Pt.2

30 0 0
                                    

Ploua cu galeata in Londra si eu nu am unde sa stau alt undeva decat in statia asta de metrou afurisita. Ca sa explic ce s a intamplat, ....nu a mers tocmai cum ma asteptam.
Totul parea ok. Ajunsesem la mama, i am explicat ce se intamplase si a inteles. Urma sa plec in 5 zile de acolo. Am primit telefoane de la tata, ceea ce era de asteptat daca iti pleaca copilu si te lasa cu casa distrusa, dar bineinteles ca nu am raspuns. L am ignorat si mi am vazut de treaba. Prietenele mele au ajuns la Londra cu o zi dupa petrecere, asa ca ele sunt deja acolo. Zilele in care am stat la mama mi au adus amimte de copilarie, cand aveam o viata decenta si nu trebuia sa mananc bataie in fiecare seara. M am jucat cu fratele meu, lucru care m a facut sa uit de tot ce s a petrecut. O sa mi fie dor de el chiar daca nu l prea suport. Ma bucur ca a reusit sa si faca prieteni pana la urma. Dupa ce ai mei s au despartit, Vio s a inchis in el si a devenit foarte introvertit. Nu iesea din casa decat pentru a merge la scoala, nu vorbea cu nimeni si era trist tot timpul. Revenind la mine, venise ziua in care trebuia sa plec. Mi am ales niste haine lejere pentru ca aveam ceva de mers si am pornit catre aeroport.

 Mi am ales niste haine lejere pentru ca aveam ceva de mers si am pornit catre aeroport

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

* Time skip*

Avionul pornise. Ma simteam asa de bine ca am plecat din tara aia nenorocita. Tocmai mi am lasat in urma tot trecutul si urma s ami incep viata cu adevarat. Imi deschid laptopul si imi citesc notificarile. Imi verific mailul si vad un mesaj de la tata. Mainile incepusera sa mi tremure si am apasat cu ezitare pe el. Simteam cum ma prabusesc cu tot cu avion in cazanul cu smoala. Tata isi retrase platile apartamentului, iar acum fusese luat. Practic nu mai aveam unde sa stau. Incerc sa ma calmez si sa ma gandesc ce trebuie sa fac. Am sunat o imediat pe Giulia sa vad ce zice

...

G: De ce nu vorbesti cu el? Poate ca o sa inteleaga si o sa ti dea apartamentul inapoi.

Al: Tu ti bati joc de mine? Dupa ce i am distrus casa si i am furat banii crezi ca o sa mi mai dea vreun ban?
G: Mdaa... bine punctat. Nu ti au mai ramas bani de la el?
Al: Ba da, dar nu imi ajung nici macar de o chirie, iar pana ma angajez undeva ce fac? Plus ca imi trebuie si haine de scoala
G: Daca as fi putut te as fi chemat sa stai cu mine, dar apartamentul meu e mic, abia incap eu in el.
Al:Andreea oare poate?
G: Andreea are cam acelasi apartament, nu cred. Incearca la Iulia. Am inteles ca are un apartament destul de marisor
Al: Vai ce viata o sa am daca stau la ea. O sa imi pun viata in pericol din mai mlte motive. 1, o sa stau cu Iulia si 2, o sa stau cu Iulia. In plus, daca nu ma primeste?
G: Cum sa nu te primeasca? Doar esti prietena ei.
Al: ok ok, am sa incerc. Mersi de ajutor🧡
G: Nici o problema colega. Hai mai vorbim, zbor placut!

Mda, si acum sa o sun pe Iulia🤦🏻‍♀️. Am format numarul si am apasat pe "apelati." Am asteptat, am tot asteptat si nimic. Nu mi venea sa cred ca nu mi raspunde. Ce face fetita asta?

* Time skip*
...Asa am ajuns sa stau in statia de metrou din ditamai orasu, neavand unde sa ma duc. Incepe sa se faca racoare si ma cam sperie gandul ca nu am unde sa stau in noaptea asta. Cred ca ar trebui sa caut o cazare pana se rezolva chestia asta.
Strazile Londrei sunt asa de frumoase pe timp de ploaie. Au fost primul lucru care m au linistit dupa zbor. Imi obosesc picioarele dar noroc de bancutele de la metrou. Ma asez pe una si imi trag bagajele mai langa mine.

 Ma asez pe una si imi trag bagajele mai langa mine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Inca nu m a sunat Iulia

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Inca nu m a sunat Iulia. Jur ca fetita asta ma calca pe nervi. Daca tot am timp, am sa va spun cum sta treaba cu fetele astea :)
*****
In primul rand Andreea.

Este foarte amuzanta si ii place sa se distreze. Nu exista petrecere fara bautura si fara Andreea. Ea este sufletul distractiei si mereu ii face pe cei din jurul ei sa se simta mai bine si sa se distreze. Nu am vazut pe nimeni pana acum sa si aprecieze prietenii asa cum o face Andreea si sa le sara in ajutor cu orice. Slabiciunea ei este  ca iarta foarte usor persoanele care o ranesc si fiindca ea  este un om foarte dragut, persoanele astea sunt destul de multe. Un lucru foarte interesant despre Andreea este ca a reusit sa devina iubita capului unui gang de dealeri din Londra. Tipul asta, Christian sau Chris cum ii zic prietenii este rivalul Iuliei. Am sa va explic cand ajungem la ea despre ce este vorba. De aia lucrurile sunt foarte picante cand vine vorba de afacerile lor.

Urmatoarea este Giulia, aka mama grupului.

La o prima impresie, poate parea tipul de persoana nesuferita, dar credeti ma, nu e asa. Este o persoana minunata si foarte, foarte desteapta. Este un pic timida pana incepi sa o cunosti dar este foarte usor sa te imprietenesti cu ea. Fata e obsedata de seriale si adora sa se machieze. In ciuda faptului ca face sport si mananca sanatos, nu am mai vazut pe nimeni cu atatea probleme de sanatate ca ea. Sincer, prima data m a cucerit prin faptul ca ne cumpara mancare de fiecare data cand mergeam la liceu. Giulia este extraordinar de desteapta. Tin minte ca avea cele mai bune note si bursa la Oxford a primit o fara sa clipeasca. Ce geniu!

Acum, Iulia.

Iulia este genul de om care pare foarte rau la inceput si asa este si in continuare. Glumesc, daca reusesti sa te imprietenesti cu ea este super de treaba, in rest, nu ai vrea sa ai de a face cu persoana aceasta. Fata asta este asa un mood si ii place sa traiasca in conditii maxime, dar de cele mai multe ori este cea mai lenesa persoana pe care o cunosc. Este un prieten de incredere si care iti sare in ajutor doar ca nu are multe persoane cu care se intelege. Credeti ma ca este foarte greu sa te imprietenesti cu ea. Inca ceva de adaugat este ca pe Iulia efectiv nu o sensibilizeaza nimic, da nimic. Poate cateva lucruri da prefera sa nu le spuna, zice ca slabiciunile o fac sa para slaba. Cea mai interesanta parte de spus despre ea este ca prin clasa a 11 a intrat intr in gang al mafiei, ceva dealeri nu stiu exact, si dupa ce a terminat liceul a reusit, nu am idee cum, sa preia conducerea gangului. Deci prietena mea este capul mafiei din Londra. Superb nu?

Fetele astea mi au fost prietene si inca imi sunt inca de la inceputul liceului. Am trecut prin atatea incat am decis ca prietenia noastra nu avea cum sa se termine o data cu liceul, asa ca am dat toate la Oxford. Si cu putin invatat si niste relatii am reusit sa intram toate. Cate amintiri o sa ne facem, doamne!

Turn left, Turn rightWhere stories live. Discover now