İlk Bakışta Aşkmı????

2.7K 141 28
                                    

Kuzey; Otele yaklaşıp kendine koşarak gelen Vale Aliye gülerek Lamborgini Evantador' anahtarını fırlatıp " Parmak izi kapalı ,sadece tek hatırlatma yapmama izin ver bu canavar hız tutkunu ama ipler senin elinde.. " diyerek otele girdi..

Vale Ali saygı ve hayranlıkla Hacı Kuzey Savancının arkasından baktı..Yıllardan beri Kuzey Bey ve Sarp beye hizmet ediyordu ..Bu adamlar o kocaman servetlerine rağmen karşılaştıklarında tüm çalışanların halini hatrını sorar, yüklü miktarda bahşiş verirlerdi..

Yeni arabasıyla otele ilkkez geldiğinde Kuzey bey, hayranlıkla açık olan ağzını kapamasını ve derhal sürücü koltuğuna geçmesini söylediğinde Ali donakalmış, kolundan ittiren Kuzey beyin yardımıyla arabaya binip Boğaz'da güzel bir tur atmıştı..

Arabanın bazı özelliklerini sabırla anlatan Kuzey bey bir süre sonra otele gitmesini söylediğinde hayalini gerçekleştiren adamı ikiletmeden otele sürmüştü..Kapıya geldiklerinde Kuzey Bey arabadan inip "Bu canavarın tadını çıkar ,ama süratin büyüsüne kapılma Ali "diyip otelin içine seri adımlarla girmişti bile...

İşte Ogün bu gündür ne zaman otele uğrasa Ali'nin arabaya duyduğu aşka saygı duyup kullanması için ona vermişti...Bu otele bugüne kadar Türkiye'nin en zengin adamları,En güçlü insanları gelmiş çoğunada hizmet etmişti ama bu iki genç adam kadar adam gibi adam malesef görmemişti...

Kuzey lobiye doğru ilerlerken kendisine yöneltilen bakışlara aldırmadan Kendini Lobi girişinde bekleyen Otel Müdürüyle suitine çıkmak için hızla asansöre yöneldiğinde bir anda duyduğu vanilya ve çilek kokusuyla olduğu yerde durdu..İşte tam o andada sırtına toslayan biri yüzünden öne kapaklanmaktan son anda dengesini bularak kurtuldu...arkasından panik dolu çığlığı duyduğu andada koluna yapışan Özgenin o bet sesiyle söyledikleriyle iyice çileden çıktı..Bu kadın haddini fazlasıyla aşıp kotasını doldurmuştu..

Onu def edip Otel Müdürü ve çalışanların etrafını sardıkları yerdeki kıza bakmak için arkasını döndüğünde şok oldu..

Yerde bir peri kızı hala poposunun üstünde oturup sıyrılan eteğini toplamaya çalışırken ,sütün gibi uzun bacaklarıylada çevredeki aç gözlü adamlara ziyafet çekiyor,öfke dolu yemyeşil gözleriyle Kuzeyin aklını başından alıyordu...Bir anda adamlardan birinin kızın beline uzanıp kaldırmaya çalıştığını gördüğünde, kendine gelip etraftaki diğer tüm adamların suratlarını dağıtmak istedi...Büyülenmiş gibi adamları ittirip " Sakın !Sakın ona dokunmayın!!" diye resmen tısladı..

Adamlar panik halinde ,Otel Müdürü perişandı "Özür dileriz Kuzey Bey Çok üzgünüz Efendim Daha yürümeyi bile bilmiyorlar ama malesef efendim izin ve..."

"Neeeee benmi yürümeyi bilmiyorum ? Seni Gerizekalı benden özür dileyeceksin mağdur olan benim bennn o çam yarması değil!!!!!"

Kuzey artık yüzünde saklayamadığı gülümsemeyle ,Otel Müdürünün moraran yüzüne aldırmadan kızı kucağına aldığında aklını başından alan kokunun kaynağına nihayet ulaşmıştı...

O yemyeşil gözler ve kucağına aldığı muhteşem bedenin büyüsüne kapılmıştı Kuzey ..Eğilerek kızın kulağına" Senin odanamı ?Benimkinemi güzelim "diye fısıldadığında, Liva bir an adamın kollarında olmanın verdiği hazla gevşesede duyduklarıyla buz dolu küvete baş aşağı daldırılmış gibi inleyerek,adamın karnına en sert şekilde tüm gücüyle dirsek atıp öne fırladı..

"Seni Edepsiz Sapıkkk,Seni adi Pislik,sen paranla ancak biraz önceki Anoraksik sülük gibileri yatağına atarsın!!Tipine bakanda seni Adam sanır!!pis Nemfomanyakk,Git tedavi olllll,sağa sola saldırıp duracağına git bir şişme kadın al seni Abaza "

Aşk KapanıWhere stories live. Discover now