5

5.6K 195 7
                                    


Madár csicsergésre ébredtem. A napfény csodálatosan besütött a hatalmas ablakon. Már jobban éreztem magam. A hátamra fordultam a hatalmas ágyban. Érzekeimet elárasztotta az eső illata. A fotelra pillantottam, de nem ült ott. Felültem és körbe néztem. Egyedül voltam a hatalmas szobában. Kitakartam magam, majd talpra álltam. A fehér ing, amit viseltem egész nagy volt rám. Eltűrtem a hajam, majd újra körbe néztem. Hol van Seth? Az ablakhoz sétáltam és kinéztem rajta. Egy gyönyörű kert látványa fogadott, plusz egy nagyobb medence. Összerezzentem az ajtó hangjára, majd lassan megfordultam. Seth állt az ajtóban és az ágyat nézte, majd lassan felém siklott a tekintete. Megkönnyebbülten fújta ki a levegőt és hozzám sétált. Elpirultam, ahogy a karjaiba vont. A mellkasának döntöttem a fejem és hallgattam a szívverését. A karjai között biztonságban éreztem magam, olyan volt, mintha haza értem volna. Miután meggyőződött arról, hogy jobban vagyok magamra hagyott. Utána egy idősebb nő, Scarlett jelent meg egy csinos ruhával a karján. Lezuhanyoztam, hajat mostam, aztán a szobában készülődtem. A ruha háromnegyedes ujjú volt és fekete színben pompázott. A hajamat felkötöttem és sminket egyáltalán nem raktam fel. Beágyaztam, majd kinyitottam az ablakot. Ezután elhagytam a szobát és megkerestem a konyhát. Scarlett már készített nekem egy bőséges reggelit.
– Alfa mondta, hogy szükséged van az energiára ezért készítettem neked egy finom reggelit! – magyarázta mosolyogva.
– Köszönöm Scarlett, de magam is megtudtam volna csinálni!
– Tudom, de ezért vagyok én!
– Rendben!
Csendben elfogyasztottam a reggelimet és éppen egy pohár narancslevet kortyolgattam amikor egy ismerős hangra lettem figyelmes.
– Még gyenge, ezért kérlek titeket finoman rohanjátok le! – magyarázta Seth.
Letettem a poharat és kíváncsian az előtérbe sétáltam. Jackie és Noah álltak Seth előtt. Mosolyogva a legjobb barátnőmhöz rohantam, aki sírva ölelt vissza.
– Uram isten! Én úgy aggódtam érted! – tolt el magától Jackie.
– Már jól vagyok! Igaz még pihennem kell, de jól vagyok!
– A frászt hoztad mindenkire Amarilla! A szüleid is nagyon aggódnak, csak apád tudod...nem igazán kedveli Seth-et! – fogta meg a vállamat Noah.
– Ezért nem jött el? De hisz ő is tudja, hogy ide kell költöznöm!
– Kedvesem, ne stresszeld magad! – húzott gyengéden a karjai közé Seth.
– Igazad van...
– Remélem nem gond, hogy egy csajos beszélgetésre elrabolom Amarilla-t! – mosolygott fel Jackie Seth-re.
– Csak nyugodtan! – válaszolta Seth.
Jackie megfogta a kezem, én pedig a nappaliba vezettem. Noah az emeletre ment Seth-tel.
– Hozak süteményt vagy teát? – kérdezte kedvesen Scarlett.
– Én nem kérek semmit! Jackie?
– A teát elfogadom! – bólintott a szőke lány.
Scarlett ezután magunkra hagyott.
– Na miújság veled és Noah-val?
– Soha nem gondoltam volna, hogy ő lesz a társam, de egyre jobb! Mármint még nem jelölt meg, de kezdünk összecsiszolodni! De ahogy látom ti máris egymásra hangolodtatok!
– Jackie!
– Jólvan! De annyira látszik, hogy akár ölni is képes lenne érted! Pedig mennyire gonosznak ismeri mindenki, aztán nem is az!
– Nem tudom mi változott, de amióta felebredtem itt azóta teljesen máshogy állok ehhez az egészhez! Seth tényleg nem borzasztó, hisz eddig mindig kedves volt velem! Plusz valljuk be nem olyan rossz egy erős alfa társának lenni!
– Aki ráadásul irtó szexi!
– Jackie!!
– De hát az! Ha nem lenne társam biztos bepróbálkoznék nála! Láttad egyáltalán, hogy hogy feszül az ing rajta!?
– Igen, láttam...
– Terembura, te féltékeny vagy! – kezdett el nevetni Jackie.
– Mi? Nem!!
– Pedig de! A benned elő nőstény birtokolni akarja Seth-et, és úgy látszik eléggé erősen tiltakozik más nők miatt!
– Ez akkora baromság!
– Nem az! Mikor kerül sor jelölésre?
– Hát nem tudom...
– Amarilla! Te is kezdeményezhetsz ám, hisz gondolj bele megmentett téged!
– De bántott titeket, téged és Noah-t!
– Azért tette, hogy megvédjen téged! Hisz a társa vagy, a falkájának már legbecsesebb tagja!
– Igazad van...
– Akkor? Ugorj rá tigris!
– Ahj, olyan bolond vagy!
Ütöttem fejen egy párnával Jackie-t, aki nevetve visszaütött.
(...)
Este éppen a fülemből vettem ki az ékszert, amikor kopogtak. A fürdő felé fordítottam a fejem, mert Seth az előbb ment el zuhanyozni. Sóhajtva megigazítottam a fekete köntösöm majd az ajtóhoz léptem. Ám ott egy nem várt személy állt. Egy szőke csaj, aki lazán viselte magán a köntösét, de ahogy megpillantott összehúzta magán. Összefontam magam előtt a karjaimat és az ajtókeretnek dőltem.
– Segíthetek valamiben?
– Én...én Seth-et keresem!
– Te mégis ki vagy?
– Violet Storm, Spencer húga vagyok!
– Én Amarilla, Seth társa!
– Áh...
– Violet? Mit keresel itt? – csúsztatta kezét a derekamra Seth.
Észre se vettem, hogy közben mögém lépett. Oldalra fordultam, így észrevettem, hogy csak egy fekete nadaragot visel. A féltékenység és birtoklási vágy hirtelen tört elő belőlem.
– Veled szerettem volna beszélni, de Amarilla utamat állta! – harapott az alsó ajkába Violet.
– Már megbocsáss...
– Menj be kedvesem! – puszilt bele a hajamba Seth.
– Csak okosan kislány!
Durcásan visszamentem a szobába. Dühösen lepuhhantam az ágyra és figyeltem, ahogy ők beszélgetnek. Talán Jackie-nek igaza volt. Most legszívesebben széttépném a szőkét. Annyira látszik, hogy Seth ágyába akart ma este bemászni. Hánynom kell tőle. Szemforgatva figyeltem, ahogy Seth végre elküldi és becsukja az ajtót. Ezüst szemeivel rám pillantott.
– Dühös vagy! – mondja egyszerű tényként.
– Miből gondolod?
– Aranyszínben izzanak a szemeid!
Felpattantam és elé léptem.
– Csak nem egy jó numerára jött!?
– Féltékeny vagy?
– Áh, dehogy! Utána kéne mennem és széttépni, csak mert képes volt ide jönni egy szál semmiben amikor tudta, hogy itt vagyok!
– Amarilla...
– Nem!! Én beszélek! Nem hiszem el, ho...
Megragadta a tarkómat és magához rántott. Ajkaival gyengéden csókolt. Kezeim a mellkasának feszültek, míg ő a derekamnál fogva húzott teljesen magához.
– Túlságosan sokat beszélsz, édesem! – súgja az ajkaimra.
– A te szavaiddal élve, az enyém vagy!
A karjaimat a nyaka köré fontam és megcsókoltam. Kezeivel az ölébe emelt, aztán az ágyra döntött. A csókunk vad és szenvedélyes volt. Pillanatok alatt levette rólam a köntöst, ami a földön végezte. Végig csókolta a nyakam, majd levette a maradék ruhát is rólam. Kezeinket a fejem mellett összekulcsolta és miközben magáévá tett. Felszisszentem, amikor a fogaival a nyakamba mart. Megjelölt. Nyögve a dereka köré kulcsoltam a lábaimat. Tekintetünk összekapcsolódott, miközben tényleg egyek lettünk.

Victoria ♡

Az én alfám ✔Where stories live. Discover now