Chapter 35.

20.6K 1.2K 225
                                    

Liamova kupaonica je tipična muška kupaonica u kojoj nema ništa posebno.Čista je, lijepo miriše, ustvari miriše baš onako kako i ja mirišem. Na Liama. Gledam svoj odraz na ogledalu ispred mene i promatram kosu. Prsti mi žele pobjeći po kosi i popraviti je, ali ne mogu. Rekao je da ostavim sve onako kako je i bilo, i poslušat ću ga.

Izraz lica mi je pun nervoze ali i želje a kada se pomaknem nogama i osjetim želju točno dolje, znam kolika je ta želja jaka. Uskoro ćemo to napraviti, spavati ćemo skupa i želim to. Kvragu to želim više od tjedan dana.Ne razmišljam o svom lošem putu, o Deanu, o tome kako sam u svega dvadesetak sekundi izgubila svoju nevinost kao da je nikad nisam ni imala.Voljela bi da je drugačije, voljela bi da je Liam bio moj prvi--ali vrijeme se ne može vratiti---

Rekla sam mu da se prvo moram pripremiti u kupaonici, a uopće ne znam na koji način da se pripremim.Pa na kraju samo otkopčam svoje hlače i radim najgluplju stvar na svijetu, provjeravam da li sam obrijana.I srećom jesam. Zakopčam hlače i još jednom provjerim svoje blesavo lice na ogledalu.Spavat ćemo skupa i ja sam spremna. Ko nikad. I nervozna kao uvijek.

Okrenem se prema vratima i zaputim da idem, ali vratim se par koraka natrag i opet se pogledam u ogledalo.Moja nesigurnost me ubija u pojam. Gledam kako mi stoji grudnjak i moram priznati da mi stoji dobro. Svaki trag Liamove brade označio mi je vrat i lice i crvenim se. Razmišljam o tome kako mi njegove usne i brada peckaju druge dijelove koje još nisam otkrila i zbog toga moja želja i nervoza se natječu koja će prije pobijediti.Nervoza uvijek pobijeđuje.Gadura.

"Lola, da li mogu ući?" opet pogledam u vrata, shvativši da je Liam točno pokraj njih i gleda mene. Koliko dugo već stoji tu? Nisam ni čula da je otvorio vrata.

"Da" kažem zbunjeno "Nešto se dogodilo?" Mislila sam da će me čekati tamo, na krevetu i da će imati manje odjeće na sebi. Ali očito ništa od toga, jer je odjeven kao i maloprije i zbog toga se razočaram.

"Pa, čak i jest..ako bi to mogao nazvati događanjem"

Uđe u kupaonicu i zatvori vrata za sobom. Nisam ovo očekivala, ako želi da spavamo na ovim hladnim pločicama to može odmah zaboraviti.Već sam jednom doživjela fijasko na pločicama, ne pada mi na pamet to ponavljati.

Ide prema meni i gleda me u oči. "Nemam" slegne ramenima "Mislio sam da imam i jebiga. Nemam" opet slegne ramenima.

Dođe mi u glavu da on priča o kondomu i ja moram ponoviti tu riječ jebiga

"Oh" razočaranost na mom licu je prisutna, ali i također na njegovom. Koliko god bila razočarana, toliko moja podsvijest govori da bi trebala biti sretnica jer mi je govorio istinu. Nije spavao jako dugo sa djevojkom, i da mu kondom nije bio potreban. I onda mu je zatrebao sa mnom. Nakon dugo godina ja sam ta sa kojom želi biti.

Okrenem glavu prema ogledalu i vidim njegov odraz. Iza mojih je leđa i gledamo jedno drugo preko ogledala.On mi se nasmješi pa se ispriča "Žao mi je Lola, da sam znao da će večeras biti nešto između nas, pripremio bi se. Kunem se da bi"

"U redu je Liam, dogodi se! Idući put.."

Prekine me "Ću ih kupiti hrpu, napunit ću ladicu sa njima i .."

Udarim ga laktom u trbuh "Nemoj se nadati da će ti ih trebati hrpa.Jedan će biti sasvim dovoljan"

"Dobro jedan" ponovi i nasmiješi se. Pomakne mi rukom kosu iza vrata i stavi je sa strane, jedna strana mi je potpuno gola i spremna da mi ostavi sočan poljubac na mjestu koje zovemo 'slaba točka' jer mi ovo mjesto i te kako jest moja slaba točka.Zastenjem tiho dok on produži taj poljubac i svojim prsima se nasloni na moja leđa. Obgrli me rukama oko struka.Ruke su mu tople i mazi me sa palcima po trbuhu. Počnem se previjati u njegovom naručju i zatvorim oči. "Mogao bi nešto drugo napraviti, bar da te zadovoljim na pola"

Obsessed - Valentina B.Where stories live. Discover now