33.BÖLÜM: "Hoşgeldin Devran"

4.7K 704 523
                                    


Bu bölüm,

@sehir_kusu35 🖤

@enslove44 💙

@arzu60600 💜

@7zynpsltn 💚

@bilgnnn 💖

@kubra38htc 💞

@sdrnnn ❤️

@imdivergent17 💟 (iyi ki doğmuşsun güzelim. Adalet senden sorulacak ;)


Adlı okurlarıma ithaf edilmiştir. İyi ki varsınız, desteğinize çok teşekkür ederim. Her bölüm farklı kişiler seçmeye çalışıyorum ve çok yorum görünce o isim aklımda kalıyor. Ya da beni etkileyen bir yorum yapılmışsa... Umarım her bölüm kişiler farklı olacak kadar çok ilgili okur görürüm bu hikayede. Keyifli okumalar! 🤍



3.GÖZ

Odada bir sessizlik yemini edilmiş gibi herkes birbirine bakarken, Selin tepeden tırnağa inceledi Gaye'yi. Neredeyse kendisi kadar uzundu ve oldukça güzel bir kadındı, ama Alp'in onunla evli olması? İstemsizce yüzünü buruşturdu, Gaye'yi beğenmediği için değil, onu tanımıyordu bile, Alp'ten böyle bir gerçeği gizlemesi yüzünden iğrendiği için.

-Alp ne diyor bu kız?" Sinirinden dudakları titrerken, güler gibi oldu. "Hayır yani evlilik derken?!" Gaye, Alp'ten bir yanıt gelmeyince gülümseyerek öne çıktı ve kirpiklerini sevimli sevimli kırpıştırdı. Ama bu hareketi sadece Selin'in ona daha dik bakmasına ek, kaşlarını çatmasına sebep olmuştu.

-Ben Gaye Aksoy oluyorum demek." Selin, artık kendini zapt edemedi. Aniden keyifli bir kahkaha atarken tüm sinirlerini boşaltan bir gülüşün sesi odanın duvarlarında yankılandı..

Bir zamanlar Tutku'nun şehvetli iniltilerine, gülüşlerine ve sesine tanıklık eden odada..

-N..Nee..." gülmesi daha şiddetlenirken gözleri kısılarak hepsinde teker teker gezdi. Ama bunun bir kamera şakası olmadığını anlamak uzun sürmemişti. Gerçekten o kadar şaşırmış ve Tutku adına tiksinmişti ki, üzüntü, hayal kırıklığı, yadırgama gibi hisler henüz baş göstermemişti. "Alp ne diyor bu kız?"

Sarının yüzündeki düz ifadeyi parçalamak istedi. Tutkuyla konuşmak istemiş, telefonda barda olduklarını anlamasını sağlayacak bir müzik sesinden sonra Demirle yüzleşmişti Selin. Normalde buluşmaları gerekiyordu ama kızın moralinin telefona bile bakamayacak ve Demir gibi biriyle zaman geçirmesine neden olacak kadar bozuk olduğunu fark edince Alple bir sorun çıktığını anlamak uzun sürmemişti.

Aniden eve geldiğinde gördüğü manzara ve duydukları onu öyle şok etmişti ki, her şeyi beklerdi ama evlilik? Bu aklının ucundan bile geçmezdi işte!

-Dedikleri doğru." Dedi Alp sıkıntılı bir sesle, beraberinde eli de tek tük çıkmış sakalını sıvazlıyordu. "Gaye, benim eşim." Selin'in kaşları yavaşça kıvrılma halinden çatılmaya doğru evrildi, o anda gözleri Alp hariç kimseyi görmüyordu. Özgür'ü bile.

-Ne zaman beri?" Ona doğru iki adım atması yetmişti, dip dibelerdi. Alp, Özgürle bakışmasını bile sonlandırmak zorunda kalmıştı çünkü Selin'in yeşilleri ona deli deli bakıyordu. "NE ZAMANDAN BERİ?!" Sesi o kadar yüksek çıkmıştı ki, ister istemez Gaye'nin yüzündeki ukala tebessüm bile sonlandı.

-Birkaç senedir." Onun karşısında daha sert durmayı istiyordu sarışın, bu yüzden derin bir nefes alıp yüzüne sabit bir ifade yerleştirdi. İşte şimdi kilit nokta gelmişti. Çünkü bu noktadan sonra ikisi de geri adım atamazdı. Karakterlerinde yoktu, ne Selin'in ne Alp'in...

Sevgiyle Harmanlanmış Bedenler (THB-2)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt