16

8.6K 291 383
                                    

Baba olacaklarını öğrendiklerinde ki tepkileri;

OzlemSlyt fikir için teşekkürler canım!

Sakamaki;

Reiji; Birkaç dakika hiç tepki vermeden size bakar. Sonra gülümser. Eldivenli eliyle elinizi tutar ve sizi yavaşça kendine çeker. "Umarım onun için en iyisi olabilirim."

Shu; Sizi belinizden tutar ve dudaklarınızdan öper. "Seninle tanışmamdan sonra mutlu hissettiğim ikinci andı bu sanırım."

Ayato; Sizi kendine çeker ve sıkıca sarılır. Kahkaha atmaya başlar. "İkinci bendeniz mi olacak?! Onun bana benzemesini istiyorum.."

Laito: Karl Heinz'in çocuğunuza zarar verebilme ihtimalinden korksa da bir süre sonra korkusu kaybolur ve yerini sevince bırakır. "Seni seviyorum Y/N."

Kanato; Tepki vermemesi sizi ürkütse de sonradan gülümsemesi içinizi rahatlatır. Sizi yavaşça öper.
(Kanato'yu pek hayal edemedim guys sorry:( )

Subaru; Ellerini belinize yerleştirip alnınızı öper ve dudaklarını birkaç saniye orada dinlendirir. "Size zarar gelmesine asla izin vermeyeceğim. Söz veriyorum Y/N."

Mukami;

Ruki; Bir an da söylediğinizde şaşkınlığı yüzünden cevap veremez ama sonrasında size sıkıca sarılır ve saçlarınızı okşar. "Sonsuza kadar mutlu bir şekilde yaşayalım Y/N."

Yuuma; Seni etrafında döndürür ve kahkahalar eşliğinde seni öper. "Harika hissediyorum!"

Kou; Size arkanızdan sarılır ve karnınızı okşar. Arkadan boynunuza bir öpücük kondurur ve yüzünü orada dinlendirir. "Başıma gelmiş en güzel şeysin Y/N."

Azusa;Sizi dizlerine yatırır ve saçlarınızı okşayarak konuşmaya başlar. "Onun üzülmesine asla izin vermeyeceğim Y/N. Senin de."

Diabolik Lovers TEPKİLERWhere stories live. Discover now