26

26K 2K 4K
                                    

-

Karşımda, kırgın gözlerini bana dikmiş, alfama bakmamak için canla başla uğraşıyordum. Ona kırgındım ve bunu ona belli etmek için elimden geleni yapacaktım. Her ne kadar onun hiçbir konuda üzülmesine gönlüm razı gelmiyor olsa da Taehyung ile tam üç haftadır birbirimize dokunmuyorduk ve bu durum beni her şeyden çok kırıyordu.

Annesinin ise gitmeye niyeti hiç yoktu. Sessizdim ve bir şey sorulmadıkça cevap bile vermiyordum. Kendimi içime kapatmıştım. Okula gidiyor, eve gelip yemek yapıyor, yiyor ve odama geçiyordum. Taehyung'un benden sakladığı onca şeye rağmen bile ona bu kadar kırılmamıştım.

Şimdi böyle olmak beni üzüyordu. Sırf annesinin içi rahat olsun diye akşamları ses etmeden uyuyorduk. O geceden sonra o konuları hiç açmamıştım. Eğer o benden uzak kalmak istiyorsa kalabilirdi. Kalbimi ne kadar kırdığının bile farkında değildi.

'' Akşam birkaç arkadaşım gelecek. Onları davet ettim. '' dedi Taehyung hala bana bakarken.Hiçbir tepki vermeden, önümdeki yemeği yemeye devam ettim.

'' Nereden arkadaşların?'' diye soran annesine döndü,
''Klinikten.'' diyerek cevap verdi.

''Ben odama çekilirim. Siz rahat rahat takılırsınız. Zaten Jungkook da ders çalışır değil mi?'' Annesi sağ olsun son zamanlarda benim yerime de güzelce konuşuyordu. Cevap vermeme bile gerek yoktu.

Annesine,Taehyung'un bana hazırladığı çalışma odasını hazırlamıştık. Geldiğinden beri orada yatıyordu. Tam rahat ettim derken, düzenimi bozmuştu.

Ortada dönen sohbete pek de kulak asmadan tabağımı alıp kalktım. Birkaç bulaşığı makineye yerleştiriyordum.

''Taehyung, içmek yok ama biliyorsun..İlaç-''

''Biliyorum anne.'' diyerek sertçe konuşan Taehyung, tabağında ki yemekle oynamaya devam etti. O da biliyordu, ailesi buradayken, rahat olmadığımızı,özgür davranamadığımızı gayet iyi biliyordu. Sırf annesi her şeyin yolunda olduğunu görsün,ilaç aldığını ve bizim çok da sık hatta hiç olmayan sevişmelerimizi bilsin ve rahat etsin diye bunu yapıyordu. Bunu yaparken ise beni çok kırıyordu.

Okuldan geldiğim bir gün yatağımızın üzerinde bir sürü prezervatif vardı. Annesi gülerek yanıma geldi ve 'Bunları marketi gezerken gördüm,sizin için aldım. Bilen birilerine sordum ve çok inceler rahatsız etmiyorlar, 'demişti. Söylediği her bir kelimede daha da çok kızarmama neden olurken,sinirden ellerim de titriyordu. Ben daha hiçbir şey söylemeden, Taehyung araya girip annesini odamızdan çıkardı.

Bu resmen özelimize bir saygısızlıktı. Fakat Taehyung ile özel diye bir şey de yoktu. O gün yatağın üzerinde olanlardan birini alıp yanıma geldi. Sinirim hafiften geçmişti ama tekrar gelmesi bir kıvılcımı bekliyordu. Bana 'denemek ister misin?'diye sorması beni deli etti. Sırf annesi öyle istiyor diye sevişirken onları kullanmam gerekiyorsa bile kullanmayacaktım. O sinirle kalkıp hepsini toplayıp çöpe attım. Zaten o günden sonra da doğru düzgün Taehyung ile hiç konuşmadım.

Mutfakta işimi bitirip, tam çıkacakken alfamın sesi ile durdum. "Jungkook, hiçbir şey yemedin,'' dedi gözlerimin içine bakarken.

''Çok aç değildim zaten, size afiyet olsun.'' diyerek odama girdim. Annesi bu tavırlarım için, bana Taehyung yokken devamlı laf ediyordu ama onu takmıyordum. Ya da daha doğrusu, takmamaya çalışıyordum.

I'm Lost - TaekookOù les histoires vivent. Découvrez maintenant