Pt.10

18 0 0
                                    

*Iulia pov*
Marcus imi este prieten inca din anii de liceu. E mai mare decat mine cu 2 ani si de aia a reusit sa si deschida clubul. Invata la acelasi liceu cu mine si am inceput sa vorbim dupa o activitate de o sapt in scop caritabil organizata de scoala. Si de atunci am tot vorbit si ne am petrecut timpul impreuna pana am ajun foarte buni prieteni. Chiar si dupa ce a plecat am tinut legatura. Il rugam sa o ajute pe Angi cu afacerea si spre bucuria mea, acum sunt impreuna:)).
Revenind  la prezent...

Pornesc la drum si ii dau un mesaj:
"Vin la club, ajung in 10 minute, trebuie sa vorbim. Pregateste niste bauturi puternice. Discutam cand ajung acolo."

Am apasat acceleratia si am gonit catre Mansion. Am avut noroc ca nu am prins trafic pentru ca sigur ma enervam si mai tare. Mi am parcat masina in spate si am folosit intrarea de serviciu care da intr un hol din care puteai sa o iei inspre bar sau inspre biroul meu. De data asta m am dus in club pentru ca acolo ma astepta Marcus.

 De data asta m am dus in club pentru ca acolo ma astepta Marcus

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

M: Ce i cu mutra asta? Spune ce s a intamplat.
Mi am tarat corpul pana la bar si m am trantit pe unul din scaune in timp ce ma uitam la Marcus care era pe parte cealalta si turna bautura in doua pahare. Imi vine greu sa i spun pentru ca Tarn era unul din prietenii lui, de fapt, era prietenul tuturor.

I: Tarn.....
M: Ce i cu el? E ok?
I: Lucreaza pentru Christian. A fost trimis ca spion si a vandut informatiile noastre mafiei adverse. Timp de trei luni....
M: Nu..... nu vorbesti serios. Tarn? Vorbim despre acelasi om?

Dau din cap si dau pe gat lichidul din paharul sofisticat in care era. Marcus isi puse capul in maini si ofta prelung apoi isi termina si el bautura si mai turnase o tura amandurora. Imi aprind o tigara si cateva momente este liniste deplina in toata incaperea.

M: Cum ai aflat?
I: Eram la cursuri azi, la masa si m a sunat Angi. Mi a zis despre asta si am rugat o sa revizuiasca tot personalul. De asemenea am pregatit razbunarea pe care o merita sobolanul ala.
M: Ce ai de gand sa faci?
I am explicat planul la fel cum i am zis vara mii iar expresia de pe chipul lui imi spunea ca este de acord cu mine.
M: Vreau sa vin si eu. Dupa ce ca am crezut ca Tarn imi este camarad, vreau sa mi dea niste raspunsuri.
I: Faci cum crezi, dar mai am nevoie de ajutorul tau.
M: Orice..
I: Vreau sa l inviti pe Christian la petrecerea de sambata seara, dar vezi sa nu afle ca vine Andreea si restu fetelor. Daca vrei sa vi, pune ti matahalele sa mi pazeasca fetele si sa il supravegheze pe Chris. Asa o sa fie distras de la munca si no o sa i mai pese de afaceri pentru un moment. Imi pare rau pentru Andreea ca zic asta, dar vezi sa fie si fete ca sa l tina ocupat. Oricum baiatu asta nu se tine de treaba. Am incercat sa i spun Andreei, dar daca se supara da vina pe mine. Stiu ca o sa sufere, dar macar o sa vada cu adevarat cine e iubitul ei. Poate ma insel, dar ma indoiesc.
M: Am inteles... Totul o sa fie pus la punct si pregatit. Saraca Andreea.
I: De asemenea vreau sa izolezi petrecerea. O sa vina numai cunoscuti de ai nostri dar care sa nu reprezinte un pericol si pe care sa nu i cunoasca nici fetele si nici oamenii lui Christian.
M:Am sa am eu grija de asta. Inca nu imi vine sa cred ca Tarn a fost capabil de o asemenea tradare. Poate ca nici nu ne a fost prieten vreodata
I: Cu siguranta!

Am mai baut cateva randuri de bautura si camd mi am verificat tel am vazut sute de mesaje de la Alexandra, Giulia si Andreea. I am zis ca ar fi timpul sa plec, doar ca bausem. Clubul urma sa se deschida si angajatii soseau pe rand. Marcus l a rugat pe unul din angajati sa conduca masina in locul meu si sa ma lase acasa. I am multumit pentru gest si ne am luat ramas bun.

*Time skip*

*Alexandra pov*
Tocmai imi faceam un ceai cand aud usa de la intrare lovindu se de perete. Ma uit la ceas si vad ora 9 seara. Fetita asta.. Imi las cana pe blat si ma duc sa vad ce se intampla. Cand am ajuns in fata usi nu vad nimic alt ceva decat o Iulia beata si suparata. Nu mai era nervoasa ca la pranz. Era alt ceva pe chipul ei,.... dezamagire.

Al: Heyyy...... esti bine? Pe unde te ai dus?
I: Am fost la Marcus. Am vorbit, am fumat si cel mai important am baut *sughit*
Al: Vad..... Hai sa faci un dus rece, ce zici?
I: Lasa. Nu fac dus. Ma dus sa mi fac temele.
Al: Serios? Teme? Tu? Se vede ca ai baut 
I: Fara dus...*sughit*
Al: Da bine bine...., spun, o iau de mana si o bag in cabina de dus dupa care dau drumul la apa cea mai rece. Scoate un tipait infundat, dar am tinut o sub jetul de apa rece pana s a trezit cat de cat.

I: bAi cE RecE Eee!!
Al: Iti trebuie!
I: Bine bine! Gata, sunt treaza!
Al: Foarte bine, zic si opresc apa. Ii spun sa se spele si sa vina in bucatarie sa manance.

Cat ea se spala, m am dus si am incalzit shaworma pe care am comandat o. I am facut un ceai ca sa se calmeze si am asteptat o cu masa pregatita. Nu dupa mult timp a iesit imbracata in pijamale si cu o fata sifonata.

 Nu dupa mult timp a iesit imbracata in pijamale si cu o fata sifonata

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

I: Ai vreo pastila, ca imi bubuie capu...?
Al: Da, am. Ti am facut niste ceai si am comandat mancare. Poftim si pastila.
I: Mersi:
Al: Ce s a intamplat?
I: Nimic important..
Al: Serios? Adica ai plecat de la cursuri si te ai facut muci pentru ceva neimportant cum ar fi ca  oamenii inca mai vaneaza ursi panda?
I: Ma lasi...Nu are rost sa te bag si pe tine in povestea asta. Apropo, cum ati ajus acasa?
Al:Aahh...... vai, sa vezi. Deci am luat metroul si Andreea nu voia sa intre pentru ca era prima oara cand mergea cu asa ceva si ii era frica. Am incercat sa o bagam da se tinea de usa si incepuse lumea sa se uite la noi. Intr un final am intrat si a descoperit a ii place
I: Vaaaiiiii:)))) V ati gasit costume pentru petrecere?
Al: Da... am dat comanda azi.
I: Bun. Eu nu mai pot sa vin. Basil o sa va duca la petrecere.
Al: De cee?! Hai maaa... da de ce?
I: Am de rezolvat o treaba foarte importanta. Nu am cum sa vin.
Al: Asa sa toti faci..:/

A terminat de mancat si ne am jucat niste jocuri pe consola pana ni s a facut somn

Turn left, Turn rightजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें