Epilog

492 39 17
                                    

O měsíc později...

„No tak, lásko, proč nejdeš ke mně?" natahoval Tommy naléhavě ruku k Adamovi, který postával jen pár metrů od něj. Mezi nimi ovšem zela překážka jak pro parkurového koně, v podobě vysoké stěny kádě, momentálně plné příjemně teplé vody, ze které stoupala pára. Zatímco Tommy byl už uvelebený ve vodě, nahý, Adam stál venku, oblečený a kousaje se do rtu, ho pozoroval.

„Mně se o tomhle zdálo," připustil. Konečně vytáhl ruce ke krku, kde si začal rozvazovat šněrování košile. Tommy zvedl obočí a ležérně se opřel o okraj dřevěné vany lokty.

Kdyby nemuseli zůstat na Alnwicku takovou dobu, už by sem vzal Adama dávno. Bylo ale nutné vyřídit vše potřebné ohledně Adamova poručnictví a také si Tommy musel s otcem všechno vyjasnit. Vrátili se se všemi Tommyho věcmi dnes ráno a po společném obědě nechal Tommy přichystat tohle překvapení. Adam o nové koupelně neměl ponětí.

„Vážně? A kdy?" zajímal se.

„Když jsi mě poprvé políbil. Pamatuješ, jak jsi mi zašíval tu ránu na ruce?" připomněl mu Adam.

„Jak bych mohl zapomenout na náš první polibek," zamračil se Tommy na oko dotčeně. Pak se jeho tvář opět rozzářila. Adam už si přetahoval košili přes hlavu.

„Tobě se o mně zdálo už takhle brzy?" vyzvídal Tommy dál. Adam přivřel oči a začal si vyzouvat boty. Slyšel v Tommyho hlase jasný tón provokace. Uličník jeden. Měl to promyšlené od začátku, že ho dostane a povedlo se mu to. On mu snad ty sny i nějakým způsobem přičaroval, nebo co.

„Víš, co udělá s chlapem nedostatek tělesného potěšení? Zdá se mu o každém dostupném chlapovi, který je v jeho blízkosti," dráždil ho Adam. O vteřinu později k zemi dopadly jeho kalhoty.

„Je opravdu milé vědět, že jsem každý a taky bych si měl pamatovat to s tou dostupností, kdybys měl náhodou moc velkou jistotu, že ti podlehnu, kdykoli se ti zamane," zavrčel Tommy. Adam se musel zasmát, prostě se tomu neubránil. Rychle vylezl na schůdky a pak skočil do kádě. Absolutně ho nevzrušovalo, že se několik galonů vody vylilo ven, a že Tommymu namočil hlavu.

Tohle byla totiž naprostá lahoda. Proč to nenapadlo jeho? Postavit si takovou káď, ve které by se mohl rochnit a odpočívat... a milovat se s Tommym.

„Proč jsi mi teď připomněl tvoji sestru, když se snaží Neila přesvědčit, že hrášek a mrkev na talíři nejsou jenom na ozdobu?"

„Protože je to moje sestra?" zazubil se Tommy. Adam vyvalil oči a zhrozil se.

„Chudák Neil!"

„Prosím? Snad chudák Elizabeth," bránil Tommy svou krev, zatímco si uhlazoval mokré vlasy.

„A proč jako?"

„Protože Neil je pro změnu tvůj sourozenec," neodpustil si Tommy. Ani se nestačil nadechnout a byl pod vodou a hned nato už ho zase Adam vytahoval ven. Ta jeho zatracená starostlivost. Měl ho nechat vymáchat a pořádně se napít, vztekal se.

Nedočkavě si Tommyho za paži přitáhl k sobě a objal ho.

„Takže, aby bylo všechno v pořádku, měl bych já být se svým bratrem a ty se svou sestrou, tedy pokud by to bylo morálně přípustné," zjišťoval Adam. Tommy se zašklebil.

„Myslím, že je to správně takhle, mě tak hrozně moc baví tě provokovat a ty to děláš taky, zlato," laškovně ho políbil na nos.

„Já vím," zarděl se Adam. Zabořil tvář do Tommyho krku a začal ho líbat.

Pán cti /Adommy/ ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat