Chapter 22.

2.6K 171 11
                                    

        HOPE POV

        Nu pot sa cred... Am trecut si peste asta. Nu pot sa cred... Cum de au avut curaj. Ce tot spun aici? Sunt tata si unul din fratii mei. Logic ca au avut curaj. Putea sa vina asta cu un tanc, ei tot aveau curaj. Putea sa vina cu armata diavolului, ei tot aveau curaj.

        Ma rog, de-asta imi iubesc familia... 

        Cand am ajuns acasa in acea zi, mama m-a luat in brate, m-a pupat pe toata fata si s-a tinut dupa mine si imi facea de toate, de zici ca eram handicapata. Nu pe bune. Am vrut sa imi iau un pahar cu apa. UN AMARAT DE PAHAR CU APA. Si ea mi l-a smuls din mana, mi-a pus apa in pahar si mi-a dat sa bea, tinand ea paharul sa nu cumva sa il scap. CE DOAMNE? Nu sunt handicapata, sunt doar putin obosita.

        Oricum. In seara asta am fost pazita mai ceva ca presedintele Americii. Adica, l-au pus pe Luck sa doarma cu mine, iar tata si cu mama au folosit camera de vizavi de a mea si am dormit cu usa deschisa la ambele camere si cu lumina aprinsa,si atunci cand o sa se stinga va face o serie de zgomote enrvante. Celalalt fratior al meu si-a pus sac de dormit agatat de usa. 

        A doua zi, mi s-a adus masa la pat, am facut un scandal montru prin care i-am convins ca sunt bine si am fost lasata sa merg la liceu in acea noapte. Sunt o campioana, nu sunt o handicapata.

        Am auzit de la fratii mei ca toata scoala a fost in alerta in caz ca se iveste ceva de mine. Oricum, orele au decurs normal in lipsa mea. Si acum o sa ma intorc la scoala aceia.

        Acum merg pe holul scolii cu fratele meu deoarece nu mai stiu unde imi este dulapul. Daca va vine sa credeti. Stiu ca nu a trecut chiar asa de mult.... Dar... Nu am mai fost afara din acea camera pentru o vreme deci trebuia sa imi faca un mic tur...

        Am ajuns in fata dulapului meu. Codul mi l-a dat Luck intr-o foaie deoarece dulapurile au fost golite si schimbate. Am deschis dulapul si ... o doamne! E urias fata de fostul dulap.Are o oglinda mare pe usa si e mov inauntru. E CEL MAI TARE DULAP.

         Mi-am luat cartile din dulap si am plecat cu fratele meu spre ora. Am observat ca avem chimie... Imi place chimia inca din clasa a 7-a. Sper sa imi mai amintesc ceva si sa nu fiu foarte in urma cu restul clasei...

        Si am intrat in clasa. Fratele meu avea alta ora asa ca a plecat.

-Buna ziua, doamna profesoara! am zis eu incat sa ma auda.

-Buna ziua domnisoara. Azi o sa iesi la tabla. Fara emotii, sa vedem ce mai stii. Incepem cu materie de clasa a 7-a si continuam tot asa.

-Desigur, doamna.

-Du-ti cartile in banca de langa Alex, care apropo e un elev nou, si poti sa vii la tabla.

        M-am dus la banca indicata de ea si omg, avea cei mai frumosi ochi albastri, desigur, dupa unchiul Niall. Hmmm.... Trebuie sa aflu unde sta *pervert face*

        Mi-am lasat cartile si am mers la tabla. Eu imi mai aduc aminte ceva-ceva....

-Exercitiul1. Scrieti formulele chimice pentru : a) amoniac, b)metan, c)acid sulfuric, d)acid sulfhidric

        Ok, astea sunt banale. Am iesit la tabla si am inceput sa scriu in dreptul la fiecare: a)NH3, b)CH4, c)H2SO4, d)H2S (PS: Cifrele sunt puse ca indice)

-Foarte bine. Acum scrie masa moleculara a acidului sulfuric.

-Desigur doamna.

        Si am inceput sa scriu... Nu va mai intereseaza, stiu... Oricum, am stiut tot pana la materia lor actuala si cateva chestii pe care nu le predase. Cum? Pai facusem pregatire avansata pentru olimpiada, dar cum a fost si am ratat-o, asta e. Merg la anu.

        Restul orelor au trecut foarte repede si asa am ajuns acasa unde mi-am facut rapid temele pentru maine si m-am culcat. Somn usor!

_____________________________________________________________________________________

        Voiam sa va anunt ca nu o sa mai postez asa de des si sa nu va suparati, dar nu am timpul necesar sa postez. Se apropie olimpiadele si o sa am 3 olimpiade in 2 zile in februarie deci va rog sa ma iertati :)

Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum