🌊

5.8K 288 204
                                    

Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yapmayı unutmayın.❤🌊

İyi okumalar❤🌊

Aura Su Saltzman

O gün lunapark'a gidelim diye tutturmasaydım bunların hiçbiri olmayacaktı. Şu an bu insanların yanında okula hazırlanmak yerine annemin o sıcacık kucağında uyuyor olacaktım.

Siyah tişörtümün üzerine okul gömleğimi giyip önünü kapatmadım. Çantamı tek omuzuma atıp odanın kapısına doğru yürümeye başladığımda aptal Nihal bana omuz atıp "Çekil şuradan!" Dedi ve odadan çıktı.

Normalde eski ben olsaydım hiçbirşey yapmazdım ama eski ben annesiyle lunaparkda öldü. Çantamı omuzumdan inidirip Nihal'in arkasından hızlıca yürümeye başladım.

Çantamı kıvırta kıvırta yürüyen Nihal'in kafasına geçirdim. Nihal, yetimhanenin duvarına şaşkın bir şekilde yapıştığında ifadesiz bir şekilde "Çekil şuradan!" Dedim ve yemekhaneye doğru yürümeye başladım.

Yemekhaneye girdiğimde Nihal'in sinirle arkamdan geldiğini hissediyorum. Köşeye çekildiğimde Nihal yüzüstü yere düştü. Gözlerimi devirip "Aptal!" Dedim ve yemekhaneden çıktım.

O aptal bana yemek yerken rahat bırakmazdı. Kulaklığımı takıp yağmurun altında müzik dinleyerek okula doğru yürümeye başladım.

Okulun içine girdiğim zaman insanların tuhaf bakışları herzamanki gibi üzerimdeydi. Hepsinden nefret ediyorum! Gözlerimi devirip  kulaklığımı çıkarıp sınıfıma doğru yürümeye başladığımda "Su?" Lanet rehberlik öğretmeni!

Oflayarak arkama döndüm. Rehberlik öğretmenim Burak, kaşlarını çatarak "Neden bu haldesin?" Dedi. İfadesiz bir şekilde "Ne istiyorsunuz?" Dedim.

Rehberlik öğretmenim "Odamda konuşalım mı?" Dedi. Alayla, "Okulda kızlara sarkıntılığıyla bilinen birinin odasına gitmeyecek kadar kafam yerimde!" Dedim ve arkama dönüp sınıfa girdim.

İlk ders yağmur yağdığı için herzamanki gibi boştu. Bana laf atan erkeklere orta parmağımı gösterip cam kenarındaki en arkadaki sırama oturdum.

Çantamı sıranın üzerine koyup kulaklıklarımı takıp kafamı çantamın üzerine koyup dışarıyı izlemeye başladım. Gözlerimi kapatıp uyumaya başladım.Ne kadar kabus görüp uyanacağımı bilsemde yinede de uyumak istiyorum.

Annem, eve gelir gelmez bana sıkıca sarılıp "Aura, Senin çok seviyorum bunu asla unutma." Dedi. Gülümseyerek anneme sarıldığımda annem birden benden ayrılıp kanlar içinde yere düştü.

Sıradan sıçrayarak kalktım. Derin nefes alarak tekrar sıraya oturdum. Yanımda oturan sinan kaşlarını çatarak "Ne oluyor kızım?" Dedi. (Sinan😈)

Gözlerimi devirip boş sınıftaki bana bakan iki öğrenciyi umursamayarak kafamı tekrar sıraya koyup "Siktir git Sinan!" Dedim.

Sinan, annemin  konuşmama izin vermediği komşu oğluydu. Sinan, "İnsan düşmanı deli!" Dedi. Sinirle kafamı sıradan kaldırıp kitap okuyan Sinan'ı sıradan itip yere düşmesini sağladım.

Deniz Kızı 🌊 /TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now