25.

1.7K 77 41
                                    


Jayden:

"Begrijp je dat mattie?" Zei Redouan terwijl hij dichterbij kwam. Ik zuchtte, inmiddels kennen jullie mij wel denk ik. Als iemand biggie doet haal ik ze gelijk uit.

Maar de broer van mijn het meisje van mijn dromen pijn doen, kan ik niet maken. Het gaat om respect.

Ik lachte en bleef staan. "Ik neem afstand van Laila. Maar doe dr geen pijn. Ook niet mentaal, dat verdient ze niet." Zei ik. Hij lachte en duwde me het huis uit.

Ik zag Laila aan komen lopen. "Wat doe jij hier?" Vroeg ze. Ik negeerde haar, stapte in mijn auto en reed weg. Ik sloeg hard op mijn stuur. Kanker zooi!

Soumaya:

Hij keek me hijgend aan terwijl de zweetdruppels van zijn voorhoofd druppelde. "Soumaya je maakt me gek." Fluisterde hij in mijn oor terwijl hij kusjes in mijn nek drukte.

Ik lachte zachtjes en genoot van het moment.

Hij plaatste kusjes over mijn borst, mijn buik en ging langzaam naar beneden. Ik kreunde hard terwijl ik met mijn hand door zijn haren zat.

Ik hoorde hem lachen.

-

Toen ik uit de douche kwam deed ik mijn badjas aan en liep naar de slaapkamer. Adil lag te slapen. Ik kleedde me aan en maakte Adil wakker. Ik deed een creme jurk aan en een bruine jas er boven. "We moeten zo gaan kleed jezelf aan." Zei ik.

Na moeite kwam hij het bed uit. Toen ik klaar was met mijn make up haalde ik Anass uit bedje.

"Halloo schatje van mama." Zei ik en hij begon te lachen. Ik pakte hem op en plaatste een dikke kus op zijn bolle wangetjes. Ik deed zijn slaapzak uit en verschoonde zijn luier.

Daarna gaf ik hem melk en kleedde ik hem aan. Toen Adil uit de douche kwam knuffelde hij even met Anass. "Adil kleed je nou aan!" Zei ik.

Hij gaf Anass aan mij en kleedde zich snel aan. Toen Adil eindelijk klaar was konden we vertrekken. We gaan naar het park met Samir, Laila, Redouan, Yassine en Omar. Laila en Redouan wouden elkaar niet zien, maar ik heb ze overgehaald. Is gewoon gezellig en misschien ze het goed kunnen maken?

Toen we aankwamen lagen we al het eten op het kleedje.

"Tante Soumayaaaa!" Hoorde ik. Ik keek om en zag Omar. Ik rende naar hem toe en gaf hem een knuffel. "Hai poppetje." Zei ik en gaf hem een kus op zijn wang.

Hij liep naar Adil en keek gelijk naar Anass. Even later zag ik Yassine aanlopen met zijn vrouwtje. Wauw, ik ben zo blij voor hem. Ik groette hun en we namen lekker plaats op het kleed. "Hoi, ik ben Farah." Zei ze droog. "Ik ben Soumaya, dit is m'n man Adil, het broertje van Yassine natuurlijk en ons zoontje Anass." Zei ik lief.

Ze knikte arrogant en liep naar Omar. Ik en Adil keken elkaar aan. Ik zuchtte.

Ik heb gelukkig veel bijgepraat met Samir, het is weer goed. Ik ben daar heel dankbaar voor.

"Soum kom is." Zei Yassine. "Wat is er?" Vroeg ik. "Ik had begrepen dat er iets was met Anass? Ik wou het niet zeggen waar iedereen bij was." Zei Yassin. Ik knikte en begon hem alles uit te leggen.

"Wollah heftig man." Zei hij en gaf me een knuffel. Ik glimlachte en we liepen terug naar de rest van de familie.

"Wat het leuk met haar?" Vroeg Farah terwijl ze vies naar mij En Yassine keek.

"Pardon?" Vroeg ik. "Wat plak je bij hem?" Vroeg ze lachend. Ik keek naar Adil en liep op haar af. "Ik weet niet wat jij denkt, maar ik ben getrouwd met zijn fucking broer!" Zei ik boos.

Ze duwde me naar achter waardoor ik belande op Omar.

"Sorry schatje!" Zei ik en nam hem in een knuffel. Ik gaf hem een kusje, pakte de spullen en riep Adil. "Pak Anass, wij gaan!" Zei ik.

Laila kwam naar me toe. "Waar ga je heen?" Zei ze. "Naar huis. Spoort dat wijf wel?" Riep ik. Adil deed gelukkig wat ik zei en we liepen naar de auto.

Samir en Laila kwamen achter ons aan met de auto.

-

Huilend lag ik op Adil's borst. "Wat heb ik vekeerd gedaan?" Zei ik. Hij ging met zijn vingers langs mijn haren. "Niks zine, ze is gewoon jaloers. Lelijke wijf." Zei hij zachtjes.

Ik zuchtte en veegde mijn tranen. Ik hoorde Anass huilen en ik liep naar zijn slaapkamer.

Ik zag dat Samir heb al vast had. Ik nam hem over van Samir. "Dankje. En als jullie hier willen slapen er ligt schoon bed goed in de kast in de gang. Logeerkamer of bank maar niet uit." Zei ik.

Hij knikte. "Dankjewel zusje." Zei hij. Ik glimlachte en liep weer naar Adil.

Ik haalde mijn borst te voor schijn en Anass begon te zuigen. Adil deed de gordijnen dicht en zuchtte. "Je haalt je halve tieten open terwijl ze gordijnen op zijn." Zei hij.

"Alsof iemand dat ziet." Zei ik.

"Iedereen wilt kijken naar de vrouwtje van deze lekkere voetballer hoor." Zei hij terwijl hij naar zijn eigen kont keek in de spiegel. Waarom ben ik getrouwd met deze junkie?

"Adil doe normaal mongooltje." Zei ik. "Jij bent mongool." Zei hij. Ik rolde met mijn ogen en legde Anass weer in bed.

Ik liep weer terug naar Adil en hij lag zonder shirt op bed. Ik kwam op zijn schoot zitten en ging met mijn handen over zijn borst. Hij blijft gewoon sexy, getrouwd of niet.

Hij drukte kusjes in mijn nek en hij liet zijn handen rusten op mijn kont. Ik drukte mijn lippen op zijn lippen en ging van hem af.

"Je maakt me hard voor niks." Zei hij. Ik lachte en deed mijn pyjama aan. "Sorry."

Le coup de foudre.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu