Gandire

1.8K 126 7
                                    

Jeff a plecat din camera mea. Nu ma asteptam la asta. Ma puteam astepta la orice mai putin asta. Jeff sa isi ceara scuze si sa imi zica ca ma iubeste, nici in coma nu era asa de dulce.
Nu stiu daca Jeff ar merita sa fie iertat, adica da, si-a cerut scuze si chestii deastea dar totusi nu putem uita cat de nesimtit a fost atata timp. A fostun bou si cateva cuvinte spuse poate in vant poatedin inima nu credca pot sterge totul cu buretele.
In primul rand, era foarte nesimtit si nerecunoscstor inainte ss intru in coma. Mereu era nesimtit. Niciodata nu puteam sa vorbesc serios cu el. Desigur, acum s-a mai maturizat, a mai crescut. Totusi au trecut 3 ani de cand am avut prima "intalnire" cu Jeff.
Voi nu va dati seama, dar el s-a schimbat foarte mult in acest timp. De la copilul care ameninta fetele ca le violeaza apoi le omoara a ajuns la un tanar care omoara doar sub anonimat si nu mai are acelessi ganduri de violator. S-a maturizat. Eu pe de alta parta nu m-am maturizat, doar mi-am dat seama ca nu eu trebuue sa stau dupa el, asa ca l-am lasat in pace.
Apoi mai e si faptul ca, cat am stat in coma el o ardea cu toate curvele prin casa lui Slender. Cred ca vi-o amintiti pe Moly care a zburat de aici mai repede ca o parasuta. Dar acum nu o mai arde cu cuve, adica asa am observat eu in comportamentul sau. Nu l-am mai vazut cu 15 fete diferite la brat pe zi. Este altfel, parca schimbat.
Si a mai fost cand ramasesem blocati pe insula accea, a fost destul de dragut, ca noi puteam pleca dar el a vrut sa stea cu mine o noapte intreaga pe plaja aceea, sub pretextul ca nu putem pleca.
Cred ca am sa il iert. S-a schimbat si mi-a dovedit asta prin fapte.
-Jeff! il strig eu
-Da?
-M-am hotarat!
-Deci?
-Da te iert si accept sa fim impreuna.
Acesta a fugit spre mine sarutandu-ma pr buze, pe gat si ... Ah stai asta e experienta intima. Numai eu si cu el trebuie sa stim. Dar va asigur ca a fost o experienta de neuitat.
__________________________________________
Eh, nu e cine stie ce dar na... Seee apropie sfarsitul. Va iubesc capracornii si capracoarnele mele <3

Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum