Pt.11

23 0 0
                                    

*Giulia pov*
Astazi trebuie sa merg cu Andreea la mall sa ne luam haine pentru petrecerea de maine. Dupa ce ne am intors de la facultate, ne am schimbat si am plecat. Andreea a vrut sa mergem cu metroul acum, pentru ca ii place foarte mult, asa ca nu aveam ce sa fac. Drumul dura cam 20 de minute timp in care puteam sa ne facem o idee despre tinuta noastra. Era cam frig afara pentru ca deja se facea noiembrie asa ca m am imbracat destul de gros ca sa fiu sigura ca nu mi se face frig. Mi am pus pe mine un tricou si cel mai calduros hanorac pe care il aveam, apoi niste blugi. Andreea se imbracase foarte subtire pentru ce era afara si o sa raceasca inainte de a merge la petrecere
Andreea

 Andreea se imbracase foarte subtire pentru ce era afara si o sa raceasca inainte de a merge la petrecereAndreea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Giulia

* Time skip*Imediat ce am ajuns nu am pierdut vremea si am pornit spre primul magazin decent pe care l am vazut

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


* Time skip*
Imediat ce am ajuns nu am pierdut vremea si am pornit spre primul magazin decent pe care l am vazut. Nu au fost multe, dar hainele erau destul de acceptabile. Amandoua voaim rochii scurte de satin asa ca ne uitam in aceeasi parte. Nu am crezut ca o sa fie usor de cautat dar nici dupa 10 min am gasit rochia potrivita. Andreea insa, nu putea sa se decida. Am haladuit de la un magazin la altul pentru ca nu gasea costumatia buna. Incepusera sa ma doara picioarele si i am zis ca merg sa mi iau o cafea. Intre timp mi s a facut foarte cald, poate ca totusi nu a fost o idee asa buna sa ma imbrac asa gros, pentru ca aparent o sa stau toata ziua aici. Cand m am intors la Andreea, era in acelasi magazin in care am lasat o. O vad ca vine la mine cu ambele brate pline de umerase cu rochii si ma ia de mana.

A: Haide hai, vino cu mine sa le probez si sa mi spui daca iti plac.
G: Andreea.... bine, da repede ca mi e cald si incep sa nu mai am rabdare
A: Tu? Tu care stai cu orele la mall si ne tarasti pe mine, pe Alexandra si pe Iulia din magazin in magazin pana nu ne mai simtim picioarele? Serios.
G: Atunci iti dai seama cat de grav e. Plus ca ma topesc in hainele astea.
A: Pai cine te a pus sa vi cu 10 mii de straturi de haine pe tine?
G: Am doar 2..
A: Da bine... zi cum imi sta cu asta
G: Umm... e okaayy...
A: Deci nu.

Am tot stat asa pana Andreea cred ca probase mai mult de 20 de rochii. Incepusem sa ma enervez asa ca i am zis ca trebuie sa plecam. Am luat o spre iesirea din magazin, si cand am trecut pe langa casa, o doamna voia sa inapoieze o piesa de imbracaminte de un rosu tipator si cand ne am uitat mai bine era de fapt o rochie

Turn left, Turn rightWhere stories live. Discover now