Egy kis utószó (de tényleg kicsi)

838 65 17
                                    

Sziasztok!

Szeretném megköszönni, hogy velem tartottatok ezen az úton, és hogy olvastátok a történetemet. (Akár félig, akár teljesen) 

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a kommenteket és a voteoket, mert minding nagyon jól estek. Ez az első olyan történet, amit sikeresen be is fejeztem, és nem csak elkezdtem, emiatt még nagyobb örömet szerzett az, hogy végig követtétek ezt a könyvet, mert csak azért tudtam befejezni, mert ti olvastátok, és vártátok a fejezeteket. 

Próbáltam olyan elemeket is belerakni, ami miatt kicsit több lesz, mint egy szerelmes történet, amit szerintem egészen jól elértem. Egy- egy mondatok voltak ezek, hol a fejezet végén ( 13. fejezet), hol a közepén, szóval nem biztos, hogy aki olvasta, az észrevette ezeket, de talán nem is baj. :) Nem szeretnék kitérni minden egyes fejezetre, hogy mi tetszett benne, meg mi nem, de van egy rész, ami talán a kedvencem az egész könyvből, és ezért akarom megemlíteni. Ez pedig a 41. fejezet. Tudom, pont a legszomorúbb és a legsötétebb. De számomra ez a fejezet volt az, amikor éreztem, hogy fejlődtem az első fejezethez képest. Ráadásul az egyik kedvenc részem is ebben a fejezetben van, még pedig a fejezet utolsó három bekezdése. Órákig tudnék beszélni csak erről a részről, de abba hagyom inkább. 

Tehát, összességében még egyszer köszönöm, hogy megtiszteltetek a figyelmetekkel, és hogy egyáltalán elolvastátok a történetemet, mert lehet nem érződik így ezen az íráson keresztül, de tényleg nagyon hálás vagyok, remélem ez a válaszaimban meglátszik a kommentekben, és mindenkinek küldök egy digitális ölelést ( hogy Korona-sensei ne mondhassa azt, hogy nincs meg a két méter távolság xd). 

A jövőben még tervezek Haikyuus fanficet írni.  Daichi és Sugawara párosítással, de ez még gyerekcipőben jár. Most szeretném befejezni A Pál utcai fiúk fanfict, és azután majd meglátjuk, hogy sikerül- e tényleg elkezdeni egy másikat ebben a fandomban. :)    

(Update: valóban elkezdtem egy DaiSuga fanficet xd Ha valakit érdekel a profilomon megtalálható <3)

Ha bármilyen kérdésetek van a történettel vagy velem kapcsolatban nyugodtan írjátok le a komment szekcióba, és válaszolni fogok rájuk. :) Bármi lehet, ami érdekel titeket, vagy tisztázatlanul maradt bennetek. 

Köszönöm az eddigi figyelmet! ❤

Sziasztok! ❤❤❤❤❤❤

Bocsi, nem értek a szerelemhez - Tsukkiyama [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now