Chapter 110.

12.8K 788 358
                                    




(Bok svima :) u ovom nastavku sam vam stvarno svašta pripremila.Nadam se da ćete uživati u čitanju onoliko koliko sam ja u pisanju i pronalaženju slika ;) i naravno pogledajte trailer.Ostavite vote/komentar.Pripremam neke stvari u idućim poglavljima pa se čujemo.Pozzz)



       

Lola's POV

Joseph je još sa svojim prijateljom Tomom i zabavljaju se igricama na kauču,tako kaže Tomova mama u telefonskom razgovoru s mnom „Pokušavam ih nekako natjerati da izađu vani na zrak,pokvarit će oči za ekranom"

Objasnim joj kako Joseph još ima problema s nogom pa ne bi trebao trčati „Znam,rekao mi je.Tako mi je žao što ih nisam pazila kako treba prošli put.Nisam im trebala dopustiti da igraju nogomet po kiši"

Dogovorimo se da će ona,kada Josephu dosadi, dovesti ga doma i poklopimo. Stari prijatelji su ponovno zajedno i sigurna sam kako je zbog toga moj brat jako sretan „Tvoje druženje s Josephom i ignoriranje mene će uskoro započeti" kažem veselo Liamu kako bi mu mogla taj mrki izraz skinuti s lica.

„Jedva čekam" kaže malo odsutno.

„Što točno?"

„Sve što si nabrojila"

„Znači,jedva čekaš mene ignorirati?"

Potraži moju ruku u vožnji i stisne u u svojoj „Jedva čekam družiti se s vama dvoje.Ovih dana moj život nije imao nikakvog smisla.Ne znam kako sam uspio preživjeti"

„Žao mi je što sam bila takva kučka.Nisam vam trebala zabraniti.."

„Ššš,bilo pa prošlo.Sve ćemo i onako nadoknaditi,više se nećemo sjećati prošlih dana"

To je i meni želja,ne želim se više sjećati tih dana.Bili su mukotrpni i nepodnošljivi za nas dvoje. Pojava  tate ostavila je pečat u meni i jako mi uzdrmala život „To najviše želim" kažem iz dubine svojeg srca.

...

Prvo što Liam kaže kada parkiramo ispred kuće je „Trebao bi se prvo otuširati i promjeniti odjeću,ne želim doći pred tvojeg brata ovakav"

„Idemo kod tebe po prljavu odjeću,ja ću je oprati u mojoj veš mašini a ti se možeš u to vrijeme tuširati"

„Nećeš ulaziti kod mene.Neugodno mi je zbog onakvog nereda"

Dobro da me prisjetio „Stvarno ti je kuća prljava,ne mogu vjerovati da si je onako zapustio"

„Misliš da je meni bilo u glavi kako ću oprati prljavo suđe ili očistiti kuću?"

„Imaš pravo,nije"

Maknemo pojase sa sebe i izađemo iz automobila. Koliko god ova ulica bila svakakva,nakon onakve drame u Londonu,ovdje dišemo punim plućima.Sve smo ostavili iza sebe „Još je dosta tvojih stvari ostalo unutra" to me podsjetilo na knjige koje mi je on poklonio a i na označivač kojeg sam uništila „Oh sranje" izlete mi riječi

Liam se zaustavi na pragu „Što je bilo?"

„Uništila sam onaj lijepi označivaš kojeg si mi poklonio"

„Aha,uništila si ga" pokušao je napraviti ozbiljno lice ali ga obrazi iznevjere i nasmije se „Stvarno si ono jutro napravila nered"

Kako sam tad bila izvan sebe,čak sam i madrac izvadila iz kreveta „Moram uzeti natrag knjige i onu tvoju kožnju jaknu „ On je sav sretan u licu jer želim te stvari natrag. S tim lijepim osmijehom u stanju je nasmijati sav svijet. Pa i gospođu Williams koja nas promatra skrivena i misli da je mi dvoje ne vidimo.

Obsessed - Valentina B.Where stories live. Discover now