Pt.3

31 0 0
                                    

Iulia *pov*
Uite cum imi pierd timpul pe un fraier care nu si a platit comanda. Sunt in masina si ma indrept spre locul in care trebuie sa ma intalnesc cu Jason, unu a carui parinti au prea multi bani, iar el nu stie cum sa ii consume. Chestia e ca a intarziat cu plata pachetului pe care i l am dat o saptamana, lucru care mi e aproape de neconceput. Cum sa cladesc o afacere bazata pe eficienta daca se intampla incidente asemanatoare?
Am ales sa ma imbrac destul de lejer fiindca presimt ca o sa am nevoie sa lovesc pe cineva. Mi am pus pantalonii de stofa si un pulover deoarece e destul de frig afara si mi am curatat cutitul pe care l am primit de la unul din cei mai superbi oameni pe care i am cunoscut, dar am sa va spun despre el altadata.

 Mi am pus pantalonii de stofa si un pulover deoarece e destul de frig afara si mi am curatat cutitul pe care l am primit de la unul din cei mai superbi oameni pe care i am cunoscut, dar am sa va spun despre el altadata

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

In sfarsit soferul parcheaza langa cladirea abandonata unde ma voi intalni cu Jason. Exista o parte a Londrei plina de cladiri parasite perfecte pentru asa ceva. Astfel ne am capatat si cu Casa Mafiei de Nord.

 Astfel ne am capatat si cu Casa Mafiei de Nord

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Am coborat si in fata masinii se afla baiatul. Mereu m a enervat fata lui, dar acum mai mult ca niciodata.

I: Ca sa nu mai lungim povestea asta si ca sa nu mi mai irosesti timpul, fi baiat cuminte si da mi banii pe care mi datorezi. Repede!
J: Nu ii am..
Am ras si i am zis ca ar tebui sa mai lucreze la partea umoristica, dar s a uitat la mine nonsalant si mi a raspicat ca nu ii are.
I: Inteleg... Sper ca sti cu cine vorbesti si de faptul ca imi darorezi banii astia de o saptamana. Crezi ca baietei ca tine, imi strica mie afacerile? Ma amuza faptul ca te inseli atat de grav.
J: Uite ce e, nu am mai putut sa iau bani de la tata pentru ca m a prins cu ele in sertar. Mi a retras toti banii pe care ii aveam si m a pus sa ma angajez. In plus sunt de 2 ori mai mare decat tine si ai venit doar cu soferul tau. Chiar crezi ca ai sa poti sa ma dobori?
I: Mai cap de nuca, de cand iti vand eu marfa, tu nu ai invatat inca sa ascuzni cateva grame de substanta altundeva decat in sertar? Mi s a parut mie ca suferi de ceva boala mintala da nu stiam ca e asa de agresiva:)
J: Deci recunosti ca pot sa te inving, asa i?
I: Nu, am zis doar ca esti foarte stupid. Pot sa te bat fara probleme, dar ti am zis ca azi nu am chef...
J: Deci ne mai auzim! ce bine cand totul ae termina cu bi-
I: Shh shh shh..... nu ma intrerupe cand vorbesc. Nu am EU chef, dar bodyguardzii mei au.

La un fluierat puternic, baietii mei il inconjoara pe JJ si il leaga de un scaun la fel de putred ca creierul lui. Si eu care credeam ca o sa am o dupamiaza plictisitoare😂. M am obisnuit de ceva timp sa port inele destul de mari la mana dreapta. Le am facut in cinstea prietenelor mele si fiecare inel are initiala unui nume: A, G, I, A. Imi sunt extraordinar de folositoare cand trebuie sa pocnesc pe cineva mai tare decat pot, cum ar fi in cazul asta. Putina distractie, stiti?
M am apropiat de scaun, am zambit si i am facut cunostinta pumnului meu fetei lui. Stropii de sange care au sarit in urma loviturii mi au murdarit pumnii. Mi am scos batista pe care o purtam mereu la mine si in timp ce imi stergeam degetele m-am asigurat ca de data asta am sa ma fac inteleasa.

I: Sa fie clar, la mine, nu intarzii cu plata. NI-CIO-DA-TA! Vrei sa te pun sa repeti? Zi dupa mine, "niciodata".
Fata ii era amortita de la lovitura , da nici ca mi a pasat. Nu a ingaimat nici doua silabe, lucru care m a enervat cumplit si l am mai lovit o data in partea cealalta. Frumos din partea lui ca a intors obrazul.
I: In al doile rand, nu te compari cu mine pentru ca nu esti in stare! Mai mult, sa ma iei peste picior? Greseala fatala.

Am accentuat acest aspect cu inca o lovitura. In ultima luna nu am mai apucat sa merg la sala asa ca acum compensez. Bazaitul telefonului care suna, imi distrage putin atentia, dar chiar nu e momentul acum. Il inchid si reiau ce voiam sa spun.

I: Cred ca nu mai e cazul sa mentionez faptul ca plata se face la timp sau data viitoare te las sa ti vezi piatra funerara mai intai, nu?
Jason a scos niste sunete in semn de afirmatie si m am oprit din a i mai da una.
I: Uite cum facem, ai trei zile sa mi aduci banii. Martea viitoare, vi aici, cu plicul. In cazul in care nu apari, esti scos din schema, foarte simplu. Ne am inteles?
Ma fixeaza cu privirea si cu un mic elan zice " ne am
inteles"

Le fac semn baietilor sa il dezlege si sa l duca acasa. Oi fi eu rea, da macar sunt cu bun simt.
Am urcat in masina impreuna cu soferul si am pornit spre casa. Imi aduc aminte de telefon si il scot sa verific cine ma suna in disperare:

Alexandra - apeluri pierdute: 8

Pfoaai! Sa vezi ce predica imi tine cand o sun, da chiar nu era momentul. Ehh, lasa, o sa inteleaga ea, doar sunt afaceri.
O sun inapoi sa vad ce s a intamplat. Mi se pare ca trebuia sa fi ajuns deja in oras la ora asta. Ceasul arata 7 seara si se intuneca.

•in apel•
Al:*CE PUII MEI FACI MAI COPILA? INCERC SA DAU DE TINE DE CATEVA ORE*
I: Am avut de rezolvat niste treaba, scuze ca nu am raspuns. Cum a fost zborul? Te ai instalat deja in apartament?
Al:*Nu mai am apartament. Tata a retras plata si acum nu mai este al meu. Te am sunat sa te intreb daca pot sta cu tine pentru ca nu am altundeva sa ma duc. Bani de chirie nu am, iar Giuls si Andreea nu au loc sa ma primeasca.*

I: Mmmmm, nu stiu ce sa zic. Daca ma gandesc mai bine la ce mi faceai cand abia ne am cunoscut.... 

Al: Hai bai serios! Nu face de astea acuma! NU AM UNDE SA STAU, TU INTELEGI FETITA??

I: Bine bine. Glumeam si eu putin. Te astept oricand, poti sta la mine cat vrei tu. Am un dormitor la parter care este perfect pentru tine. Ce o sa ne mai distram noi!! Unde esti? Pot sa vin sa te iau cu masina, inca sunt in oras.
Al:*MERSIII MERSIII MERSIII! Sunt la statia de mertou din centeul orasului.*
I: Perfect! Sunt foarte aproape de tine. Ajung cat ai zice "multumescdintotsufletulIuliaca maiprimitincasalatine". Cred ca in 10 minute poti sa iesi la suprafata ca sa te luam cu masina.
Al:*okayy okayy*

*time skip*
Luam curba si o vad pe alexandra cu bagajele cum ne asteapta. Ma bufneste rasul, dar ma abtin ca sa o primesc cum se cuvine. Soferul opreste masina si ies repede ca sa o imbratisez.

I: Imi pare rau pentru ce s a intamplat
Al: Stai linistita. Important e ca totul s a rezolvat. Multumesc ca m ai primit sa stau cu tine.
I: Nu i bai, da nu ti mai plange atata de mila. O sa puna Basil bagajele in portbagaj, hai intra.
Al: Aaahh, vad ca ti ai tras masina cu sofer. Sincer, cum ai reusit cand abia esti de 6 zile in oras?
I:  Da tu crezi ca doar de 6 zile fac asta? In plus, asta e o mica parte din beneficiile aduse de statutul de cap al mafiei, ce pot sa zic. Nu ma plang, asta i clar.
Al: Sti ce? Vreau sa stiu ce a fost mai important decat prietena ta de 5 ani incat sa nu mi raspunzi la telefon CAND TE SUN DE 8 ORI FETITA!
Incep sa rad. I: Am avut de rezolvat niste afaceri cu un tip care a intarziat cu plata. 
Al: Aam inteles.... Tie chiar iti place sa faci asta, nu?
I: Ce ma da de gol? Spun si radem amandoua.
In scurt timp ajungem acasa si Basil o ajuta pe Alexandra cu bagajele. Am intrat si dupa ce ne am lasat lucrurile, i am facut Alexandrei turul casei.

Turn left, Turn rightKde žijí příběhy. Začni objevovat