Chapter 5.

4.6K 283 51
                                    

Buna lume. Imi cer scuze ca, capitolul vine asa de tarziu, dar am fost foarte ocupata. Am stat mult pe twitter si astept sa primesc follow de la Niall, Faydee, Harry, Andy Murray si Louis. Va pup.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

        POV JEFF

        Daca voi nu ma credeati un baiat gentil si dulce, va inselati, sau poate aveati dreptate in trecut dar acum va inselati. Carolina m-a schimbat asa de mult. Asa cum ma cunosteati inainte, un rau care frange inimile nevinovatelor fete, un ticalos fara pereche si un jegos, s-a schimbat. Ca dovada ca dupa relatia cu Carolina am mai avut 3 relatii. Una cu o fata, Britney, care era criminala in clasa a 10-a, micuta, si care m-a inselat cu colegul ei de clasa. Una cu Ruth, fantoma sotiei lui Slender decand era om. Da el a avut o sotie, pe care o chema Ruth si un prieten bun pe care il chema Alexender. Intr-o seara un prieten de al lor, Josh , a venit cu logodnica sa , Emily, in vizita. Candi Emy l-a vazut pe Slender( Leonard), s-a indragostit de el si nu mai vroia sa se insoare cu Josh. Ea s-a dus la o vrajitoare care i-a zis ca daca o va aduce pe Ruth moarta la ea , ea il va face pe Leo sa se indragosteasca de ea. Asa a facut. Cand a dus-o la vrajitoare, vrajitoarea i-a spus ca era doar o glume. Aceasta s-a taiat adanc la gat si apoi s-a dus la Leo acasa si i-a spus unde a lasat-o pe sotia sa moarta. Acesta a adus-o pe Ruth din muntii Padurea Neagra, unde era vrajitoarea. Alexander era ingrijorat pentru Leo deoarece pe masura ce zilele treceau el se albea la fata si ciudat pentru varsta lui, se inalta. A fost la o alta vrajitoare care i-a spus ca inima lui plina de bunatate este acum plina de ura si ca este blestemat sa omoare oameni, drept blestem. Si am mai avut o relatie cu Rowan, de care m-am despartit deoarece ea era in faza de exmatriculare si eu nu cred in relatiile la distanta.

        Stau cu Carolina si mancam ce am gatit eu repede. Am gatit varza ala Cluj.Ce e aia? Pentru nestiutori este facuta in tava si este, un rand de carne un rand de varza si tot asa, pusa la cuptor. A mancat tot , cred pentru a nu ma jigni dar i-am spus ca este in regula daca nu mai poate, dar ea mi-a spus, si citez : "Este cea mai buna mancare pe care am mancat-o pana acum, sa mai imi gatesti ca gatesti bine". Ma simt flatat... Foarte flatat.

        Am strans toate alea si le-am dus in acea bucatarie mini. Acest loc e special. I-am si zis de ce. Mama mea l-a facut inainte de a doua nunta a sa. Este un loc in care mi-am spus ca acesta este locul in care o sa aduc doar acea fata speciala. Si am sa o cer de logodnica. Carolia era surprinsa de ce am facut. Am planuit sa o caut si sa ii spun ce simt si sa o aduc aici de vreo 4 luni. Dar nu aveam cum sa plec deoarece trebuia sa fac facultatea. Chiar daca Slender crede ca noi nu stiam ca el stie unde se afla Carolina , noi stiam. Dar nu puteam sa-i citit gandurile ca sa aflam unde se afla deoarece Slender are scut de protectie. Si nu numai ca nu aflam dar afla el ce am incercat si ne pedepsea pe toti zdravan.

        Am inceput sa mergem spre casa, chisr daca ea nu stia drumul, o urmam eu, sau ea ma urma... luati-o cum vreti voi.

        Am ajuns in fata casei, mai bine is vilei. De cand a plecat Carolina, Slender a zis ca in caz ca o sa mai primeasca elevi la el in casa sa mai mareasca un pic casa. Asa ca acum casa in loc sa aibe 1 etaj, parter si subsol, are 4 etaje , parter si subsol. A marit mult casa, iar ca sa nu ne mai vada noaptea umbland in casa dupa mancare, a unit cate 2 camere si una era camera ia alta bucatarie. Casa are acum : 18 dormitoare cu mini bucatarie, o bucatarie mare, 19 bai , cate una in fiecare camera si una pe hol pentru musafiri, un subsol care a fost exstins pe 5 camere sub pamant, una din camere este bibloteca, aceea fiind ultima ca sa nu fie deranjat cand citeste, una este camera de joaca pentru fetele noastre mai mici, una este camera pentru biliard, una este sala oglinzilor si una este depozit alimentar, la cererea lui Niall ca sa nu mai mearga pana la magazin deoarece trebuie sa se costumeze ca sa nu fie recunoscut de nimeni.

        Am apasat pe clanta si am intrat in casa, unde era liniste deplina, asta insemnand ca toti sunt ori la vanatoare ori la vreun club. Da, cativa din ei se mai duc in club dar nu se mai iau de fetele care sunt la noi in scoala deoarece nu vor sa mai piarda vreo colega.

        L-am putut observa pe Niall cum sta pe canapea si mananca. Tipic Niall...

-Ce faci frate?

-Bine. Nu se vede?

-Unde sunt restul?

-Pai, Slender este la Zalgo deoarece vrea sa afle unde suntem iar restul sunt sa va caute pe voi.

-Ce?

-Ok. Trebuie sa vina si restul deoarece a zis ca la 5:47 sa fim toti acasa ca sa spunem ce am aflat. Si cum acum este 5:46 tre sa apara.

        Pe usa intra Slender si cand ne vede vine la noi si ne ia in brate.

-Felicitari!

-De ce ii feliciti? intreaba Niall cu gura plina.

-Nu stii?

-Nu.

-Atunci sa apara si restul ca sa va spunem noi!

-Ok.

        Pe usa intra restul la fel de tristi. Cred ca in mintea lor este ca iar i-am facut ceva si ca ea a fugit si eu am plecat sa o caut. Cand ne vad se bucura.

-Asezati-va! spune Slender autoritar.

        Ceilalti se aseaza si noi incepem:

-Stiti cum viata va aduce ce este mai special.... nu apuc sa termine ca Niall arunca cu o bucata de snitel in mine spunandu-mi sa trec la subiect.

-Eu si Caroli o sa ne...

-FUTEM! se aude vocea plina de speranta a lui Hoody. Toti aruncam cu ce puteam in el apoi ea continua.

-O sa ne ....

-FUTEM! Parca am mai lamurit asta o data! spune iar Hoody plin de nesimtire. Slender il prinde cu tentaculele si ii acopera gura. Ea continua din nou:

-O sa ne logodim!!!!

-.................................

    [nota autorului]

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________        Hey lume. Sper ca va placut capitolul. Next la 15 comentarii si 20 de voturi . Va iubesc!

        Le multumesc 

                                @qlmPrettyLittleLiar -Locul 2

                                @adaclip -Locul 2

                Si lui @Vise_Colorate pentru locul 1 la concursul meu.

        Aceasta este ultimul capitol care a facut parte din premii. Cine vrea dedicatie sa imi ceara, nu spun nu la nimeni! :)

        Apropo, m-as bucura daca ati trece pe la cartile "O minte criminala" si "Noi fetele" de @qlmPrettyLittleLiar. Sunt foarte dragute.

Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum