Hoofdstuk 30

166 4 1
                                    

Harry Potter
Ik lag nog steeds tussen zijn benen en hij drukte zijn heupen omhoog, maar ik drukte ze naar beneden. "Wie is de baas?" Vroeg ik zachtjes aan hem en streelde zijn wang. "Jij bent de baas, Harry" zei hij zacht. Hij beet op zijn lip. "Als ik de baas ben, dan bewaren we dit tot vanavond en gaan we nu thee drinken bij je moeder" zei ik en ging van hem af. "Huh? Wat? Nee!" Riep hij en ging rechtop zitten. "Ik kan toch niet zo naar beneden". Ik keek hem even aan. "Hmm, dat kan wel. Alleen moet je zorgen dat je boner gaat liggen" zei ik en ging met mijn hand langs zijn boner. "Zo lukt dat toch niet, pestkop" zei hij en beet op zijn lip. "Geef me 5 minuten, dan ligt hij" zei ik en sloot de deur van de kamer. "W-wat ga je doen?" Vroeg hij stotterend. "Sluit je ogen en ga liggen" zei ik in zijn oor en drukte een kusje op zijn oor. Hij ging op bed liggen en sloot zijn ogen. "Armen omhoog" zei ik. Hij deed wat ik zei en deed zijn armen omhoog. "Impedimenta" fluisterde ik en zijn armen waren vastgebonden aan elkaar. Hij kon ze niet bewegen. Zijn ogen sperden open. "H-Harry, wat doe je?" Vroeg hij.

Ik gaf hem geen antwoord en trok hem zijn broek en boxer uit. "Geef me een paar minuten" zei ik en sloot mijn lippen om hem heen. Hij gaf een zacht kreuntje. Ik bewoog mijn lippen op en neer, steeds iets sneller. Hij jammerde en kreunde, maar kon niet bewegen. "Hey, sshht. Je wilt niet dat iemand ons hoort" zei ik zacht en stopte even. Hij keek naar beneden. "Oh fuck". Ik nam hem volledig in zijn mond en stikte bijna, maar dat gaf niks. Ik wist dat hij dit lekker zou vinden. Dit bleef ik een paar keer doen en hij gaf een luide kruin. "Oh god, oh god, OH GOD!". Ik grijnsde en ging weer verder met mijn normale tempo. Ik ging weer op en neer en iedere keer dat ik boven was, ging ik met mijn tong over het topje heen. Het zweet brak hem uit en hij beet op zijn lip. "Hmm" kreunde hij zacht. "Moet ik verder gaan?" Vroeg ik zacht. "Ja, j-ja. Alsjeblieft" smeekte hij. Ik ging door en nam hem weer volledig, zo wist ik dat hij snel klaarkwam. "Hmm, baby. Je smaakt zo lekker" kreunde ik. De vibratie van mijn kreuntje, kroop via zijn vriend omhoog naar zijn mond, waar het zijn lichaam verliet.

"H-Harry. Ik ben er bijna" zei hij zacht en begon onrustig te bewegen. "Blijf stil liggen, schatje. Anders stop ik ermee" fluisterde ik en pakte zijn heupen vast. "Kan niet" jammerde hij en probeerde stil te liggen. "Kom maar klaar baby, spuit maar lekker" zei ik en nam hem nogmaals volledig in mijn mond. Hij liet allemaal kleine kreuntjes, op een onregelmatig tempo. "H-Harry, ik ga". Hij kreunde luid mijn naam en kwam. Ik knikte en er kwam zoutig spul in mijn mond. Ik slikte alles door en verbrak de betovering van Impedimenta. Hij ging rechtop zitten. "3 minuten, een nieuw record" zei ik trots op mezelf. Hij moest even op adem komen en ik knoopte zijn hemd dicht en trok zijn broek en boxer weer op. "Kom, we gaan thee drinken" zei ik. "En jij dan?" Vroeg hij hijgend. "Vanavond rijd je me maar lekker" zei ik en opende de deur. Ik veegde langs mijn mond de restjes zaad weg.

We liepen samen de trap af. Draco's moeder pakte net twee kopjes uit de kast en ging thee zetten. "Jongens toch" lachte ze en ik dacht eruit te begrijpen dat ze Draco had horen schreeuwen. Lucius zat met een lijkbleek gezicht op de bank. "Mam, mag ik een koekje?" Vroeg Draco. Ik bloosde, er was niks meer over van zijn stem. "Wat is er met je stem, lieve schat?" Vroeg Narcissa en wreef over zijn hoofd. Ik grijnsde naar hem. "Verkouden denk ik" zei hij en kuchte even. Ik sloeg mijn handen om de warme kop thee. "Wat vieren jullie meestal met kerst?" Vroeg ik en blies in de thee. "Hetzelfde als jij" zei Draco schor. "Alledrie de dagen?" Vroeg ik en Narcissa knikte. "Met familie". Ik slikte. Zijn hele familie bestaat uit dooddoeners. "Maar die komen dit jaar niet, omdat ze in Azkaban zitten door een bepaald iemand" zei Lucius. "Pap, stop ermee!" Riep Draco geïrriteerd. "Draco, Lucius. Niet nu" zei Narcissa. Ik dronk van mijn thee. "Nee, hij moet normaal doen. Ik ben en blijf zijn zoon en ik val niet op meisjes. Dat moet hij maar accepteren. Hij moet accepteren dat Harry mijn vriendje is en anders vertrek ik, vanavond nog" zei Draco.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Sep 26, 2023 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Book 3: Trust ~ DrarryWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu