Değιşιм

1.2K 50 26
                                    


Öncelikle hepinize merhaba!
Normalde 3 ya da 4 hafta önce bölüm gelecekti fakat şu karantina günlerinde hiçbir şekilde iyi değilim.
Fiziki açıdan hiçbir şeyim yok ama ruhen kendimi çok kötü hissediyorum ve bu bölümlere de yansıyor. Hatta bir ara Mery ve Sirius ayrılıyordu bile .d

Bu nedenle kendimi biraz toparlayana kadar bölüm gelemeyecek. Beni anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum😊

Bu süreçte kitaba yeni başlayan çoğu okuyucudan Peter karakterini Labirent serisindeki 'Newt' yaptığım için çok fazla yorum geldi. Bu şekilde yazan eski okuyucular da vardı ve ben hal böyle olunca Peter karakterini değiştirmeye karar verdim.

Karşınızda yeni Peter;

Tabi iş burada da bitmiyor

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Tabi iş burada da bitmiyor. Okuyuculardan Sirius'u, Ben Barnes yapmadığım için de çok fazla yorum geldi ama dostlarım Ben Barnes 38 yaşında iken Elle Faning 22 yaşında sizce de mantıksız bir yaş farkı değil mi?

Bu nedenle ben Ben Barnes'i, Sirius'un ilerleyen dönemlerinde kullanmaya karar verdim çünkü o dönem zaten Mery karakteri de değişecek. Sizin Mery için karakter fikirleriniz neler?

Her neyse gelelim yeni Sirius Black karakterimize.

Sirius'un, Mery'e böyle gülümsediğini düşünsenize

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sirius'un, Mery'e böyle gülümsediğini düşünsenize...

Uzun zamandır Thimothèe Chalamet'i gördükçe sürekli bunda da tam Sirius Black tipi var diyorum. E madem öyle neden yapmayalım ki değil mi?

Şuanlık Cast bölümünü güncellemedim isterseniz son kez Newt ve Sirius karakterine bakın. (Yazım yanlışlarını düzeltmek için tekrar okuyana kadar Peter yerine Newt yazdığımı fark etmedim. O kadar içime işlemiş işte. Xjzmzj)

Umarım kısa süre içerisinde yeni bölümde görüşürüz. Kendinize iyi bakın. Sizi seviyorum. 🤗

Ha bu arada MERIUS 15 bin olmuş. Hepinize çok teşekkürler. 🎊🎉


MERİUS      [Marauders Era]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin