Intoarcere de situatie

5.5K 249 25
                                    

Bun. Sa incep. Sunt cea mai nebuna si am mai fost si prinsa. Cu ce? Eu verisoara mea si iubitul ei ne-am hotarat sa ne intanlim la ora 12:30 noaptea afara in fata portii deoarece era ultima zi. Cum am fost prinsa? Pai unchiul meu a iesit sa manance si ne-a auzit vocile si s-a dus la poarta si ne-a vazut cum dormeam: Verisoara mea cu capul in poala lui George (iubitul ei) , el cu capul pe capul ei si ei burta ei. Stateam pe o banca din beton lunga de vreo 10 metri si aveam loc sa ne si intindem. Oricum, mi-am luat doua palme deoarece am intrat in casa la ora 3:45 deoarece am stat acolo cu ei o gramada, dar acum sunt bine. Sper sa va placa si imi cer scuze ca nu am mai postat si am o intrebare, De ce mama ma-sii imi apare ca sunt pe locul 108? Vreau inapoi la matusa mea. La tara toata lumea se intelege cu toata lumea iar copii nu judeca. Mi-am facut mai multi prieteni la tara intr-o saptamana decat mi-am facut in 12 ani la oras. Sunt niste persoane foarte dragute si va rog sa nu ma judecati ca vreau acolo. M-as muta acolo daca s-ar face si sah calumea acolo si scoala s-ar face calumea . Cat am plans ca vreau inapoi , asnoapte aveam ochii umflati. Apropo, este cineva din Teleorman, sat Saelele? (acolo stau dragii mei prieteni si dragele mele rude)

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

            POV NIALL

      Probabil voi credeti ca imi place de Carolina de am luat-o la mine in casa. Nu! Am luat-o deoarece imi era frica ca ma va omora si dupa ce pleaca vreau sa ma razbun pe baieti ca isi bat mereu joc de mine. Cum se spune:Keep your friends close and your enemies closer (Tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape). Carolina si Jeff sunt prietenii care ii tin aproape si baietii sunt dusmanii. Da , ati auzit bine. Baietii chiar daca mi-au fost destul de aproape mereu ma jigneu si ei au dat la presa tot felul de secrete de a le mele. Datorita lor menegerii vroiau sa ma puna la cura deoarece le-au zis ca m-am ingrasat 10 kg. O sa o merite.

-Niall!

-Ce e ?

-Ma ajuti cu bagajele?

-Sigur!

 Mda.... Vacanta lor aici s-a terminat. Harry tot si-a luat farse , cea mai tare a fost atunci cand i-a lipit fundul de capacul de WC si mana dreapta de perete iar mana stanga de usa.... I-a trebuit 1 zi lui Harry pana sa mai aiba incredere sa se duca la WC. Jeff a dus-o bine deoarece Liam l-a lasat sa ii conduca masina dupa ce acesta i-a zis ca are permis. Mare greseala. Masina lui Liam a ajuns sa fie impartita in 5 bucati care erau in foc. Cum a reusit? Cica ar fi trecut cu ea printr-un aparat de maruntire apoi s-a plictisit si a aruncat benzina si a aprins un chibrit pe ea. Pe Liam nu l-a durut prea tare deoarece acum paparazzi nu ii mai stiu numarul de la masina si oricum avea degand sa isi ia un BMW nou. Sierra, a avut un accident de masina cu Harry cand au iesit la o intanlire si ea a murit. Carolina a spus ca avea de gand sa o omoare oricum deoarece ea urma sa o caute si daca ii gasea se alegea praful de toata familia CreepyPasta. Deci a scutit-o de o crima care ar fi tinut-o bine minte toata viata. Harry nu este distrus si norocul lui este ca nu din vina lui a fost accidentul ci din cauza altui sofer, oricum chiar daca era din cauza lui are destui bani ca sa iasa din inchisoare. Oricum, si eu mi-am luat-o deoarece i-am ascuns mancarea lui Jeff. El crede ca daca e criminal poate sa faca ce vrea. Zayn a trebuit sa se imbrace inapoi in femeie ca in cantecul nostru Best song ever ca sa dea un interviu, ce am mai ras. Louis s-a dus sa innoate si unde s-a dus innota cu burta pe uscat la cat de mica era apa. Aceste doua saptamani au trecut asa de repede incat parca ieri abia au venit. 

Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum