🌊

2.9K 194 62
                                    


Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yapmayı unutmayın.❤🌊

İyi okumalar.❤🌊

(Aura Su'nun üzerindekiler)

(Aura Su'nun üzerindekiler)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aura Su Saltzman

Sevgili günlük.

Böyle mi başlanıyordu? Neyse, bu bir haftada neler oldu neler! Düşün yani günlük tutmaya bile başladım. O derece şeyler oldu sjskksksmsksk

Deftere random atmakta zormuş ha! Neyse, ben Mystic Falls'a gelince ilk işim gidip Alaric'in ağzına sıçmak oldu.

Alaric'i anasından doğduğuna pişman ettim. Neyse, ben sonra bütün eşyalarımı toplayıp Alaric'e "Artık bu odaya manevi kızın taşınıp oruspu çocuğu!" Diyerek bağırdım.

Uçak biletimi vs hallettikten sonra salvatore kardeşler beni durdurmaya çalıştı. Zaten onları havalimanında gördüğüm an yanımda taşıdığın 10cm kazıkla üzerlerine yürümeye başladım.

Bunlar nasıl benden kaçıyor! Düşünmek bile beni güldürüyor. Çok eğlenceliydi. Sonra bunlar ne yaptı ne etti beni sakinleştirdi. Sonra buraya gelme yegane amacım aklıma geldi!

Ben annemi öldüren şerefsizi bulmak için buraya gelmiştim ama daha araştırmamıştım bile! Vicdanım rahatlayana kadar en azından o adi'yi bulmaya çalışmaya karar verdim.

Bu salvatore kardeşlerde bu fırsattan yararlanarak onların evlerinde kalmaya ikna ettiler beni. Alaric ile kalacağıma bunlarla kalırım daha iyi!

Neyse, Damon pişmanlıktan suratıma bakamıyor. Açıkcası bu da benim işime geliyor. Stefan da abisi kadar olmasada pişman bu yüzden güya beni iyi bir insan yapmaya çalışıyor! Bu yüzden bu lanet olası günlüğü tutuyorum!

Caroline ve Elena güya pişmanlar ben buna inanır mıyım? Yarrak inanırım! Bonnie, arkadaşlarına göre gerçekten pişman ama. Kökenlere ne kadat o haber vermiş olsa da beni kaçırmaya geldiklerinde beni kurtarmak için güçlerini kullanmış. Cadılarda bunun güçlerini ellerinden almışlar.

Güçlerini ona geri kazandırmak için aklımda bir fikir var. Bonnie, iyi biri ve ben onu sevdim. Elena ve Caroline gibi kasıntı biri değil bu yüzden ona yardım etmek istiyorum.

Allahtan türkçe yazıyorum amk bunlar bunu falan okumaya çalışırsa bir bok amlayamaz! Bir dakika Damon, türkçe biliyordu hassss. Neyse, defteri bulamayacakları bir yere saklarım!

Ayrıca hele bir elleyip bu günlüğü okusunlar belalarını sikerim! Neyse, çok yazdım işe geç kalacağım böyle giderse!

Günlüğün kapağını kapatıp yatağın altına fırlatım. Bence güzel saklama yeri! Bu gün hafta sonu ve ben evde boş boş oturacağıma çalışmaya karar verdim.

Kesinlikle patron bana hafta sonu çalışmam için saat başı üç yüz dolar teklif etmedi! Evet etti ve ben uçarak kabul ettim. Neden mi? Birincisi parası güzel ikincisi beğendiğim bir elbise var onu alacağım.

Köşede annemin benim için biriktirdiği para var ama ben onu kullanmak istemiyorum. Bu yüzden çalışmak işime geliyor. Tek bir sorun var bana fazla sarkıntılık yapıyorlar bende ağızlarına sıçıyorum tabi!

Neyse, saçımı topuz yapıp sırt çantamı takıp odadan çıktım. Allahtan günlüğü yazmadan önce giyinip varla yok arasında bir makyaj yapmışım. Merdivenlerden aşağıya koşarak indiğimde Stefan, "Düşüceksin!" Dedi.

Omuzlarımı silkip koşarak evden çıktım. Grill'e gelir gelmez çantamı her zamanki yerine koyup önlüğümü giydim. Matt, yorgun bir şekilde yanıma gelip "Bu gün herzamankinden daha fazla dolu!" Dedi. Görebiliyorum!

Gözlerimi devirip ona yardım etmeye başladım. Akşama kadar köpek gibi çalıştık. Kafamı bar tezgahına koyduğumda Bonnie, yanıma oturup "İyi misin?" Dedi. Ellerimi zar zor hareket ettirerek "Bomba gibiyim!" Dedim.

Bonnie, gülerek "Belli oluyor!" Dedi. Gözlerimi yorgunluktan kapattığımda Bonnie, "Kökenler kasabada!" Dedi. Hassssss lan erken öğrendiler! Gözlerimi açıp gülerek kafamı kaldırdım.

Bonnie, kaşlarını havaya kaldırarak "Sen bunu biliyordun." Dedi. Gülerek, "Tahmin ediyorudum! Bana yaklaşamazlar onlarla bir anlaşma yaptım. Ben ancak onların yanına gidebilirim!" Dedim.

Bonnie, keyifle gülerek "Bu yüzden yarın akşam kurucu ailesi kasabadaki herkesin gelmesini zorunlu kıldığı parti yapıyorlar!" Dedi. Hasssss ciddi bir şekilde Bonnie'ye bakarak "Sıçtım!" Dedim.

Bonnie, elini omuzuma koyup "Bunu tahmin etmemiştin değil mi?" Dediğinde başımla onu onayladım. Kesin beni öldürecekler! Patron bir haftalık paramı zarfla önüme koyup gittiğinde Bonnie'ye dönüp "Öleceksem bari güzel güzel değil mi?" Dedim ve ayağa kalkıp çantamı aldım.

Bonnie, sırıtarak "O zaman alışverişe gidelim!" Dediğinde sırıtarak "O elbiseyi giyerek ölmek istiyorum!" Dedim ve Bonnie'in koluna girip grill'den çıktık.

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤🌊
 

Deniz Kızı 🌊 /TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now