GİRİŞ

489 27 22
                                    


Selamm^^ yukarıdaki müziği açın ve bölümü öyle okuyun🌹

▪Keyifli Okumalar...



Kendimi hiçbir zaman güçlü olmak zorunda hissetmedim. Zaten ben çocukken de böyleydim. Kolay üzülür kolay gülerdim. Kalbimi kırsalar ağlatsalar bile bir pamuk şekere hemen affediverirdim.

Biraz büyüdüğüm zaman birileri bana güçlü olmam konusunda bir kamyon dolusu öğüt verirdi. Güçlü olursan seni ağlatmazlar, dediler. Oysa ben ağlamadığım zaman kendimi kötü hissederdim. Doğamda vardı. Mutluluktan ağlardım, kalbim kırıldığında ağlardım, hep ağlardım. Sulu gözlüyümdür.

Üzülmelerim, ağlamalarım, belki de yeni bir başlangıç yapmanın tam vaktidir diye oluyordu. Ama ben her seferinde bunları kabul etmedim. Gururuma ve kendime yediremedim. Düşünmedim, düşünemedim. Sevdiklerime toz konduramadım, bir de baktım ki benim toz konuduramadıklarım bu duruma alışıp beni bir nefeste üfleyip yok ettiler.

Her şey iyi niyetimden oldu, her şey...

Mucizelere inanır mısınız bilmem ama benim onu sevmemin nasıl büyük bir mucize olduğunu bilmiyor. Belki bilseydi yapmazdı. Belki de ona olan sevgimi sıradan ve vefasız olarak gördü. O da haklıydı, neredeyse tanıyan herkes sevmişti onu. Farklı boyutlarda elbet ama bir şekilde sevmiş. Ben de sevdim. Hemde bu farkın çok yüksek bir üstünden sevdim. O da beni sevdi. Pardon, sevdiğini sandım... Sevmemiş beni!

Hani bazen sen hikaye bitsin istemezsin.
Bazen o hikaye bitsin istemez. Ama hikayeniz çoktan bitmiştir. Ha işte, tam da oradayım. Ben hikyemiz bitsin istemedim ama hem o istemiş hem de hikayemiz çoktan bitmiş bile... Kendisi bitirdi hikayemizi...

Olmayan hikayemizi mi acaba?

Zaten insanlar hep çok sevmekten, kızamamaktan, kıyamamaktan, üzmemekten ve hep alttan almaktan kaybetmedi mi? Hayat hep ilk olarak kendini yok sayanları harcıyor!

Bedenim haraplar içinde gördüklerim karşısında kendini kaldırıma doğru bıraktı. Gördüklerim fazlasıyla ağırdı.

Gördüklerimin yanlış olması için şuan nelerimi vermezdim ki!

Ben bunu hak edecek ne yapmıştım? Sadece sevmiştim. Nedensiz, sebepsiz sevmiştim. Sevmek suç mu? İşte şimdi suç olmuştu. Sanırsam yanlış kişiyi sevmiştim. Ben ona içimden geleni de elimden gelenide yapmıştım ama hiç yoktu, hiçbir zaman var olmadığı gibi... Neden böyle bir şey yaptığı hakkında hiçbir fikrim olmadığı gibi bunun açıklanması dahilinde geri dönüşüde olmayacaktı. Bitmişti!

Saf bir şekilde sizi tüm kalbiyle seven insanları neden aldatırsınız ki?

Acaba zaman bana daha ne kadar ağır gelecekti?

Ne kadar üzülecek ne kadar gülecektim...

GİRİŞ BÖLÜM SONU💥

Selammm^^

Yeni upuzun bir maceraya atılıyorum. Ve destek olmanızı istiyorum...

8 Kuralla Hayatta Kal kitabı hepinizin beğeneceği bir kitap emin olabilirsiniz👌

Şimdi gidiyorum ve okuma sayısına ve yıldızlara bakıyorumm. Bir sonraki bölüm en geç iki gün sonra gelecek..

Kendinize iyi bakmanız dileğiyle...😘💕

8 Kuralla Hayatta KalWhere stories live. Discover now