Kurtlarla Dans....

2.1K 132 16
                                    

Kılıç hayretler içerisinde ,karşısında kızgın bir boğa gibi yerinde duramayan Kuzeye baktı...Her zaman az öz konuşan ,sakin sağduyulu tavırlarıyla,hayranlık duyduğu, O buzdan kontrol manyağı ,adam gitmiş yerine gözlerinden alevler çıkıp ,hop oturup hop kalkan bu adam nası gelmişti..?

Kuzey ,Kılıçın bu rahat tavırlarına delirsede sakinleşmeye çalışarak " Kılıç Delirtme beni! Duydun sorularımı ben dişlerini dökmeden cevaplamaya başlamazsan... !!!!!"
Kılıç derin bir nefes alarak "Bak dostum bende en az senin kadar şaşkınım !Cuma akşamı ben Holding'den çıkarken ,Reklam Müdürü gelip tüm yazılı ve görsel Medyada babamın talimatıyla bir kampanya başlayacağını bildirdi!!Tamam o an biraz haberim olmadığı için emrivakiye sinirlendim ama üstündede durmadım !Sonuçta Alihan Eren talimat vermiş el mahkum yani!Cumartesi evimden çıktığımda tam karşındaki Bilbordda bizim markayı ,muhteşem bir yaratığın üstünde görünce soluğu şirkette aldım !!! Cumartesi olmasına rağmen Müdürü çağırtım!Ama adam Nuh diyor peygamber demiyor!tüm çekimlerde babamla,orda olmasına rağmen kızların isimlerini bilmiyormuş!Tek öğrenebildiğim benim beğendiğim yaratığın babamla çok samimi olması!!!"
Derin bir nefes alan Kılıç önündeki viskiden koca bir yudum aldı zaten dün gecede bir şişeyi tek başına içmiş ,Hamit gelip ikinci şişeyide almasa evinin balkonundan gördüğü ,Bilborddaki babasıyla fazla samimi!!kızın resmine bakarak içiyor olacaktı !

Kuzey Kılıçın sözünü bitirmesiyle irkilerek "Sen ,benim Perimin babanla samimi olduğunu mu söyledin lan!!Yoksa benmi yanlış duydum ?Sarp konuşsana??normalde susmazsın ,lazımsın konuşmazsın!!!"Sıkıntıyla ellerini saçlarının arasından geçiren Kuzey konuşmaya devam edip;

"Allahım yaa Alihan amcayla!!!! Dur bi dakika dur dur dur !Kılıç bak dost ,Post demem dağıtırım yüzünü Muhteşem Yaratık diyor adi bide !Yengen olacak belki o kız senin !!!!!"

Sarp içinde bulundukları durumun komedisi karşısında kahkalar atmak istiyordu...Tüm Türkiye'nin en yakışıklı Veliahtları diye anılan yakışıklı playboylarının düştüğü durum içler acısıydı!!Allahtan Alihan amacıyla samimi olan kız,Kuzeyin Perisiydi!!!Yoksa kendinin diğer bilborddaki görüp çarpıldığı kız olsa neler yapardı Allah bilsin!!!Yinede arkadaşlarının içinde bulunduğu duruma üzülerek,Kuzeyin naralarıyla dikkatini toplayıp elini kaldırıp Kuzeyi susturdu!!Aslında bunu nasıl başardı kendide bilemiyordu!Susturulan Hacı Kuzey Savancıydı!!!

Sarp nerdeyse Kuzeyin sorularından sonra gardını alıp ,birbirlerine dalacak olan Ikiliye dönüp"Sakin olun!!!!Dostum elimizde bu kızın yada diğer kızın resmi varmı??"
Biran afallayan Kuzey "Diğer kız mı?" derin bir soluk alan Kılıç yanında getirdiği çantaya uzanıp bilboard ve dergiler için çekilen resimlerin kopyalarını çıkarıp konuşmaya başladı

"Aslında bir değil dört ayrı kız var! Birincisi Bayan Laçoste Bu markanın bayan yüzü "

Kuzeyin kocaman açılan gözlerinden Perisinin bu kız olduğunu anlayan Kılıç inanılmaz rahatlamıştı!!!Babasından sonra Kuzeyinde kendi beğendiği kızı beğeniyor olmasını bünyesi kaldırmazdı!!!!! Kuzeyi delirteceğini bilsede devam etti "Bildiğiniz gibi bu markanın erkek yüzü bu sezon Kıvanç Ballıtuğ"
Az önce rahatlayan Kuzeyin yerinde yeller esiyordu!Bu herif Türkiye'nin en yakışıklı adamlarındandı!!!!!

Boş bulunan Sarp "Allah'tan benim beğendiğim hatun,sizin uğruna kavga edeceğiniz Bayan Laçoste değilmiş"
Sarpa öldürücü bakışlar atan Kuzey ve Kılıç aynı anda "O benim "-"O benim beğendiğim değil "diyerek tıslayınca Sarp gerildi...
BuKılıç adisi onun kızına sarkmazdı dimi???Delirme noktasına gelen Kılıç ;
"Hah dostum babamla ilk golü yedim,Kuzeyle Allah'tan kurada çıkmadım! Bir sen eksiktin!!Memlekette başka kızmı kalmadı!! Gecelerin Arsız Prensi "
Birbirlerine öldürücü bakışlar atan iki adamın yakalarına arkadan gelip yapışan Hamit'in sesiyle toparlandılar
"Oooo kurul toplanmış ,bizi adamdan sayıp haber veren yok!!!!"

Masadaki üç adamda aynı anda herzaman sevip,saydıkları Hamite dönerek " Kapa Çeneni Hamit" neye uğradığını şaşıran Hamit "Ecelimize mi susadınız lan!,Attırmayın benim Yarı Urfa yarı Antepli tepemi!!!Bunu bana diyecek adam .."
Hamit bir anda Sarpla Kılıçın birbirlerine olan öldürücü bakışlarını görüp susup ,masaya oturdu!!!Masadaki gerginlik had saffadaydı!!!!
Kuzey ,Kılıçla dönerek "Devam et sende!ne olacaksa olsun "diyerek homurdandı!!!
Gözlerini Sarptan ayırmadan Konuşmaya başlayan Kılıç " Bu da Bayan Swache !Ünlü saat markamızın yüzü "
Aynı anda Hamit'in "Ohaaaa bu nası saat reklamı lan!!! Kızın üsünde bikini mikinide yok iki kolunda saatler ,çapraz tutmuş göğüslerinden!!!Abi varya katil eder böyleleri adamı!!!"hem söylenip hemde Kılıçın önündeki Bayan Swache ın dosyasını diğerleri görmesin diye kapıp kolunun altına sıkıştırmıştı!!!

Kılıçta Sarpta iyice gerilmişti! Geriye sadece iki kız kalmıştı!!! Kuzeyin ve Hamit'in bakışlarına aldırmadan devam etti Kılıç"Bayan Cevalli güneş gözlüğü ve parfüm markamızın yüzü....."

Sarp birden "Bak dostum ,bu kız benim senle savaşmam ama tercih kızın hangimizi seçerse diğerimiz çekilir"
Biran afallayan Kılıç "Delimisin oğlum sen yaaa???benim beğendiğim kız bu değildi???"

O an dünyalar Sarpın ve Kılıçın olmuştu!! Bu iş dünyasının korkulan ,saygı duyulan adamları , aynı kızı beğenmiş,paylaşamamış bide üstüne üstlük anlaşmaya varmışlardı!Sanki kızın ikisindende haberi vardıda??!!!
Şimdide utanmasalar hoşlandıkları aynı kız olmadığı için birbirlerine sarılacaklardı!!Sıra dördüncü resime gelmişti..
Nihayet Kılıçın beğendiği kıza;Kılıç göstermekte göstermemek arası terddütteydi!!

Çünkü bu kız Bayan Dıesal di ünlü kot markalarının yüzü ve lanet olası fotoğrafçı kızın arkası dönük ,bedeninin üstü tamamen çıplak kusursuz sırtı ,muhteşem bacak ve kalçalarını ,upuzun kahve saçlarını ve nefis yüzünü yan profilden çekmişti.....

Kuzey ve Hamit Kılıçın tereddütünü hissedip "Tamam dostum yaa Bayan Diesal lede bizi sen tanıştırısın "dediklerinde; Kılıç Türkiye Cumhuriyetinde bilinen en gözde ve Çapkın üç adamla aynı masada oturuyordu!!!Bu kurtlara kuzu göstermek gibi değilmiydi?iç hesaplaşmasını yarıda kesip "Canıma minnet "diyip dosyayı çantaya soktu...

Hamit arkadaşları konuşurken usulca elindeki dosyanın içinde bulunan resimlere bakıp damarlarındaki kanın öfkedenmi?Kızın güzelliğine ve gözlerinde gördüğü ışıktanmı kaynadığını bilemedi !!

Kafakafaya veren dört adam görev paylaşımı yaparak dağıldılar...Kuzey ve Sarp ana caddeye çıkarken gördükleri bilbordla şok oldular!!!! Bayan Dıesal !!!Sarp nefes almakta zorlanıyordu!!!!önündeki bilbordda Kız kardeşi Nefes Yılmazer poz veriyordu!!!!!!!

Aşk KapanıWhere stories live. Discover now