2014.szeptember.08

16 4 0
                                    

- Nagyon sajnálom, hogy nem hívtalak korábban.- mióta betettem a lábam a Freddy's-be, Scott csak magyarászkodik. -Mindent elcsesztek azok a nyavajás emberek. Tudod, akiknek az lenne a feladatuk, hogy lerendezzék az adókat az étterembe. Na hát nem tették, és minden az én nyakamba szakadt.

- Tényleg semmi gond.- mosolygok rá vissza. Tényleg nem tudnék most senkire se haragudni, hisz azért csak megkaptam a melót.

- Na itt is van az öltöző. A mocsokért ismét elnézést, de még takarítani sem volt időm.- nyitott be egy eldugott kis zúgba az alagsor végén. -Ha átöltöztél, keresd meg Freddy-t. Nem ez a neve, de most kérlek ne kérdezd, mi az. Nagyon elegáns fiatalember, barna hajjal és kék szemmel. Ha minden igaz a konyhában lesz. Ő és Caeleb fog titeket betanítani a munkamenetre. Én viszont most léptem, mert el kell mennem intézni a szarjaimat.- mondta, majd egy intés kíséretében elsietett mellőlem.

Az öltözőajtót becsukva magam után sétáltam oda a 'Bonnie' feliratú öltözőszekrényhez, és kinyitva azt, kiszedtem belőle az egyenruhát. Egy sima fehér kötény, halványlila inggel, hozzá egy fekete mellénnyel és egy színtén fekete cipővel meg egy piros nyakkendővel. Volt mellé egy lila kis nyuszi kitűző és egy lila nyuszifüles hajpánt. Ki az isten találta ki, hogy egy nyúl lila? Ahh, inkább mindegy...

Gyorsan átöltöztem, a falra felszerelt tükrök egyikében megigazitottam a hajam, és felraktam a nyuszifület. Röhelyesen néztem ki, de a pénzért csinálom ezt most. 

A konyha megtalálása már nem volt olyan egyszerű, mint az átöltözés. Egyszerűen nem találtam meg! Már minden helységbe benyitottam színte, sőt, még a vécében is rányitottam valakire -fogalmam sincs, hogy hogyan- de nem találtam meg. Úgyhogy egy egyszerűbb utat választottam: felhívtam Tia-t.

- Lucas! Merre vagy?!- vette fel a telefont és azonnal meg is vakított egyben.

- Elhiszed, hogy azt én is szeretném tudni? Eltévedtem.- 

- Ugh nem is te lennél.- nevet fel édesen. -Van valami felirat kiírva körülötted valahova?-

Körbe nézek, és hírtelen nem is veszem észre a szemben lévő ajtó feliratát, pedig majd' kiszúrja a szemem.

- Itt van előttem egy ajtó, amin az áll, hogy 'Service Room'.- mondom bele a készülékbe.

- Na azt tudom hol van! Megyünk is rögtön!- válaszol, majd bontja a vonalat. Megyünk? tehát hozza a többieket is. Remek. Már az első napomon leégetem magam azzal, hogy elveszek egy háromemeletes étteremben...

- LUCAAAAS!- ugrik a nyakamba Tia, alig 5 perccel később. -Úgy tudtam, hogy vinnem kell magammal a telóm!- nevetett vele nyakamba, aztán elengedett. -Wooow! Jól áll az egyenruha!- 

- Köszönöm. Neked is remekül áll.- valóban jól állt neki a ruha. Egy sárga egybeszoknyát viselt ilyen buggyos rövid ujjal. Rajta is volt egy fehér kötény, de ing és nadrág helyett egy sárga egyruhát viselt, ami alatt nem egy alsószoknya lehetett, mivel eléggé keményen elállt a testétől. Ezek mellé még egy narancs és citromsárga váltakozású térd fölé érő zoknit is viselt. 

- És hol vannak a többiek? Azt mondtad "jöttök".- emlékeztettem a mondatára. Tia ekkor csak elnevette magát.

- Bratyó csak vetekszik az újonccal, hogy neki jár meg az elsőbbség az alagsorba levezető lépcsőn.- rötyög, ám ekkor egy kalózruhás alak lép le a lépcsőről és félbevágja Tia nevetését. Ami mellesleg angyali.

- És még szép, hogy én nyertem!- jelenti ki átkarolva a lány nyakát. -Hoy! Caeleb Morningsar, azaz Foxy.- nyújt kezet. Vagyis inkább kampót, ami miatt hátrébb lépek. -Nyugi van, csak műkampó!- szedi ki másik kezével az imitációt. -Ahogy ez is.- emeli fel a szemfedőjét. alóla kivillan másik zöld írisze is. -Akkor..te ki is vagy, ha szabad tudni?- kérdezi, amikor mr egy jó ideje csak szemezek vele. 

- Jaj igen!- rezzenek meg zavartan és kezet rázok vele. -Lucas McNeil. Bonnie szerepben.- a bemutatkozásomat követően valaki legurul a lépcsőn. Gurul? Valósággal lerobban, mintha egy tankkal törtek volna le!

- Nincs az a kibaszott isten..- nyöszörög -gondolom Freddy- és lassan felegyenesedik és mélyen a szemembe néz. -Nincs az a kibekúrt isten!- üvölt rám, rám pedig itt tör a felvilágosodás. 

- Ryan?!- 

Informations:
(Én így képzelem el a szereplőket)

Informations:(Én így képzelem el a szereplőket)

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.
Freddy Fazbear's PizzaNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ