Chapter 111.

12.5K 767 264
                                    

       

(Bio je to dobar plan,šteta što nisam dugo izdržala. Eto vam bar još jedan nastavak!!! Ostavite vote/komentar itd)



Liam's POV

Bio sam tek svjestan svoje sreće kada sam otvorio oči i umjesto prazne strane kreveta i hladne puste sobe u kojoj sam se znao probuditi par jutara,zatekao Lolu pored mene. Probudio sam se u njezinoj sobi,na njezinom krevetu i ona je bila na drugoj strani kreveta golišava ispod zgužvanih plahti. Ugledao sam svoje dodire na njezinom vratu,rukama,svoje usne na njezinom licu. Tad sam znao da sam stigao u raj i ostavio pakao iza sebe.

Bila je budna i kompletno zadovoljena.Sinoć smo ona i ja radili mnogo nevaljalih stvari.Mislio sam kako će mi se približiti i tražiti moj vrat kako bi naslonila svoju glavu u njega,ali ona je odmah počela s jutra brbljati i tražiti nešto po mojim hlačama.To je definitivno bila ona moja Lola koja mi je sve ovo vrijeme nedostajala.

Tri minute iza bila je ispod plahti i moj kurac je bio u njezinim ustima.Zadovoljavala me prokleto sporo,izvlačila ga iz usta pa opet uvlačila.A tek taj njezin jezik.. Vidio sam zvijezdice pred očima a njezina usta..Isuse Kriste što ta cura zna s njima. Zgrabio sam jastuk,stavio ga na lice i grizao jastučnicu sa svakim njezinim idućim pohvatom.

Svršio sam joj u usta,ne pitajući je želi li to ona. Iskreno u tom trenutku mi nije bilo ni  važno,niti sam mario. Znao sam samo da toj djevojci želim dati svaku svoju kap.Izlio sam se niz njezino grlo pazeći da joj dam sve što imam.

Sada je u kupaonici i tušira se. Ja se izležavam u krevetu i razmišljam o prethodnoj noći.Plahte su zgužvane i mirišu na nas dvoje.Ja sav mirišem na Lolu i nisam siguran želim li isprati njezin miris sa sebe.Mojoj koži nedostajao je Lolin miris,koža je opet počela disati skupa s mnom.

Lola je završila sa tuširanjem i sišla niz stepenice u donji dio kuće,ustanem i odjenem hlače na sebe.Opet se na meni pronađe ženska majica i nezadovoljno uzdahnem.Joseph se sinoć nije rugao zbog majice koju sam nosio.Ako počne,ja ću se njemu rugat zato što plače zbog cure

Ili neću.

Sagnem se ispod kreveta kako bih pokupio dva upotrebljena kondoma i bacio ih u wc školjku.Preskočim tuširanje ne želim da Lolin miris nestane sa mene.

Jutros je očito odlučila izazivati me.Zateknem je u kratkim jeans hlačama koje joj jedva pokrivaju tu njenu guzu i žutoj majici bez rukava.

„Bok" priđem joj iza leđa i poljubim u vrat. Ona se protegne tijelom i njezina glava nasloni se u moj vrat.

„Ustao si" kaže. Priprema nam kavu i miriše na svježe tuširanje.

„Joseph se još nije probudio?"

„Nije,još spava"

„Mali srećković.Mogli smo još sat vremena ostat u krevetu"

Iako sam skroz budan,kako i neću od njezinih usana i jezika.Mogli smo bar ostat u krevetu samo da se mazimo. Odjurila je iz kreveta i ostavila me golog među plahtama.

„Sigurno će ustat čim je nas čuo. Kako si spavao?"

Nasmješim joj se na to pitanje i ona točno zna zašto se smijem. Maknem joj kosu s uha kako bih šapnuo „Nisi mi dala da spavam. Htjela si da te jebem cijelu noć,pa sam tvoje naredbe ispunio.Uspješno,nadam se"

Glasno je progutala i promašila s uljevanjem kave u šalice.Par kapi kave pronašlo se  iznad šalice. „Misliš da smo bili tihi?" pita me

„Mislim da jesmo.Ništa nije čuo,siguran sam"

Obsessed - Valentina B.Where stories live. Discover now