"Paradis"

4.3K 268 8
                                    

Sunteti niste persoane foarte tari. Multumesc ca ma sustineti nu o sa sterg cartea asta doar datorita voua. As vrea sa treceti si la cealalta poveste a mea. Am inceput-o ieri si deja am facut deja 201 cititori. Oricum nu ne mai lungim, acesta este capitolul si sper sa va placa.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

        POV CAROLINA

     Stateam in banca si pe usa intra E.Jack cu o mata care ii rontaia o ureche. WTF?! 

-Jack? o intreaba Rowan.

-Nu intreaba. Daca va roaga Ben sa mergeti cu el la tara sa il ajutati spuneti nu.

-Inteles.

    Deci sa inteleg ca Jack a facut o fapta buna si a suferit rau. Orele au trecut foarte repede. Nici nu mi-am dat seama.Am plecat cu grija spre casa ca sa nu ne vada nimeni si am ajuns acasa la 9:00. Am impachetat repede ca trebuie sa plecam intr-o excursie. Impachetat insemnand sa arunc cateva tricouri largi si pantaloni intr-un rucsac si niste lanterne. 

    Am coborat jos si imediat ce am ajuns in sufragerie am fost teleportata in Elvetia. Cand am ajuns acolo am observat ca eram in padure langa un cort unde mai era o persoana. pe cort era un biletel. Am inceput sa il citesc.

   " Acesta este cortul in care veti sta 1 saptamana. Cardurile voastre sunt in gentile voastre. Nu aveti voie sa va omorati. trebuie sa omorati 30 de persoane. Aceste 8 persoane sa fie femei, 10 persoane sa fie barbati, 2 persoane sa fie gemeni, 3 persoane sa fie copii si 7 persoane sa fie adolescenti. Carolina, Jeff si Ben cand ajungeti aici , probabil separati, sa intrati in cort. nu incepeti pana nu sunteti toti. Succes"

    Eu sunt in echipa cu Jeff si Ben . Intru in cort si il vad pe Jeff intins cat cortul de nu mai aveai unde calca.

-Da-te grasule. Lasa loc si pentru noi.

-Ho. 

     S-a dat mai incolo si am observat ceva. Trebuia sa stam 3 pe 2 locuri. imi iau telefonul si il sun pe Slender iesind putin din cort.

-Slender?

-Da.

-De ce tre sa stam 3 pe 2 locuri de cort?

-Deoarece toate echipele au primit cort de 2 persoane. Toate echipele sunt de 2 persoane si au 25 de persoane de omorat iar voi sunteti 3 si aveti 30. Sunteti practic in avantaj deci nu va mai smiorcaiti. 

-Te rog. Nu pot sta cu 2 baieti in acelas cort.

-Nimeni nu a zis ca ei trebuie neaeparat sa doarma in cort.

-Pe bune.

-Da. Succes. Nu aveti voie sa va omorati.

     Mda... Deci se pare ca eu dorm in cort. Jeff in copac iar Ben sub pamant. Nu se supara nu?

-Jeff?

-Da.

-Iesi putin afara din cort sa iti arat ceva.

     Cand a iesit, mare greseala l-am impins pe jos, am intrat in cort si l-am inchis de pe interior. Nu are cum sa intre decat daca gaureste cortul.

-Carolina, da-mi drumul.

-Nu.

-Te rog.

-Nu.

-Te zic lui Slender.

-Am vorbit cu el. A zis ca nu-i nimic daca voi dormiti afara si eu inauntru.

-Carolina, rup cortul.

-Nu te cred.

-Ha, nu ma crezi. Bine.

    Cand a spus asta mi-a fost putin frica, dar doar putin. Apoi am auzit un zgomot si doua chestii care au facut o gaurica mica in cort. le-am dat drumul in cort.

-Multumim. spune Ben ironic. Cand observ cum se aseaza era sa fac infarct. Eu stateam la mijloc.De ce soarta cruda. Dupa ce se aseaza, eu ma ridic ma duc la margine dupa Ben il imping mai incolo si ma asez si eu.

-De ce ai facut asta? intraba Ben .

-Pentru ca nu dorm intre doi.

-Ok. Treaba ei. las-o Ben impace. o sa inteleaga de ce am pus-o la mijloc.

    O sa fie o saptamana lunga.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

    Acesta a fost capitolul si imi cer scuze pentru eventualele greseli si pentru ca e asa de scurt capitolul. cred ca am ramas fara inspiratie azi. Clar, de maine nu mai fac la romana inainte sa scriu. Romana imi ia toata imaginatia. Sper sa va placa si va multumesc din nou pentru ce mi-ati spus in capitolul trecut si ca ma sustineti. Sunteti niste draguti. va iubesc. Kisses

Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum