🌊

3.3K 180 205
                                    

Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yapmayı unutmayın.❤🌊

İyi okumalar.❤🌊

Aura Su Saltzman

Bu kasabaya geleli iki hafta oldu belki iki haftadan uzun oldu tam kaldığım günleri sayamıyorum. Neyse, neden normal bir günüm olmuyor?

Sevgili şerefsiz babam tarafından sırada üzerimdeki mayo ile oturmuş bileklerimden kelepçelenmiş bir şekilde karşımda benim gibi masaya kelepçelenmiş uyuyan Klaus ve Rebekah'ya bakıyordum.

Bu ikisinin uyanacağı yok amına koyim! Ofladığımda Alaric, Klaus'un becerdiği iki kızın kanını için bana dönerek "Beni özledin mi!" Dedi.

Bu adamın içine kesin bir şey kaçtı! Gözlerimi devirip alayla "Öldürecek kadar özledim!" Dedim. Alaric, önüme gelip yüzüme eğilerek "Bende!" Dedi ve vampir tarafını gösterdi. Oflayarak, "Sen ne ara vampir oldun it?" Dedim.

Alaric, gülerek "Elena'yı öldürdüğün gün!" Dedi. Gözlerimi devirip "Keşke seni de öldürseydim!" Dedim. Alaric, "Bu gün seni ve etrafındaki herkesi öldürücez!" Dedi. Öldürücez derken?

Kaşlarımı çatarak "Kimler tarafından öldürüldüğümü bilmek hakkım!" Dedi. Alaric, sırıtarak "Esther ve Mikael Mikaelson!" Dediğinde beynimden vurulmuşa döndüm. Mikael Mikaelson mu?

Üzerimdeki şaşkınlığı atıp "Bari ölücem bırak da duş alıp giyinmiş bir şekilde ölim!" Dedi. Aklımda bir fikir var. Alaric, kaşlarını çatarak "Bunu neden yapayım!" Dedi.

Gözlerimi devirip "Ölmeden önceki son isteğim olarak düşün!" Dedim. Alaric, tek kaşını kaldırıp ellerimde ki zincirleri koparıp bileğimden beni sürükleyerek "En ufak hatanda Klaus ve Rebekah'yı öldürürüm!" Dedi.

Kızlar soyunma odasına geldiğimizde Alaric, beni içeriye fırlatıp "20 dakikan var!" Dedi ve kapıyı kapattı. Gözlerimi devirip duş kabinlerine doğru yürümeye başladım.

Duş kabinine girdiğimde köşede bana bakan Kai'ye bakıp alayla "Sen buralarda mıydın?" Dedim ve suyu açtım. Soğuk su başımdan aşağıya dökülmeye başladığında biraz ürperdim.

Kai, beni süzerek "Ben hep senin etrafındaydım Aura." Dedi. Gözlerimi devirip "Odaklanmam gerek bu yüzden siktirip git!" Dedim. Kai, birden beni duvarla kendisi arasına aldı. Kaşlarımı çatarak "Ne yapıyorsun sen!" Dedim.

Kai, başından aşağıya dökülen soğuk suyu umursamayıp dudaklarıma yaklaşmaya başladığında ondan uzaklaşıp duvara yapıştım. Kai, keyifle sırıtarak "Sana yardım edebilirim!" Dedi. Onun yardımına ihtiyacım yok!

Gözlerimi devirip "Sadece Mikaelsonları, Mikaelson malikanesine götür yeter! Gerisi bende." Dedim. Kai, yanağımı öpüp "İhtiyacın olduğu zaman bana adımla seslenmen yeterli!" Dedi ve ortadan kayboldu.

Sapık ya! Bende diyorum ki bunun neden sesi çıkmıyor. Neyse, odaklanmam lazım. Uzun zamandır topluca insanların zihnine girip oyunlar oynanamıştım. Umarım zihinleriyle oynadığımı anlamazlar.

Yutkunarak gözlerimi kapatıp kafamı yukarıya kaldırarak en sevdiğim şarkı olan charlotte cardin dirty dirty (Şarkı multimedyada) mırıldanmaya başladım.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Nov 16, 2021 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Deniz Kızı 🌊 /TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin