🌊

4.5K 243 257
                                    


Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yapmayı unutmayın.❤🌊

İyi okumalar.❤🌊

Alari, Damon, Stefan ve Elena salvatore malikanesinin salonunda oturmuş içki içiyorlardı

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Alari, Damon, Stefan ve Elena salvatore malikanesinin salonunda oturmuş içki içiyorlardı. Damon, sevinçle "Şimdi o geliyor mu?" Dedi.

Alaric, gözlerini devirip "Size uyup onu bu kasabaya çağırmamalıydım!" Dedi. Stefan, ciddi bir şekilde "Alaric, onun deniz kızı göz yaşı bizim son umudumuz!" Dedi.

Alaric, gözlerini yumup "Benden zaten ölesiye nefret ediyor. Eğer bu yaptıklarımı öğrenirse beni direk siler!" Dedi. Elena, elini Alaric'in omuzuna koyup "Kızın kesin senin gibi iyi ve yardım sever biridir. Seni anlar Alaric!" Dedi.

Alaric, başını olumsuz anlamda sallayıp "Boşuna çabalıyacağız!" Dedi. Damon, gözlerini devirip "Abartma Alaric! O Deniz'in kızı. Deniz'in ne kadar saf, aptal, humanist, aptal bir aşık ve yardım sever biriydi. Senin genlerini taşımasa bile onun genlerini almıştır! Ayrıca hangi kız bana karşı koyabilir ki? Onu kendime aşık edip kalbini kırıp bir damla göz yaşı alacağım. Zaten beni ergenliğinde olan bir aşkı olarak unutur." Dedi. (Deniz Su'yun annesinin adı.)

Alaric, oflayarak "Beni çok rahatlattın! Ona yaptığım onca şeyden sonra bunu yapmak bana bile koyuyor.  Deniz, biz ayrıldıktan sonra dediklerinin tam tersine dönüştü. Ayrıca Aura, senin bu dediklerinin biri bile değil Damon!" Dedi. Stefan, kaşlarını çatarak "Aura, nasıl biri ki?" Dedi.

Alaric, "Aura, annesi ölmeden önce insanlardan o kadar nefret ederdi ki okul hayatını evde eğitimle geçirdi. Annesi öldükten sonra ise insanlardan nefret etmeyi ayrı bir boyuta getirip, aşka ve iyiliğe olan inancından vazgeçip tamamen kötü biri olmayı seçti. Onun için iyi kötü, kötü de iyi!" Dedi.

Damon, gözlerini devirip "Abartıyorsun Alaric! O sadece annesini kaybetmiş kendini kötü biri yapmaya çalışan bir ergen." Dedi. Elena, üzgün bir şekilde "Bende annemi kaybettim onun hissettiklerini anlıyabiliyorum. Büyük ihtimalle onunla iyi anlaşacağız." Dedi.

Stefan, düşünceli bir şekilde "Alaric'in bu dedikleri doğruysa işimiz çok zor olacak! Bu deniz kızı lanetini kökenler ve diğer vampirler onu öğrenmeden yok etmeliyiz. Vücudumuz daha fazla hayvan kanını kabul etmez!" Dediğinde Damon, "İnsan kanını içmeyi özledim be!" Dedi.

Elena, Damon'a gözlerini devirip Alaric'e dönüp "Bu gün saat kaçta kasabaya gelicekti?" Dedi. Alaric, "Öğlen ikide." Dediğinde telefonu çalmaya başladı. Alaric, Aura'ın aradığını görünce kaşlarını havaya kaldırıp telefonu açmasıyla Aura, ingilizce konuşarak "NERDESİN LAN SEN!" Diyerek bağırdı.

Alaric, zonklayan kulağını tutuğunda şok içerisinde telefondan çıkan sese Elena, Stefan ve Damon'a gözlerini devirip "Erken mi geldin?" Dedi. Aura, sinirle "Lan saat beşe geliyor! Gel al beni." Dedi ve telefonu Alaric'in suratına kapattı.

Alaric, ayağa kalktığında Stefan, yutkunarak "Akşam yemeğine getir onu." Dedi. Alaric, gözlerini devirip "Getirmeye çalışırım." Dedi ve dış kapıya doğru yürümeye başladı.

Damon, şaşkın bir şekilde "O ses az önce bid kızdan mı çıktı?" Dedi. Stefan, alayla "Eğer korktuysan senin görevini ben alabilirim Damon!" Dediğinde Elena, sinirle "Stefan!" Dedi.

Damon, gözlerini devirip "En yakışıklı salvatore benim o kız ilk görüşte bana aşık olacak! Ayrıca senin sevgilin var Stefan." Dedi ve ayağa kalkıp "Ben akşam için hazırlanayım!" Dediğinde Elena, Stefan'a çaktırmadan kıskanç bakışlarını Damon'a gönderdi.

Aura Su Saltzman

Şerefsiz herif! Üç saattir onu havalimanının dışında bekliyorum. Arayınca aklına geldim ibneni! Zaten ondan ne bekliyorum ki. Allahtan onu aradıktan sonra telefonum kapandı. Ona kalsa burada sabahlardım.

Dün annemi rüyamda gördükten sonra uyuyamadım bu yüzden uykusuzluktan ölüyorum! Bir araba önümde durduğu zaman üstüne oturduğum bavulumdan kalktım.

Alaric, arabadan indiğinde gülümseyerek yanıma gelip "Uzun zaman oldu." Dedi. Gözlerimi devirip "Siktir git!" Dedim ve bavullarımı sertçe eline verip açılmış olan saçlarımı arkaya atıp ön koltuğa oturdum.

Alaric, valizlerimi bagaja yerleştirip sürücü koltuğuna oturup arabayı çalıştırıp "Arkadaşlarım seni ve beni bu akşam yemeğe çağırdılar." Dedi.

Banane amk! Gözlerimi devirip yola bakarak "Gelmiyorum!" Dedim. Alaric, "Ama se-" lafını kesip "Ben seninle konuşmadığım süre boyunca benimld muhatap olma! Seni de arkadaşlarınında canı cehenneme!" Dedim ve arabanın camını açtım.

Alaric, devasa bir malikanenin önünde durup "Beş dakikaya geliyorum!" Dedi ve arabadan indi. Bu adam neyin peşinde? Burnuma pis kokular geliyor. Bu kesin benim arkamdan birşeyler karıştırıyor. Yakında kokusu çıkar.

Açılmış saçlarımı arkaya atıp topuz yaptım. Kafamı koltuğa yasladığımda biri "Merhaba güzellik!" Dedi. İfadesiz bir şekilde bana otuz iki dişini gösteren mavi gözlü adamın gözlerinin içine bakarak orta parmağımı gösterip arabanın camını kapattım.

Adam kaşlarını havaya kaldırarak bana bakmaya başladığında Alaric, arabaya doğru yürümeye başladı. Alaric ve adam tokalaştı. Alaric, gülerek arabaya binip  çalıştırdığında sürmeye başladığında adam bana alayla sırıtarak bakıyordu.

Düşenler🙌

Sizce deniz kızı laneti ne?

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।


Sizce deniz kızı laneti ne?

Damon, Aura Su'yu kendine aşık eder diyenler?

Aura Su, Damon'u kendine aşık eder diyenler?

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤🌊

Deniz Kızı 🌊 /TAMAMLANDIजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें