27

7.3K 275 214
                                    


O ağlarken sarılıp,öpüp ninni söylerseniz tepkileri

@OzlemSlyther konu için teşekkürler snake baby tıssss


Sakamaki;

Reiji;  O ağlar mıydı pek emin değilim çünkü Reiji hislerini saklamayı gerçekten iyi biliyor..Ama eğer o ağlarken onu öpüp ninni söyleseydiniz Reiji bu yaptığınızı asla unutmazdı.. avuç içlerinizi öper,size teşekkür ederdi. Aranızdaki bağ derinleşirdi.


Shu; Siz Shu'yu öpüp ninni söylemeye başladığınızda yavaşça belinize sarılırdı. Geçmişte annesi tarafından yaşamaya maruz bırakıldığı olaylar aklına geldikçe sinir krizi nöbetlerine engel olamazdı.Küçük bir çocuk gibi kendini size teslim ederdi.


Ayato; O bu yaptığınıza başta şaşırır,onun zayıf noktasını görmenizi istemezdi..fakat sizin sıcaklığınıza alıştığında yüzünü boynunuza gömer ve göz yaşlarını sizin görüş açınızdan farklı bir yerde akıtırdı.Sizin varlığınız onu rahatlatırdı.


Laito; O ağlarken onu yavaşça dizlerinize yatırmış,saçlarını okşamaya başlamıştınız.O sıcak göz yaşlarını dökerken ona ninni söylüyor,ara sıra eğilip alnına küçük öpücükler konduruyordunuz.Bir süre sonra sizin belinize sarılır,yüzünü oraya gömerek uyuyakalırdı.


Kanato; O Teddy'i ilk kez bırakmış vaziyette sizin omzunuzda ağlıyor olurdu.Siz onu sakinkeştirecek öpücükler veriyor,onun en sevdiği ninniyi söylüyordunuz.. Bir süre sonra göz yaşları arasından dudaklarınızı öpmeye başlardı.Yani..bu öpücük tutkudan çok şefkat barındırıyor gibiydi. Tebrikler,Kanato'nun üstad seviyesini açtınız!


Subaru; O dizleri üzerine çökmüşken siz de dizlerinizin üzerine çökersiniz ve hızlıca ona sarılıp saçlarını öpmeye başlarsınız.O sıkıca belinize sarılmışken ona ninniler söyler,onu sakinleştirmeye çalışırdınız.Bir süre sonra kucağınıza uyuyakalırdı.


Mukami

Ruki;  Ruki sessizce göz yaşları dökerdi..ağlaması çok şiddetli olmazdı.Bazen o bile ağladığının farkında olmazdı zaten.Siz o anlardan birinde yavaşça onu kendinize çeker ve göz yaşlarının ıslattığı elmacık kemiklerini öperdiniz.O ise sıkıca size sarılır ve zayıf yanını göstermeye karar verirdi.


Yuma; O ayıcık ağlamaya hazır yavru bir bebek gibidir. Siz ona sarılır,alnını öper ve ninniler söylerken o sizin elinizi sıkıca tutar ve sizi yanında hissetmek isterdi.O uyuyana kadar yanından ayrılmazdınız.


Kou; Kou dizlerini kendine çekmiş ağlarken siz endişeyle onun yanına oturur ve onu kendinize çekerdiniz.Kou'nun başı göğsünüzdeyken başının üstüne sayısızca kez bıraktığınız öpücükler ve ona fısıldadığınız ninniler onun rahatlamasına neden olurdu.Siz onun göz yaşlarını silerken size burukça gülümserdi.


Azusa; O da Ruki gibi olurdu.Göz yaşları dökülmese ağladığını fark etmezdiniz.Fakar fark ettiğinizde onu kucağınıza yatırıp saçlarını okşamaya,ninniler söylemeye ve yüzünün her yerine öpücükler kondurmaya başlardınız.O sizin elinizle kendi elini kenetler ve elinize öpücükler kondururdu.


Arkadaşlar bakın büyük ihtimalle siz şey diyeceksiniz bunlar sadistti ne ara böyle oldular... evet animede gerçekten öyleler yani ona bir şey diyemem ama oyunda öyle değiller.. galiba oynayan kişi tek kendilerine aşık olduğu,onları seçtiği için.. yani bu beyler oyunda bizlere daha sıcak,daha yakın,daha anlayışlı davranıyor...evet hala içlerinde birer şeytan var ama bu bize daha iyi davrandıklarını değiştirmez...YANİ BANA KARAKTERLERİ BÖYLE ŞÖYLE DEMEYİN ÇÜNKÜ BU BİR HAYAL GÜCÜ!!!! Animede olanları sizin önünüze sunsam daha saçma olurdu.. bu yüzden hayal dünyamızı zorluyoruz....

>.<

Tşkrlr!







Diabolik Lovers TEPKİLERWhere stories live. Discover now