Kıѕα Bιr Keѕιт-Geleceĸ / 1ĸ Özel

2.3K 150 42
                                    

Bölüm şarkısı: Britney Spears/Criminal

❀✿❀

Mery uzandığı hastane yatağından doğruldu. Etrafına baktı bir süre. Yaşananlar doldu zihnine. St. Mungo'ya neden geldiği.

James ve Lily.

Potterlar.

Harry.

Sirius...

Potterlar ölmüştü. Harry yalnız kalmıştı. Onların ölümünden Sirius sorumlu tutulmuştu. Peter... Sirius onu da öldürmüştü. Diğer 12 muggle gibi.

Ama biliyordu Mery. Sirius'un bunları yapmadığını. Hem biliyordu. Hem inanıyordu ona. Aklına Sirius'u nasıl götürdükleri gelmişti. Son kez Mery'e sarılmak için çırpınmıştı Sirius. Sarılamamıştı. Dokunamamıştı sevdiğine son kez. Gözleri doldu. Ama ağlamıyacaktı. Ne olursa olsun ağlamıyacaktı. Kocasının suçsuz olduğunu biliyordu. Bunu kanıtlamak için elinden gelen her şeyi yapacaktı.

Annesi girdi o sırada içeri. 50'li yaşlarda olan saçları yer yer beyazlamış kadın yavaşça yaklaştı kızına. Oturduğu hastane yatağına hafif ittirerek tekrar uzandırdı kızını. Ellerini kaldırarak saçlarını okşadı. Ne olduğunu bilmiyordu daha. Kızının durumunu öğrenince apar topar St.Mungo'ya gelmiş, başında beklemişti.

"Ne oldu kızım? Neden bayıldın?"

"Çünkü anne, ben bir suçluya aşığım."

"Ama merak etme iyi olacağım"

Ellerini karnına indirerek ekledi

"Olacağız"

En kötüsü de buydu. Sirius'a bir çocukları olacağı haberini veremeden götürmüşlerdi onu. Oysaki ne çok istemişti Sirius. Çocukları olmasını.

Kızının saçlarını öremeyip, dolaştırmayı. Oğluna Quiddtich oynamayı öğretmeyi. Onlarla beraber Mery'i sinir etmeyi.

Yapamadı.

Yapamıyacaktı...

❀✿❀

1k olmuşuz hala inanamıyorum. Aşırrı mutluyum şuan. Hepinize çoook teşekkür ederim

MERİUS      [Marauders Era]Where stories live. Discover now