Impacare

2K 137 20
                                    

 De foarte putin timp am ajuns acasa, unde tot ne asteptau cu bratele deschise. Da cum sa nu, fiecare era la el in camera inafara de Sally, care dormea pe canapea in sufragerie impreuna cu ursuletul ei. Niciodata nu o sa se schimbe. Din cate am inteles , Eli a absolvit liceul si a fost acceptata la Steward Liceum Creepypasta cu bursa completa, ceea ce este foarte greu.

   In privinta mea, acum stau in camera la mine si astept sa vad ce imi mai aduce viata, ce pot sa zic, pentru ca am stat in coma aia nu am reusit sa termin liceul. Jeff a fost cam absent si nu a reusit nici el sa termine, ramand repetent vreo 2 ani. Sally ei bine, a absolvit liceul si acum trebuie sa absolve liceul si cu varianta ei mica, care acum nu mai este asa de mica. Varianta ei mica de 8 ani, acum are 12. A crescut destul de mult, iar Slender o cam obliga sa termine scoala cu ambele identitati. prostie, stiu, dar na, ce sa si faci.

   Restul au absolvit si au plecat pe unde au putut. Singurii care inca nu au plecat sunt E. Jack si L.Jack, care apropo a fost primit inapoi dupa ce si-a cerut scuze si prostii ca a distrus biroul lui Slender. Au mai ramas si Ben care trebuie sa mai stea vreo 3 ani ca sa ii plateasca lui Slender datoriile pentru ca a cam dat foc la casa de 50 de ori, si are sa ii dea lui Slender atatia bani cati castiga el in 3 ani.

   Masky a crescut si el, si desi a crescut tot nu vrea sa isi dea masca aia nenorocita jos. Oricum, el a ramas in casa si s-a angajat la scoala la Slender ca profesor de chimie deoarece iubea aceasta materie. Foarte dubios, stiu, cuiva din casa asta sa ii placa o materie. Oricum, la noi la chimie invatam sa folosim diferiti compusi ca sa cream bombe cu fum si otravuri letale. E foarte interesant.

   Ei bine acum, daca stam sa numaram, *eu,Jeff,Slender,Masky , E.Jack, L.Jack, Sally, Ben* mai suntem doar 8 in casa. Mai bine, 8 persoane si 4 bai, asta e perfect, eu si Sally impartim o baie si baietii se organizeaza ei cate doi, chiar nu ma intereseaza.

   Cum spuneam, acum stau in camera. Ma uit catre usa ca si cum as astepta ca ceva sa se intample. Defapt asta astept ca bagajele noastre ajung maine deci nu am laptop si lucruri. Ma plic...

             *cioc cioc* *cioc cioc*

-Cine eeee? urlu eu ca disperata.

-Sunt Jeff.

-Intra!

-Hey Carolina!

-Hey. Cu ce drum pe la mine? zic eu tinandu-mi mainile ca un diplomat.

-Mno pai voiam sa iti spun ceva...

-Pai zi!

-Voiam sa iti zic ca imi pare rau pentru tot ce am facut, ca nu stiu, ai suferit dupa mine si deastea, si voiam sa iti zic ca imi placi si um, um, vrei sa ma ierti si sa fii impreuna cu mine?

-Nu stiu ce sa zic, ma lasi sa ma gandesc pana maine?

-Sigur... Sper sa ma ierti, imi pare rau.

-O sa ma gandesc

_________________________

SCZ ca e scurt but voiam sa va zic ca niste persoane de aici stiu deja sfarsitul deoarece am dat spoilere, deci aveti grija ce cititi in comentarii :))



Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum