🌊

8.1K 315 272
                                    

Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yapmayı unutmayın.❤🌊

İyi okumalar.❤🌊

Aura Su Saltzman

"Anne bu gün benim doğum günüm lütfennn lunapark'a gidelimm!" Annem, oflayarak "Su, insanların olduğu yerlerden nefret ediyorum!" Dedi.

"Anne sadece bu günlük! Güzeller güzeli kızın on altı yaşına giriyor!" Annem, dudaklarını ısırarak "Ama bu gün yağmur var. Ben yağmurlu günleri sevmem." Dedi.

"Anne bırak şu batıl inancını!" Annem, kaşlarını çatarak "Kız annenle ne biçim konuşuyorsun sen! Terlik geliyor haa!" Dedi.

Dudaklarımı büzerek "Anne, yağmurlu günlerde sırf başına kötü bir şey geldi diye hep gelecek diye bir şey yok! Ya benim için gidelim." Dedim.

Annem, başını olumsuz anlamda salladığında koltukta tepinerek "Anne yaaaa!" Dedim. Annem, terliğini çıkarıp "Kız anneye yaa denmez!" Dedi.

Sinirle ayağa kalkıp "On altı yıllık hayatım boyunca sırf insanlara olan nefretin yüzünden beni evde eğitim görmemi sağladın bir şey demedim, sırf karşı komşunun oğluyla merhabalaştık diye beni bir ay evden çıkarmadın ses etmedim, gerekmedikçe evden çıkmamamı söyledin ben tamam dedim, arkadaşım olmaması gerektiğini söyledin ben yine sana tamam dedim ve sorgulamadım, bana asla birine aşık olmamamı ve güçlerimi gizlemem gerektiğini söyledin ben yine sana tamam dedim. Ben bunların hiçbirine itiraz etmeyip sorgulamadan yaptım! Senden sadece bir gününü bana ayırmanı istedim ama sen bir batıl inancın yüzünden kabul etmiyorsun!" Dedim ve odama koştum.

Odamın kapısını sertçe kapatıp yatağımın üzerine oturup yastığımı sinirle sıkmaya başladım. Annem odama girdiğinde kafamı tavırlı bir şekilde çevirip "Seninle konuşmak istemiyorum!" Dedim.

Annem yanıma oturup saçlarımı okşayarak "Su, bu hayatta daha çok öğreneceğin şey var aşkım. Ben seni bencil, sadece kendini düşünen, acımasız ve kalpsiz insanlardan korumaya çalışıyorum. Bana zarar verdikleri gibi sana zarar vermelerinden korkuyorum aşkım!" Dedi.

Kafamı anneme dizine koyup ona merakla bakarak "Sana ne yaptılar ki bu kadar onlardan nefret ediyorsun anne?" Dedim. Annem, gülümseyerek "Sana anlatma zamanım geldi." Dedi.

Annem saçlarımı okşayarak "On yedi yaşındaydım senin gibi insanları çok merak ediyordum. Bir gün denizden çıkıp insan formumla onların arasında merakla gezerken babanla tanıştım. Sonra ona deli gibi aşık oldum." Dediğinde ikimizde sinirle aynı anda "Serefsiz herif!" Dedik.

Annemle ayni anda güldügümüzde annem ciddileşip "Neyse, o da o zamanlar on yedi yaşındaydı. İstanbul'a ailesi ile tatile gelmişti. Ben babana öyke aşıktım ki türümü terk edip onun ülkesine göç ettim. Bu mallıkları yaparken meğersem türümde benim peşimden gelmiş. Ben babanın bana deli gibi aşık olduğunu sanarken o beni en yakın arkadaşım olan insan bir kızla aldattı. Biz deniz kızları seversek sadece bir kere severiz. Sevdiğimiz kişi bize tüm kalbiyle sevmezse içimizdeki sonsuz aşk bizi yiyip bitirir. Bu aşk beni yok etmeye başladığında sana hamile olduğumu öğrendim. Babam Poseidon, ikimizin yaşaması için güçlerimi ve tahtımı elimden aldı. Sen beş yaşına gelene kadar baba ve arkadaşım beni kandırmaya devam etti. Arkadaşım seni ve beni ortadan kaldırmak için avcıları üzerime saldığında yağmur yağıyordu. Babam ve türüm ikimizi korumak için onlarla savaştı." Dedi.

Deniz Kızı 🌊 /TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now