14

9K 276 275
                                    

Kız arkadaşları onların yanında Vlog çekerse tepkileri ne olurdu;

IremIremce al bakalım minnoşum ❤️

Sakamaki;

Reiji; Kamerayı gördüğü an da size dik dik bakmaya çalışmıştı. "Ne yapıyorsun sen öyle?" Videoya gülümserken ona cevap vermiştiniz: "Kanalım için kendimi tanıtıyorum. Sen de gelsene!" Tekrar ona doğru döndüğünüzde orada olmadığını fark etmiştiniz...

Shu;Senin kameraya gülümseyerek konuştuğunu görünce o da gülümsemişti. "Hadi gelsene Shu.. sen de kendini tanıt.." ona doğru döndüğünüzde uyuduğunu fark etmiştiniz.. ya da uyuyor numarası yapıyordu. Kim bilir?

Ayato: "Hey Y/N! Kime gülümsüyorsun sen öyle?! O videoyu erkeklerde izleyecek. Ver o kamerayı bana!" Kamerayı almaya çalıştığında koşturarak kaçmaya başlamıştınız. "Yah! Gel buraya!"

Laito: Sen onu çağırmadan önce o gelmiş ve beline sarılmıştı. Kameraya gülümsüyor ve tatlı tepkiler veriyordunuz. Tabii bunun sana pahalıya patlayacağını biliyordun. "Ben karşılıksız iyiliklere inanmam cadıcık."

Kanato: "Ne yapıyorsun sen öyle?" ona gülerek döndüğünde onun sana merakla baktığını görmüştüm. "Video çekiyorum.. gelsene Kanato-kun." Sana korkutucu bir şekilde baktığını görünce kendi rızanla kamerayı bırakmıştın.

Subaru; "Sakın beni çekme! Sevmiyorum! Yah!" O size bağırırken siz gülerek onu videoyu çekmeye çalışıyordunuz. Kamerayı elinizden alıp yüzünüze eğilmişti. "Şimdi yakaladım seni."

Mukami;

Ruki: Kendinizi videoya çekerken Ruki'nin kafasını kadrajında gördüğünüzde kahkaha atmıştınız. Gülüşünüzü duyduğunda kafasını kaldırıp ne yaptığınıza bakmış ve kendini görmüştü. "Ah.. beni mi çekiyordun?"

Yuma: Sizinle anısı olmasını istediği için video isteğinizi kabul ederdi. Videoda gergin olsa da zaman geçtikçe alışırdı ve size ayak uydururdu.

Kou: O bir idol olduğu için böyle şeyleri çok severdi ve sizinle video çekmeyi seve seve kabul ederdi. Hatta kendini zorla araya katardı. Sizinle sevimli hareketler yapardı.

Azusa; Siz onun yanında eğlenerek video çektiğinizde gülerek sizi izlerdi. O da sizin gülüşünüzü ve hareketleri beynine kaydederdi.

+Carla,Shin ve Kino;

Carla: "O kamerayı bırak ve yanıma gel. Video çekmek yerine vaktimizi kaliteli şeyler yaparak harcayabiliriz." Ona sinirle baktığınızda omuz silkerdi. "Peki sen videonu çek ben beklerim."

Shin; Videonuzu çekişiniz boyunca herhangi bir yerde gözükmemek için sürekli kaçar kaçar dururdu. Video bittiğinde yorgunlukla yanınıza gelirdi. "Lütfen video çekme yeter!"

Kino; "Ben Kino! Y/N'in erkek arkadaşıyım ve vampirlerin-" hızla ağzını kapatıp kamerayı önünüzden çektiğinizde kahkaha atmaya başlardı. "Ne? Kendini tanıt dedin.."

Diabolik Lovers TEPKİLERWhere stories live. Discover now