Kıskançlıkmı?? O da Ne...

2.3K 129 34
                                    

Şaşkın gözlerle ayırmaya çalışanların bile gücünün yetmediği bir şekilde öfkeyle vuruyordu adama.Adam ,hiç bir şekilde niye dayak yediğini anlamasada ,kendini korumaya çalışınca dahada hiddetlenip adamın ağzını yüzünü dağıttı!!!"Kendilerini ayırmaya çalışan onlarca adam Kuzeyi zapt edemiyor Kuzey bir şekilde adama ulaşıp kaldığı yerden devam ediyordu!
"Abi vurma artık adama !Öldüreceksin zavallıyı!!!"Kuzey etraftakilerin çağırdığı polislerin bile elinden zor aldığı adamın ,kırılan burnu ,kaburgaları ve dağılan çenesine rağmen hırsını alamamış
"Seni şerefsiz!!!Sen nasıl asılırsın kıza!,İstememiş daha ne diye ısrar edersin!!!"
Kendini tutmaya çalışanların elinden kurtulmaya çalışıp duruyordu...Tam bu sırada patlayan flaşlarla kendine geldi..Lanet olsun bu gazetecilerde nerden çıkmışlardı!!!!

Kılıç ve Sarp Bebek Karakolundan arandıklarından on dakika sonra, önü gazeteci kaynayan Karakola,sözleşmiş gibi aynı anda girdiler ..Gazetecilerin istilasına uğrayıp uzatılan mikrofonları görmezden gelerek içeri girdiler..Görevli memurlardan biri ikisinide Komiserin odasına aldığında Komiserin yanında oturan Kuzeyi gördüklerinde şok oldular!
Yıllardan beri Kuzeyi ilkkez böyle görüyorlardı...Kuzey Komsere " Beni o şerefsizle aynı kodese koysaydınız bi on dakika daha"diyerek bağırıyordu..
Komiser hayretle karşısında odada dört dönen,Türkiye'nin en iyi ailelerinden birinin mensubu olan Hacı Kuzey Savancıyı ikna etmeye çalışıyordu!!,"Aman Hacı Bey!Adam ya şikayetçi olursa ?diye endişeleneceğinize ne diyorsunuz? "
Kuzey hırlayarak"Keşke olsa!Keşke!!Ambulansın alıp götürmesinede izin verdiniz zaten!!"

Sarp Komiserin gösterdiği koltuğa otururken ;Kılıç Kuzeyin yanına gidip iyi olduğuna ikna olunca, Kuzeyin hastanelik ettiği adamın kaldırıldığı hastaneye gitmek üzere yola koyulmuştu bile...

Allah'tan hastane Maslakta Hamitlere ait olan hastaneydi!!Yoldan Hamit'i arayıp kısa bir özet genç Kılıç ;Hastanenin kapısında kendini bekleyen Hamitle Acile girdi...
Hamit hastanın kapısında bekleyen hastane polisine gülümseyerek "Bizim,arkadaşımız bi bakalım doktoruyla dedik.Sorun olmaz dimi?"Polis herzaman kendine ve çalışma arkadaşlarına insan gibi davranan Hastanenin Sahibine "Tabi Efendim geçebilirsiniz ifadesi alınacak birazdan"derdemez Kılıç ,Hamit ve yanlarındaki doktor odaya girdiler...
Odaya girdiklerinde yüzünün tamamını kaplayan bandajlarla,alçıya alınan koluyla enkaz gibi görünen adama yaklaşıp "Geçmiş Olsun Birader!" Diyip doktorların işlerini Biran önce yapması talimatını verip beklediler...Doktorlar elzem bir durumun olduğunu anlayıp işlerini ışık hızıyla bitirip Hamit'e kısa bir açıklama yapıp odadan çıktılar...
Bir an irkilen genç adam "Sağ olun!da siz kimsiniz?"
Adamın sesindeki endişeyi farkeden Hamit ,adamın tepesine çökmek için hateketlenen Kılıcı durdurarak "Ben Hamit Aloğlu,bu beyde Kılıç Eren! Seni bu hale getiren adam kim bilmek bile istemezsin,o yüzden şikayetçi olup olmamayı düşün istersen!!!"
Iyice gerilen adam vucüdundaki ağrılarlamı baş etsin ,yoksa Hamit Aloğlunun odasına kadar gelmesiylemi endişelensin bilemedi!!
Bu adamlar mafyaların bile önünde ceketini iliklediği insanlardı!!!
Biraz önceki hırçın tavrını rafa kaldırıp " Abi noldu anlamadımki?Ben sadece çapkınlık peşindeydim!!!Kız ağzıma etmişti zaten!!!Sonra o deli herif ,Pardon arkadaşınız gelip ...."daha fazla susamayan Kılıç "Neyse Arkadaşım !Şikayetçimisin sen?"
Başına gelenlerin inat ederse başına geleceklerin yanında ikramiye olabileceğinin hesabını yapan genç adam "Yok Abi değilim! Hem bir daha tövbe değil çapkınlık yan gözle bakmam birine!!!!"
Rahatlayan Hamit" Bizim misafirimizsin,doktor arkadaşlar ne gerekirse yapacaklar,ayrıca arabanıda Servisi'ne çektirir yarın otoparka getirtiriz..Aramamızı istediğin biri varmı?"
Yaralı adam utana sıkıla "Abi karım var!Ama olayı anlatamam!!"
Kılıç bir an dellenerek "Ulan hem evlisin!!!Hemde tövbe tövbe çıkalım Hamit yoksa benim elimden kaza çıkacak!!
Hamit kızgınlığını bastırarak"Numarasını doktora ver!!!Trafik kazası denecek!!Şimdi içeri polisi yolluyoruz,ifadeni ver!!!"

Aşk KapanıWhere stories live. Discover now