O săptămână a trecut

9.9K 509 43
                                    

       
        A fost o saptamana stresanta, dar care a trecut fara sa o simtim . Mi s-a parut ca nu am mai fost tratata asa de usor ca saptamana trecuta deoarece trecusem de saptamana de acomodare, dar eu zic ca m-am ridicat la nivelul esteptarilor fiecarui profesor pentru a doua saptamana de scoala . 

    Slender m-a pus sa il verific pe Jack daca are temele si proiectele facute in fiecare seara, chiar daca nu a mai trebuit sa fac pregatire cu el. Nu stiu ce i-a zis Slender, cu l-a amenintat, dar am vazut ca la ore devenise din ce in ce mai activ, stia sa raspunda la toate intrebarile, iar profesorii erau uimiti de transformarea lui. Parca era cu totul alta persoana.

    Eram in sufragerie, in exact aceasi maniera ca si cu o saptamana in urma, asteptand momentul cand toti erau gata si se facea ora de plecare pentru a vedea noile note. Eram emotionata, dar nu la fel de tare ca data trecuta, deoarece saptamana asta am stiut ca se vor da note si am incercat sa dau maxim la toate.

    Am plecat in scurt timp si cum am ajuns la scoala m-am dus la tabel, care era la fel de mare ca data trecuta. Luasem la literatura 10, la limbi straine 10, la istorie 10 iar la educatie sexuala 8. Imi imbunatatisem toate notele. Am continuat pe linia cu numele meu pana am ajuns la nota cea mai importanta. Era 8.97. Era mai putin, dar era bine. Probabil pentru ca nu am mai fost tratata cu aceasi ingaduinta ca saptamana trecuta pentru ca deja trecusem o data prin toate orele si tot ceea ce trebuia facut ca sa obtii note mari. M-am uitat sa vad si cine a obtinut cea mai mare nota si de data aceasta era Jack. Avea 10 pe linie. Eram asa de fericita pentru el , aratase ce putea cu adevarat. Probabil Slender chiar urmeaza sa ii dea ceva super pentru media asta pentru ca nu vad sa scrie care este surpriza pe panou.

    Am plecat de la avizier si cum ma duceam spre curtea din spate sa stau cu ceialalti la o tigara inainte sa plecam acasa, m-a oprit Slender spunandu-mi ca trebuie sa il urmez pentru a-mi lua premiul. L-am urmat pana in biroul sau unde a inceput sa imi explice despre ce este vorba

  - La noi in scoala este o regula. Pentru a deveni nemuritor trebuie sa iti iasa acea nota peste 8.5 de cel putin 2 ori. La majoritatea dureaza un an pentru aceste evaluari se fac la final de semestru, dar acum s-au facut de doua ori, iar tu ai obtinut in ambele note bune. Asa ca o sa iti primesti imortalitatea. Este un ritual pe care trebuie sa il facem in camera rubica, si sper ca nu iti e frica de ace pentru ca trebuie sa iti scot sange de la o  mana si sa il amestec cu ceva si sa il injectez la cealalta mana.

    -Nu am frica de ace, nu e o problema asta.

   Slender s-a ridicat si a inceput sa mearga spre acea camera facandu-mi semn sa il urmez. Eram foarte entuziasmata. Aveam sa devin nemuritoare. Am ajuns in acea camera, iar procedura nu a durat mult, a recitat niste cuvinte, a facut treaba cu siringa, dupa care a mai recitat niste cuvinte si asta a fost.

  -De asemenea o sa ai ochii mov cam jumatate de ora - o ora pana trece efectul uneia dintre componentele serului. 

    Am aprobat si am plecat spre curtea din spate sperand ca inca este lumea acolo si ca apuc sa fumez si eu o tigara cu ei. Cand m-a vazut Jeff ca ma apropii si ca am ochii mov a cascat gura si a inceput sa tipe dupa mine.

   -Carooolina, felicitari, felicitari! Cum, e sa nu mai fii muritoare? 

   -Momentan e bine!

      -Bun venit cu adevarat in grupul nostru si in familie!

   Faceam partea din familia lor, eram nemuritoare. Inca o gramada de lucruri de asimilat, noi si foarte complicate. 


Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum