Hoofdstuk 29

109 2 0
                                    

Harry Potter
We zaten samen in de trein, in een wagon met Hermelien. Hermelien ging naar Fred toe. "Ben je zenuwachtig, Dray?" Vroeg Hermelien plagend. Draco knikte en peuterde aan zijn schoenveter. Ik legde mijn hand op zijn knie. "Het komt goed" zei ik vrolijk. Ik had een enorme bos bloemen voor zijn moeder bij me. Hij wist zeker dat zijn moeder ze leuk vond. Ik at een pompoentaartje van de trolley. Hij was lekker zoet. Ik was best chill onder het feit dat ik naar zijn huis ging. "Ik ben bang dat mijn vader me weer iets doet" zei hij zachtjes. Hermelien legde een hand op zijn been. "Dray, dat gebeurt niet. Ik weet zeker dat je moeder je in bescherming neemt. En Harry ook". Ik knikte. "Ik bescherm je altijd".

De trein rolde het perron in en we pakten onze spullen. Ik nam afscheid van Hermelien. Daarna nam Draco afscheid van haar, met een knuffel. Ze mochten elkaar, gelukkig. Fred kwam haar halen. "Hey lieffie" zei hij. Hermelien gaf hem een knuffel. "Hey" zei ze. "Zo lief" zei Draco en ik knikte. "Zullen we gaan?" Vroeg hij zacht met tegenzin. Ik knikte en pakte zijn hand. "Draco!" Riep Narcissa. Draco draaide zich om. "Hey mam" zei hij en gaf haar een knuffel. "Is het eindelijk officieel?" Vroeg ze zachtjes aan hem. "Ja, we zijn eindelijk gelukkig" zei Draco zacht. "Ik hoor je" zei ik zacht. "Hey Harry" zei Narcissa en gaf me een knuffel. Ik gaf haar de bos bloemen. "Bedankt dat ik kerst mag vieren met u" zei ik beleefd. "Dat is geen probleem, lieve schat" zei ze zacht. Ze glimlachte lief naar ons. "Draco, kijk niet zo ongemakkelijk" zei ze. Ik moest lachen om zijn gezicht.

"Let niet teveel op Lucius, hij is nog niet over het feit dat Draco op jongens valt" zei Narcissa en opende een grote zwarte auto met een automatische sleutel. "Damn, mooie auto" zei ik. "Wil je rijden?" Vroeg ze en gaf me de sleutel. "Wordt lastig met 1 arm" zei ik en rolde mijn mouw op. Het verband werd zichtbaar. "Als het verband eraf is, ga ik je leren rijden" zei ze. "Hou ik u aan". Ze moest lachen en kroop in de auto. Ik ging op de achterbank zitten. Draco kroop naast me. "Zo jongens, is het eindelijk officieel?" Vroeg ze. We keken elkaar aan en ik pakte zijn hand. "Ja" zei ik zacht. Hij bloosde. "Jullie zullen zo gelukkig worden samen, ik voel het" zei ze zacht. Hij kneep in mijn hand. "Ik weet het zeker" zei ik en keek hem aan. "Aaahhh Draco, je bent zo verliefd op hem" plaagde zijn moeder. "Stop" mompelde hij zacht. "Zo schattig" zei ze. "Stop" zei hij weer. Narcissa reed de snelweg op met een belachelijke snelheid. "Mam, rijd normaal" zei Draco en zat onrustig in zijn stoel. "Gaat het?" Fluisterde ik. Hij knikte.

We kwamen ongedeerd maar gestrest door haar rijstijl aan bij hun huis. Het leek van buiten nog steeds heel donker, maar Narcissa had het opgeruimd en opgeknapt van binnen. "Kom binnen. Jullie kunnen je koffer boven zetten en dan kunnen jullie beneden een kop thee komen drinken" zei Narcissa en gaf me mijn koffer. Ik droeg hem achter Draco aan de trap op. "Hallo Draco" zei Lucius, die boven aan de trap stond. "Hey pap" zei hij voorzichtig. Hij liep langs zijn vader naar zijn kamer en ik liep achter hem aan. "Meneer" zei ik. "Potter" zei hij. Hij zat op zijn bed. "Hey, dat is te klein voor ons beide" zei ik. "Nee, want ik kom op je slapen" zei hij lachend. "Oh nee. Dan kan ik niet bewegen" klaagde ik.

"Weet je waar mijn bed wel groot genoeg voor is?" Vroeg hij. Ik schudde nee. Hij bracht zijn lippen naar mijn oor. "Om te neuken". Mijn ademhalingstempo ging omhoog en ik beet op mijn lip. "Maar we krijgen thee" fluisterde ik toen hij mijn nek kuste. "Wil je thee drinken of een blowjob?" Vroeg hij fluisterend. Fuck. "Dray, hmm. Kunnen we vanavond ook doen" kreunde ik zachtjes. "Zo lang kan ik niet meer wachten, baby" kreunde hij zachtjes in mijn oor. "Wat is er met je gebeurd dat je zo geil bent?" Vroeg ik zachtjes aan hem. "Jij" zei hij zacht en pakte mijn hand en legde die op zijn kruis. "Holy shit". Hij grijnsde en drukte een kus in mijn nek. "Wil je me, Harry?" Vroeg hij zacht terwijl hij drie knoopjes van zijn shirt losknoopte. "Hmm, altijd" zei hij en haakte mijn armen in zijn knieholtes, waardoor hij op zijn rug viel. Ik positioneerde me tussen zijn benen en kuste hem. Hij trok zacht aan mijn haren.  "Please me" fluisterde hij zachtjes in mijn oor. Die gast was zo geil. "I will" fluisterde ik. 

Book 3: Trust ~ DrarryWhere stories live. Discover now