Çılgın Cadılar

5.7K 147 39
                                    

Cerrahpaşa Üniversitesi Endokroloji Bölüm başkanı, başarıyla mezun olan genç doktorlara derecelerine göre diplomalarını vermeye başlayıp ,genç kızı bölüm birincisi olarak kürsüye davet etti.

Kürsüye gelen kızı nerdeyse tüm hastane tanıyordu zaten...Liva Leylak Erdemoğlu!Erkeklerin gördüğü an çarpıldığı,kadınların onu sadece dış görünüşü yüzünden deli gibi kıskanarak kötü davrandığı Liva .

Bu tavırlar ve hatta daha fazlası kızın alışık olduğu şeylerdi.Özelikle hemcinsleri ilk önce onu potansiyel tehlike olarak görürdü..Gerçi onu tanıyanlar, sadece nefes kesen güzelliğinden etkilenmekle kalmaz;dürüstlüğü,sevecenliği,iyiniyeti,yardımseverliği,güvenilirliği kısaca kişiliğiyle büyülenirlerdi.

Liva kürsüye geldiğinde gururla kendisine bakan babası ve annesiyle bakışıp anlaştı konuşmadan ,onların gözlerindeki gurur dolu pırıltılarla mutlu oldu.

Sonra arkadaşlarını gördü,Çılgın Kızlar ;Günce,Nefes ve Hanzade ağızları kulaklarında arkadaşlarının herzamanki gibi yanındaydılar..

Kısa bir konuşma yapıp sevdiklerine doğru koşarak gitti Liva...

Ailesi ve arkadaşlarıyla çıkışa yöneldiğinde bir zamanlar korkulu rüyası olan Prof.Dr.Necla Alkılıç yolunu kesip "Liva ! Burda kalmak istemediğinden eminmisin canım? Sana kapım hep açık bunu bil yavrum" diyip Annesi ve Babasıyla sohbete daldı.

Liva o an donup kaldı şu an annesinin yanında durup kırkyıllık dostmuş gibi sohbet eden kadın son üç senesinde onu köle gibi çalıştıran bölüm başkanı olamazdı değilmi?

Kızlar kep atma töreninden sonra yapılan çılgın partiye gidip ,kafalarını dağıtmak için aceleyle Livanın anne babasıyla vedalaşıp Güncenin arabasına tıkışıp yola koyuldular..

Yoldan geçenler 72 model üstü açık woswosun içinde birbirinden güzel dört kıza ağzı açık bakıyordu.Adım adım ilerleyen trafikte özellikle erkek şöförlerin pek bir iştahla baktığını gören Hanzade homurdanarak "Şu senin Betsinin bile bizden çok hayranı var...Adamlar ağzı açık 42lik çıtıra bakıyor"der demez Nefesin dirseğini kaburgalarında hissedip yüzünü acıyla buruşturdu....

"Saf ve süzme salak olduğunu bir kere daha ispat ettin ya Hanzadee!Büyürken yalıdaki odanda aynandamı yoktu? Yok hadi onu anladım okula kız yatılıya gittin! erkek sinektemi görmedin a benim saftorik kuşum...Kızımmmm bak üç yıldır aynı evde yaşıyoruzzz ..Her fırsatta güzelliğini söyleyen bizleredemi inanmıyorsun sen yaaaa...Adamlar Betsiye değil bize bakıyor devekuşum ,lemurum"

Öndeki koltukta kıkırdayan Liva "Han, şunun çenesini yine sterioya bağladın ya alkışlar minnoş"Kızgınlıkla atarlanan Nefes"Ne varmış benim çenemde balım yaaaa" diye laf yetiştirirken olanca sukunetiyle araba kullanan Günce "Ne yokki Nefes ne yokkiii sorunda o ağzının fermuarı yokki bıcırım yaa" dediğinde "Sendemi Günce..Sendemi bu Han ve Liva denen buzul kütlelerine ayak uydurdun ya ..Bak al işte mutasyona uğradık Erkek düşmanı ,buzkütleleri olarak açılmadan iade olacağız sayelerinde.. "üç kız aynı anda kahkahayı koparıp "Sen Nefes Yılmazer !Senin açılmadan iade olacağın kesin Kızımmmm !!Bize gerek bile kalmaz sende o abi varkennnn oooooo"

Nefes abisi aklına geldiğinde sahte bir öfkeyle homurdanarak Günceyi kast edip " Ee onuda adam edecek hatun, hernekadar burnumun dibinde;poposunu kaldırırıp Abi'm kafeslenmeden harekete geçse diye dua ediyorum amaaaaaa NATO kafa NATO mermer !!Kızım vücudunda taş gibi ne bu mermer sevdası anlamıyorumkii?.Hem bak Yunan Tanrısı gibi adam Abi'm ..Yazık yar olmasın başkalarına"

Aşk KapanıWhere stories live. Discover now