0.7

2.8K 167 49
                                    

Multimedia: Gryffon (yani en azından ben öyle biliyorum, yanlış olabilir)

                         ❀✿❀

Sirius, Dumbledore'ye daha sonra gitmemizi istediği için yolda ayrılmıştık. O nereye gidiyor bilmiyordum ama benim Dumbledore'ye gitmem gerekiyordu. Daha fazla bekliyemezdim.

Hızlıca yolumu değiştirdim ve girişe geldim. Girişteki *Gryffon'u gördüğümde şifreyi bilmediğim aklıma geldi ve kendime lanet ettim. Şimdi mükemmel hafizamı konuşturarak kullanılan şifreleri hatırlamalıydım. Ya da sallasam da tutardı bence sonuçta hep tatlı oluyor.

"Çikolatalı kurbağa, limon şerbeti, fışırdayan vızvız, karafatma sürüsü, bal likörü, fışırdayan vızvız, asit poplar..."

Son tahminimden sonra merdivenler ortaya çıkmıştı ve bende vakit kaybetmeden oraya adımladım. Merdivenleri çıkınca ortaya bir kapı çıktı ve saygısızlık olmaması için -Adamın odasına gizli girdin daha ne kadar saygısız olabilirsin diyen iç sesimi yok sayarak- kapıyı tıklattım gel komutunu alınca da içeri girdim.

Dumbledore bana gülümseyerek bakıyordu. Ne kadar neye bakıyon demek istesemde sustum ve zihnimden de bu düşünceyi sildim. Sonuçta bir Zihnifendar'dı ve zihnimi okuyabilirdi. Bu düşünce aklıma gelince yutkunum. Ya şimdiye kadar zihnimi okuyup gerçekleri öğrendiyse? Kafamdaki bu soru yığınını çözen Dumbledore oldu.

"Tahmin ettiğin gibi zihnini okuyup gerçekleri öğrendim Mery, tıpkı şimdi olduğu gibi" dedi ve göz kırptı.

"Efendim madem biliyordunuz neden benimle konuşmaya çalışmadınız?"

"Senin kendinin geleceğini biliyordum yani tahmin ediyordum. Bu nedenle bekledim. Anladığım kadarı ile sen bunları bildiğin bilinsin istemiyorsun. Yerinde başka biri olsa şindiye kadar çoğu şeyi başkalarına anlatmıştı..."

"Peki Efendim şimdi be olacak? Yani gelecek değişecek mi? Ya da biz değiştirmek için bir şey yapacak mıyız?"

"Hiçbirşey yapamıyacağız Mery eğer yaparsak insanlığı mutlak karanlığa sürükleyebilir ve daha çok insanın ölümüne sebep olabiliriz, şimdi en azından geç de olsa bir kurtuluş var. Eminim ki insanlar bu uğurda kendilerini feda etmenin gururunu yaşıyacaklardır. Ben de öyle"

"Ama... Efendim ben yapamam. Yani... Yani onca insanın öleceğini bilerek hiçbirşey yapmadan duramam. Olmaz."

"Mery aslında biz geleceği bilmiyoruz. Düşün. Sen geldin, buradasın şuan gelecek hakkında konuşuyoruz. Bildiğin gelecekte sen var mıydın? Ya da seninle bu konuşmayı yapıyor muyduk?  Peki ya şuanki dostların ve onlarla yaşadıkların? Gelecek değişiyor Mery. Ve  durdumak elimizde değil. Şimdi senden bir şey istiyorum bu olanları unut, bildiklerini de, git ve hayatını yaşa, bunları kafana takma. 'Gelecek gerçekleşmenin bir yolunu bulur'. Bunu asla unutma."  bu duyduklarımdan sonra Dumbledore'ye bir daha hayran kalmıştım. O her konuda çok iyiydi...

                        ❀✿❀ 

Bu bölüm Mery'nin sırrı ile ilgili ve kısa bir bölüm oldu. Ama sadece bir bölümü buna ayırmak istedim bu nedenle bu şekilde zjdjzkd

MERİUS      [Marauders Era]Where stories live. Discover now