Chapter 17.

2.7K 159 15
                                    

        HOPE POV.

        Mda.... Nici eu nu credeam ca ma iubeste de la pamant pana la cer, dar nici ca la o zi dupa ce ma intreaba sa ma si insele. Asta e nesimtire.

        Oricum isi gasesc cele mai bune momente sa ma intrebe. Ma intreaba cand fratii mei nu sunt la scoala. Sunt niste... niste... niste nesimtiti! Le e frica de fratilor mei si pentru ca eu stau mai tot timpul cu ei, nu pot sa ma intrebe. Cum ieri au lipsit, la fel ca toata saptamana pentru ca s-au imbolnavit impreuna de pojar. Pojar pe naiba si mama stie ca nu a fost adevarat. S-au pictat cu o vopsea speciala care nu se curata si te si mananca putin, putin mai mult ca sa poti sa te scarpini si sa iti faci rani fara sa simti.

        Oricum nu aveam de gand sa merg cu un afemeiat ca el la balul bobocilor. Unul din cele mai importante evenimente din viata mea.

        Sa va povestesc putin din viata mea pana acum.

        La varsta de 11 ani am inceput sa ma ingras din cauza bolii pe care o aveam pe atunci. Incercam sa slabesc dar nu aveam voie sa fac cura de slabire sau sa fac sport deoarece puteam sa intr in coma din cauza acelei bolo. La 12 ani m-am vindecat de boala si eram cat un balon. Aveam 50kg la 1,40. Toata clasa radea de mine. La 11 ani, cand am intrat in clasa a VI-a am fost separati la clasa intre noi, asa ca toti ma barfeau, jigneau pe fata, pana am cedat si am ajuns la varsta de 13 ani sa incep sa ma tai. 

        Nimeni nu stie asta. Am inceput sa ma tai cand cel mai bun prieten al meu a inceput sa ma faca in toate felurile. Singura persoana care a aflt vreodata de asta este fosta cea mai buna prietena a mea. De ce zic fosta? Pentru ca mergea cu Jake, fostul cel mai bun prieten al meu, la o intalnire de grup si venise el sa o ia cu motocicleta lui (cand aveam deja 14 ani). A facut accident si inainte sa se loveasca de un tir ce venea din fata a sarit de pe motor. El s-a ales cu un picior rupt dar Melissa a murit.

        El o iubea mult pe Melissa, asa ca atunci cand ea a murit a plecat din tara si s-a mutat in Anglia. Viata mea a continuat asa pana la 15 ani cand aveam greutatea normala. Incepusem insetul cu incetul sa nu ma mai tai ca sa pot purta si eu tricouri ci pantaloni scurti.

        Un an intreg a durat refacea pielii ca sa nu se mai observe toate urmele deoarece fratii mei sunt foarte curiosi sa stie ei tot. ABSOLUT TOT!

        Acum cotrobai prin garderoba de rochii, pe care mama mi-a cumparat-o zicandu-mi: "Cand va fi timpul vei sti ce sa faci!". Cautam rochia perfecta, chiar daca nu am partener. Asta e. Am mers si la balul de sfarsit de a 8-a singura si nu am patit nimic. Deobicei merg pe langa fratii mei cu iubitele lor, care sunt niste vipere in silicoane. Ei ma apara ca sa ma distrez si eu macar o seara pe an. La petrecirile grupurilor lor nu vreau sa merg.

        Am gasit o rochie alba, mai scurta in fata si mai lunga la spate, cu volanase si sus, deasupra bustului este din dantele. Este superba. Are o mica tenta de culoarea pielii nla bretele si pantofii pe care ii aleg cu aceasta rochie sunt unii mov foarte deschis aproape roz pal.

        In seara asta este balul. Exact! In aceasta seara. In 3 ore. Ma duc si fac un dus si cand ies observ ca mai am 2 ore. Eu deobicei stau mult sa ma spal. Intru in garderoba si imi iau rochia pe mine impreuna cu pantofii la care asortez o coafura formata dintr-un coc rebel cu cateva suvite ondulate libere, o geana violet spre bleu-marin cu multe zorzoane si ma machez putin, nu strident ca toate fetele pe care le-am vazut in scoala. Putin rimel si putina culoare alba cu roz pal ca sa ma asortez cu rochia. Mereu ma asortez.

        Cobor in sufragerie unde fratii mei ma asteapta. Sunt imbracati frumos si daca nu ar avea coafura diferita si, desigur, putin comportament diferit ai zice ca sunt una si aceiasi persoana. Amandoi poarta o pereche de blugi skinny cu o camasa alba si peste o salopeta neagra. Amandoi poarta adidasi de la firma, desigur, ADIDAS. Ce nume original pentru o firma de adidasi. Ma saluta si dupa multe replici pe care cred ca le-am auzit de cel putin 100 de ori anul acesta de la ei iesim pe usa si urcam in masina lui Justin. Justin si Zack si-au luat deja carnetele de condus, pentru ca desigur ei au vrut sa invete toata legislatia aia tampita pe care, desigur, eu nici nu am vrut sa o vad.

        Ajungem in fata salii. Sala este intr-un restaurant fitos pe care l-a gasit Slender pentru noi. L-a cumparat, nu inchiriat, ca sa il foloseasca si la anu. Am intrat unde toti trei ne-am indreptat spre bar unde ambii mei frati si-au sarutat iubitele care cum au vazut ca sunt cu ei, mai ca imi sareau la gat. Doamne, ce stupide pot fi fetele astea! Zici ca au crescut in puf si totul li se cuvine lor!

        Am stat ce am stat la masa cu ei si am hatarat sa ma duc pana la baie, desigur, ca dupa vreo 10 pahare de suc am nevoie la baie. baietii nu m-au lasat sa beau alcool. Cand ajung aproape de baie cineva imi pune mana pe umar. Sangele imi ingheata in vene. Aceasta persoana necunoascuta prin simplul fapt ca stau cu spatele la el si nu il cunosc, dar asa de cunoscuta dupa aura pe care o emana. ma intoarce cu fata la el si inlemnesc. Nu pot sa cred ca e EL! Ce mai vrea acum?

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now