Chapter 54.

18.2K 1.1K 289
                                    

Ne sjećam se kada sam ovako dobro spavala,iako ne mogu otvoriti oči a glavobolja me ubija i podsjeti da sam sinoć pila ispod svake moje mjere.No nešto mekano i mirisno na kojemu spavam,mi daje mir i toplinu. Spokojno uzdahnem i namjestim se glavom. Raj. Želim spavati još,cijeli dan, možda i zauvijek jer se ne mogu oduprijeti dobrom osjećaju i miru kojega trenutno osjećam otkako sam se probudila. U zadnje vrijeme stvarno loše spavam, no moram priznati da sam cijelu prošlu noć spavala u komadu i da sam..

Liam.

Sve mi se polako počinje vraćati,komadići kao neka slagalica počnu se sklapati u glavi i širom otvorim oči. Skoro jauknem kada me glavobolja podsjeti na sve one koktele koje sam ispijala i prva stvar koju ugledam je on. Ležim na njemu,noge i ruke su nam isprepletene. Ne znam ni gdje nam je ni početak ni kraj. Spavamo kao klupko ruku i nogu i oboje smo čvrsto stisnuti jedno uz drugo.Točnije ja,jer me on drži kao da sam sve na svijetu i ne pušta. Ne mogu ni mrdnuti i iskreno nisam sigurna ni da li to želim. Kako smo dospjeli u ovu poziciju?

Otkako me ostavio ono jutro,nisam se osjećala ovako dobro.Stvarno sam se dobro naspavala i znam da je za to on zaslužan. Nisam još sigurna kako sam dospjela ovdje niti..ustvari znam.Svaki trenutak dolaze mi slike u glavu i događaji i počinjem se prisjećati. Uveo me unutra preko ramena,želio je brinuti za mene, htjela sam pronaći njegov mobitel da doznam broj njegovog prijatelja ali sam bila previše umorna i pijana da na kraju svoj plan nisam provela u djelo. Onda se sjetim kako sam besramno sjela na ovaj kreveti i počela se skidati

Skidati?

O Bože! Nadam se da nisam gola, jer nikada to ne bih mogla oprostiti sebi. Polagano izvučem ruku i pogledam prema svom tijelu. U sobi je malo mrak, ali kada shvatim da smo poplunon pokriveni skoro do glave, sa slobodnom rukom nas oboje otkrijem i ovaj put vidim Liama dobro. Spava ispod mene kao beba, totalno sam zaboravila kako je Uspavani Liam nešto najljepše što postoji. Brižni Liam, Uspavani Liam, Onaj Smotani Liam nemam pojma u kojega sam se točno zaljubila.

U grudnjaku sam, i uzdahnem od olakšanja kada opipam rukom svoje gaćice.Nisam gola to je dobro, no ne mogu sebi oprostiti svoju besramnost da sam tako lagano skinula se ispred njega.Više nema pića, nikad. Ovo mi nije trebalo. I to se više nikada neće dogoditi.

Počnem se koprcati nogama koje su mi negdje među njegovim,isprepletene i Liam pomakne glavu. "Hoćeš me pustiti?" jedva izgovorim nešto. Luda sam jer sam ovako gola ispred njega,on je skroz u odjeći. Košulja i hlače su na njemu jer ih mogu osjetiti na svom golom tijelu. "Liam,molim te!Moram se odjenuti" glavu podignem prema njemu i dohvatim mu uho.Skoro mi usne počnu gorjeti kada dotaknem usnama njegovo uho,a on na moj dodir zastenje.Zastenje tako senzualno da se u trenutku pretvorim u vodu.

"Liam"

"Ummm..." otvori usne na pola i okrene glavu na drugu stranu.On spava? Kako me može dok spava držati ovako čvrsto? Pokušam kliznuti noge iz njegovih, ali tako me čvrsto drži da je to jednostavno nemoguće. "Da li me čuješ?" upitam ga

"Sama si kriva" hrapavo izgovori i opet zastenje onako.

"Ne razumjem?"

"Nitko ti nije govorio da spavaš na meni. Rekao sam ti da ćeš.." zastane "..požaliti ujutro, zar ne?"

On mene ovo zafrkava? Tog detalja se ne sjećam, nemam pojma kako sam dospjela u ovu poziciju,niti njegovog upozorenja da to ne radim. Moram se prisjetiti svakog detalja i one najmanje ne bitne sitnice. "Zašto si mi dopustio da se skinem ispred tebe?"

"Ja?" okrene glavu i otvori oči. Oči su mu tako krvave.

"Da, ti. Nemam na sebi ništa osim grudnjaka i gaćica"

Obsessed - Valentina B.Where stories live. Discover now