Pt.8

18 0 0
                                    

*Alexandra pov*
In sfarsit e joi. Zilele de cursuri nu au fost asa de grele, unele chiar au fost destul de misto, da tot scoala e. Am trecut prin aproape toate orele, numai ca azi avem sportul si chiar nu.., nu. Am reusit sa ne imprietenim cu majoritatea colegilor nostri, dar nu am fost super comunicative. Mai bine asa. Azi ploua deci probabil nu o sa avem ocazia sa facem sportul afara, nu ca mi ar fi placut mai mult da macar eram afara. Nu cred ca are rost sa va mai spun ce se intampla in fiecare dimineata pentru ca avem acelasi program ca in prima zi: le luam pe fete, mergem la cafenea si dupa la facultate

 Nu cred ca are rost sa va mai spun ce se intampla in fiecare dimineata pentru ca avem acelasi program ca in prima zi: le luam pe fete, mergem la cafenea si dupa la facultate

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ma bucur in sfarsit ca majoritatea profilor sunt oameni super de treaba si intelegatori, mai putin scorpia aia de franceza. Am inceput sa i dau dreptate Andreei cand a inceput sa ne bombardeze cu esee si proiecte de kkt. Ma rog... in afara de acest sPEciMeN, restul chiar sunt ok.

*Time skip*

I: Uniforme? Scuteste ma!Eram la ora de sport, una din orele noastre comune, iar profa de sport ne a dat fiecaruia o uniforma de sport

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I: Uniforme? Scuteste ma!
Eram la ora de sport, una din orele noastre comune, iar profa de sport ne a dat fiecaruia o uniforma de sport.
A: Chiar trebuie sa purtam astea?
Doamna Roosvelt: Da draguta. Asa nu o sa mai existe conflicte intre elevi si sunt uniforme foarte bune asa ca, de ce nu?
A: Umm... okaayyyy....
A trebuit sa ne punem pana la urma uniforma care era prea scurta pentru a face sport in ea. Dar totusi nu arata asaa de rau:))

Ne am adunat toti in sala de sport care era cea mai mare pe care am vazut o vreodata si am asteptat o pe profa sa vina

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ne am adunat toti in sala de sport care era cea mai mare pe care am vazut o vreodata si am asteptat o pe profa sa vina. Cand a aparut am putut sa o vad mai bine decat in vestiare. Dupa ce am facut incalzirea, ne a pus sa facem niste gimnastica si forta. Nu a fost rau, dar as fi preferat sa stau in clasa. Dar daca ar fi fost sa aleg dintre franceza si ora de sport, cred ca e clar ca as fi alergat spre sala de sport cu viteza luminii.

Turn left, Turn rightWhere stories live. Discover now