40/1

4.6K 161 93
                                    

Onların çocuğunu taşıyorsunuz ve bir sebepten ötürü onlara bir türlü söyleyemediniz. Bir gece aranızda çok şiddetli bir kavga oldu ve bebeğinizi düşürdünüz. Bunu öğrendiklerinde ki tepkileri:

Önerinin sahibi: @yami_no_musume teşekkürler! 💘

Sakamaki.

Reiji Sakamaki:

"Bekle.."  beyaz eteği kabarık olan elbiseniz dizleriniz bile zar zor kapatıyordu. Aranızda geçen şiddetli kavganın sonucunda başınızın dönmesi ve dengenizi kaybetmenizle merdivenlerden kaymış, kendinizi yerde acı içinde kıvranır vaziyette bulmuştunuz. Beyaz elbiseniz, kanınızla renklenmişti. Olacakları hissettiğinizde gözleriniz dolmuş, tüm kelimeler boğazınızda sıkışmıştı. "Bu da ne?" Acı içinde çığlık atmış ve ona öfkeyle bakmıştınız. "Bir şey yap! Ölmesine izin veremeyiz.. ölmesine izin veremeyiz. Bir şey yap, bir ölüyü bile hayata geri getirebiliyorsun, onu da kurtarabilirsin!" Dizlerinin üzerine çökmüştü. Uzun boğumlu parmakları sizin yanağınızı tutmuş ve şefkatle sarmıştı. İlk kez gözlerinde hüznün kırıntılarına rastlamıştınız. "Ben üzgünüm Y/N. Bana söyleseydin.. keşke bana daha önce söyleseydin.." Malikaneye çağırdığı insan doktorları size müdahale ederken yanınızdan bir dakika olsun ayrılmamış, elinizi sıkıca tutmuştu. Acı, ilk kez ona bu kadar kötü gelmişti.

Shu Sakamaki.

Shu ile nadiren kavga ediyordunuz, o genelde tartışmalarda bağırmazdı ya da kavgayı uzatmazdı. Ama bir şey olmuştu. Onun gözü dönmüştü. Sizin başka biri için gideceğinizi sanmış, o öfkeyle bileğinizden tutup yanında kalmanızı sağmaya çalışmıştı. Korkudan karnınıza giren sancı ile tedirginlikle boşta kalan elinizi karnınızın üzerine koymuş ve dizlerinizin üzerine eğilmiştiniz. O şaşkınlık ve merakla sizi izlerken bacaklarınız arasından süzülen kanı gördüğünde donmuş bir şekilde elini kolunuzdan çekmişti. Siz acı içinde çığlık atıp ağlarken, hızlıca yanınıza eğilmiş ve elini karnınızın üzerine koyup dudaklarını sertçe ısırmıştı. "Nabız yok.. yaşam belirtisi yok. Y/N, sen neden-" Ağlamaya devam ederken hızlıca sözünü kesmiştiniz. "Tepkinden korktum! Onu istemeyeceğini, öldüreceğini düşündüm. Söyleyemedim işte.." Pişmanlıkla sizi kucağına almış ve siyah limuzine bindirmişti. Kolları sıkıca size sarılıyken, gözlerini kapatmış ve alışık olmadığı duyguları görmezden gelmeye çalışmıştı. Hastaneye ulaştınızda yanınızdan ayrılmamış, acınızı kalbini saran pişmanlık ile paylaşmıştı.

Ayato Sakamaki.

Kanamanız başlayalı uzun bir süre olmamıştı. Ayato, öfkesine yenik düşüp size bağırırken ve bileklerinizi sıkıca tutarken siz hissettiğiniz sıcak sıvı ile sarsılmış ve titremeye başlamıştınız. "Bırak." korkunç bir soğukluk ile edebildiğiniz tek bir kelime onu şaşırmıştı. Aldığı kan kokusu ile bakışları aşağı inerken kafası karışmış bir şekilde size bakmaya başlamıştı. Ellerinizi karnınıza sarmış ve herhangi bir tepki hissetme amacıyla dokunmuştunuz. Tepki yoktu. "Öldü.." Ayato'nun neler olduğunu anlaması birkaç dakikasını almıştı. Elleri yüzünüzün iki yanını bulurken, korku ve hüzünle size bakmıştı. "Sen bana neden söylemedin? Bana söyleseydin.. daha dikkatli olurdum. Ben.. böyle olmasını engellerdim." Siz hıçkırarak ağlamaya başladığınızda size sıkıca sarılır, dolan gözlerini tüm gece boyunca sizden saklardı.

Laito Sakamaki.

O, bulduğu hamilelik testini saklamış, kimsenin görmesini istememişti. Ona sizin söylemenizi istiyordu çünkü. Kavga edeceğinizi, olayların o raddeye geleceğini bilseydi daha önceden size bildiğini söylemeyi tercih ederdi. Her şey çok hızlı gelişmişti. O sizi diğer erkek kardeşlerinden kıskanmış ve şiddetli bir kavgaya girişmiştiniz. Ondan hem çok korkuyor, hem de ona karşı büyük bir öfke besliyordunuz. Sizi hızla duvara ittiğinde aldığınız darbe ile acı dolu bir çığlık atmış ve ellerinizi hızla karnınıza sarmıştınız. Bacaklarınızdan süzülen kanlar yüzünden kalbiniz sıkışırken titrek bir nefes vererek ona bakmıştınız. O, aklına gelen şey yüzünden korkuyla titremiş ve ellerini size uzatmıştı. Geri çekilmenize izin vermeden dizlerinin üzerine çökerek alnını karnınıza yaslamış ve süzülen yaşlarına aldırmadan titrek sesiyle konuşmuştu. "Hayır.. hayır lütfen gitme. Üzgünüm, çok üzgünüm. Lütfen g-gitme."

Kanato Sakamaki.

Kanato'nun ani çıkışları, yersiz öfkeleri ve korkutucu tavrı ilişkinizin boyut atlamasına rağmen azalmamış, hatta çoğu zaman olduğundan daha abartılı bir hâl almıştı. Sizi kıskandığından dolayı aranızda alevlenen kavga, sizin dizlerinizin üzerinize çökmeniz ve korkuyla karnınıza sarılmanızla son bulmuştu. Siz transa geçmiş bir şekilde sayıklarken, o anlamamış bir şekilde size bakmaya başlamıştı. "Y/N.. ne yapıyorsun?" Yaşlı gözlerinizi kaldırıp çaresizce ona bakmıştınız. "Öldü.. bebek.. b-bebek öldü. Bebeğimiz gitti." Sayıkladığınız cümleleri işittiğinde irileşmiş gözleriyle size bakmış ve dizlerinin üzerine çökerek ellerinden birini karnınıza koymuştu. Yaşlı gözleri sizinle buluştuğunda, kafasını boynunuza gömmüş ve kollarını etrafınıza sarmıştı. "Y/N... ben özür dilerim. Onu öldürdüm, benim yüzümden.."

Subaru Sakamaki.

Subaru, sizi incitmekten korkuyordu normalde de. Ama son kavganızda gözü dönmüş, öfkesine yenik düşmüştü. Sizi farkında olmasan fazla sert itmiş ve yere düşmenizi sağlamıştı. Bedeniniz çok genç olduğu için ve melez bir bebek taşıdığınız için hamileliğiniz zaten büyük bir riskti. Bacaklarınızda hissettiğiniz fazlalık ile titreyen ellerinizi oraya doğru götürmüş ve kana dokunduğunuzda diğer elinizle hızla ağzınızı kapatmıştınız. Subaru, bulunduğunuz konumu ve kanı gördüğünde korkuyla yanınıza eğilmiş ve size bakmıştı. "Y/N? Bu ne?" Eli korkuyla karnına gittiğinde tahmin ettiği şeyin olmaması için dua ediyordu. Karnına dokunduğunda bebeği hissetmişti fakat asıl sorun herhangi bir yaşam belirtisi hissetmemesiydi. Vücudu kasılırken ve alt dudağı titrerken başını hızla iki yana sallamış ve sizi hızlıca kucağına alıp koşmaya başlamıştı. "Ölmesine izin vermem! Onun ölmesine izin vermem Y/N!"

Mukamiler bir dahaki bölüme. Bu arada konuyu öneren kişi yorumlarda belirtirse ona cr vereceğim, ismini unuttum ><

Bu arada çok pis linç yemişim yb yok diye HAHAJWHAKWHSKNQLAQMSLK

Merak etmeyin yarın Mukamilerim versiyonunu atacağım, ayrıca kısa konulu yeni bölümler de atmayı düşünüyorum bu sefer çok bekletmeyeceğim 👉🏻👈🏻🤍

okuduğunuz için teşekkürler~!

Diabolik Lovers TEPKİLERWhere stories live. Discover now