. Neler olduğunu anladığında sessiz bir hale bürünmüş, dizlerini kırarak yanınıza doğru eğilmişti. Avucuyla elinizi hapsedip dudaklarını şakağınıza yaslayıp öylece durmuştu. "Üzgünüm Y/N.."

Yuuma Mukami.
O olayların hangi boyuta geldiğini fark edince hızlıca sizi kolları arasına almış ve yüzünü boynunuza gömmüştü. Gözyaşlarınız yanaklarınızdan aşağıya doğru bir yol izlerken onun da gözyaşları akmaya başlamıştı. Ona söylemediğiniz için size kızamıyordu bile. "Y/N.. bunu bilmediğim ve seni daha önce sarmadığım için kendimden nefret ediyorum. Şimdi de başına bu geldiği için, onu kaybettiğimiz için kendimden nefret ediyorum. Üzgünüm.."

Kou Mukami.
Siz bacaklarınızdan akan kanı hissettiğinizde şokla karnınıza sarılmış ve dizlerinizin üzerine çökmüştünüz. O korkuyla size doğru eğildiğinde bacaklarından akan kanı görmesigle duraksamış ve bakışlarını oraya odaklamıştı. Gözlerinizi kaldırıp ona bakmış ve titrek bir nefes almıştınız. "O ö-öldü mü?" Sorduğunuz soruyu işittiğinde sol gözünden bir damla gözyaşı düşmüş ve kollarını hızlıca size sarmıştı.

Azusa Mukami.
Saatlerdir soğuk odada yatıyor, bomboş olan karnınızı okşuyordunuz. Hissedemediğiniz için durmadan ağlıyor, ağlamak dışında başka bir yaşam belirtisi göstermiyordunuz. Bir süre sonra korkusunu yenip yanınıza gelmiş ve yavaşça uzanmıştı. Kolları yavaşça etrafınıza dolanırken çenesini omzunuza yaslamış ve gözlerini kapatmıştı. "Üzgünüm Y/N. Ben böyle olmasını istemedim. Gerçekten istemedim."

Diabolik Lovers TEPKİLERWhere stories live. Discover now