Chapter 9.

3.8K 237 31
                                    

Hey lume. imi pare rau ca postez atat de tarziu, dar am avut treaba la scoala. Acesta este capitolul. Sper sa nu aruncati cu pietre in mine!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

         POV CAROLINA

        Clar, cred ca am cea mai frumoasa viata din lumea asta! Am un sot care ma iubeste, un Slender pe care jur ca copii cand vor face 16 ani vor incerca sa il violeze si o casa frumoasa unde sa creasca copii mei pana la varsta de 16 ani cand o sa incep sa ii pregatesc la practica la killer. Stiu ca Jeff nu ar vrea ca , copii nostri sa traiasca cu noi si sa nu stie sa se adapteze la viata noastra. M-am gandit deja, si scoala o vor face aici, chiar daca riscam sa pateasca ceva copii, dar Jeff ii va invata de la varsta de 10 ani sa se apere cu puterile care se creeaza intre doua persoane nemuritoare, adica: levitatia, citirea gandurilor si scutul de protectie (acestea sunt cele de care ne-a spus Slender, dar fiecare va avea o putere speciala specifica sexului pe care o va avea de la varsta de 17 ani)

        Tot veni vorba de copii, exact , ati citit bine, copii!Cum v-am zis, am fost la primele 2 acografii, Sunt 3 copii. Maine mergem sa aflam sexul copiilor, deci trebuie sa ma culc.

**** a doua zi dimineata*****

        Ne-am trezit destul de tarziu asa ca acum alergam pe hol pana la cabinet. Intram si avem noroc ca ne mai primeste. Desigur, suntem intr-us spital normal din oras si ne-am mascat ranile cu o potiune care ne va tine pe piele 10 ani, pana cand o sa le aratam copiilor ce si cum sa faca. Mda... 

        Mi-a intins gelul care era destul de rece , pe burta si a inceput sa frece cu acel aparat pe burta.

        In cateva minute pe aparat au aparut 3 forme destul de vizibile ale ingerasil mei. Cand Jeff a vazut i-au dat lacrimile...

-Aveti 3 copii, domnule! ii spune aceasta stiind ca el nu a fost la radiografia trecuta si stie si motivul pentru care l-am luat.

-Sunt atat de ...

-Gai!

-Nu sunt gai!

-Gai in franceza inseamna fericit! 

-Aaaa.... Atunci sunt gai!

-Cat am asteptat sa aud asta...

-Heiii!!!!!!-Nici un hei, glumeste si femeia. spune asistenta. Vreti sa va certati aici toata ziua sau vreti sa aflati si sexul copiilor?

-Ba vrem sa il aflam! zice Jeff nerabdator.

-Uitati, aceasta este fata! spune aratand spre una din forme.

-Seamana cu tine scumpo! spune aratand spre mine!

-Nu fii prost! Are cateva luni, nu are cum sa semene cu mine!

-Daca o sa ai comportamentul mamei tale, jur ca ma mut si il pun pe baiatul meu, daca am asa ceva, sa vina pe la mine ca sa ii dau indicatii cum sa va creasca!

-Daca te muti, te bat!

-Gata! spune asistenta. Uitati acesta de aici e baiat! spune aratnd spre cealalta forma draguta.

-Tare! spune el mandru ca are si un baiat.

-Iar ultimul este tot baiat. Saraca fata, o sa aiba 2 frati gemeni...

-Lasa ca supravietuieste!

        Sunt ce mai fericita femeie din lumea. Nici nu imi vine sa cred. La varsta de 16 ani credeam ca o sa mor singura cu 9 pisici intr-o cutie de carton , dupa ce m-a parasit Josh...

-Putem programa urmatoarea consultatie?

-Sigur! Spun eu in timp ce ma sterg cu servetul hipoalergic , dandu-ma jos de pe masa speciala pentru aceste radiografii.

-Pai, as putea peste 4 saptamani, tot in aceasta data.

-Sigur. La ce ora?

-Ce ziceti de ora 12, ca sa nu mai intarziati.

-Bine. E foarte bine!

     Am plecat din salon si Jeff m-a ajutat sa ma duc spre usa de unde avea sa ne ia Slender cu masina. A hotarat sa isi ia masina dupa ce A vazut ca nu e de incredere sa il lase pe Jeff la volan cu o sotie insarcinata langa el.

-Si cum se vor numi copii? Ne intreaba Slender.

-Eu propun ca pe fata sa o cheme Amanda iar pe baieti sa ii cheme Nath si Xander! spune lin de curaj Jeff..

-Eu ma gandeam ca la fata sa punem Hope si la unul din baieti Luck, iar celalat Nath sau Nate, depinde de cum vrem sa ii spunem!

-E foarte bine scumpa mea! Asa sa fie! Cei 3 copii ai mei, Hope, Nath si Luck.

-Daca vrei putem sa le punem cate doua nume si sa vedem cum suna!

-Sigur. Ce zici de Vanessa Amanda Hope the Killer, pentru fata, pentru unul din baieti , Nath Justin Joshua the Killer si pentru celalat Luck Gale Eren the Kiler!

-Sunt foarte bine scumpul meu! ii zic eu dulce.

-Sper sa nu semene cu voi, ci cu mine copii! spune Slender.

-De ce?

-Nu iti plac numele?

-Imi plac numele, inafara de cele ale lui Luck. Vreti sa rada copii de el?

-Nu! Atunci propune tu!

-Bine! Andreuw Justin the Killer!

-Suna foarte bine! Asa sa fie!

-Cine sunt nasii?

-Ben si Eli!

-Ok. Asta este! Copii mai trebuie sa vina in 7 luni! Jeff, sa pregatesti casa pentru venirea lor!

-Scumpo, nici nu au inceput sa se miste si tu vrei sa le iei lucruri. Le luam luna viitoare!

-Bine, Jeff! 

[cititi nota autorului de la sfarsit]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

        As vrea sa va zic de cartea mea noua cu facts si sa va rog sa treceti pe la ea.As vrea sa le multumesc celor 3 persoane care au propus nume! Le multumesc celor care inca imi citesc cartea. Va multumesc.

        As vrea sa va mai zic ca urmatorul capitol il am rezervat pentru cineva pentru dedicatie. Daca vreti dedicatie, puteti cere, dar nu va asteptati ca sa va pun in capitolul urmator!

        Va iubesc!

                                                                                                        -Gaby :*

Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum