12.

1.7K 87 7
                                    


Adil

"Do you want a drink sir?" Vroeg de stewardess. Ik schudde mijn hoofd. Daar zit ik dan, in het vliegtuig van Chelsea. Nooit gedacht dat ik ooit nog iets zou doen met voetbal.

Het straatleven moet ik nu opgeven. Het enige waar ik me nu op focus is mijn familie. En Soumaya.

Ik voel bijna nooit wat voor vrouwen, maar zij heeft iets speciaals wollah. Ze heeft gewoon alles wat ik nodig heb. Inshallah is ze de ware. Toen we eindelijk aan kwamen in Nederland liep ik naar buiten en zag mijn taxi klaar staan.

Ik liep er gelijk heen en stopte mijn koffer in de achterbak. Ik nam plaats achterin en hij reed weg.

-

Ik kwam binnen en legde de bloemen voor Soumaya op tafel. Omar kwam naar beneden rennen en gaf me een knuffel. Ik lacht een knuffelde hem terug. "Ik zag je op tv oom Adil! Ik keek met mijn vrienden en niemand geloofde dat je mijn oom was." Zei hij.

Ik lachte. "Ik heb iets voor je." Zei ik en liep naar mijn koffer. Ik gaf hem zijn Chelsea pak met zijn naam er op. Hij rende naar boven. Soumaya kwam naar binnen lopen en ze rende op me af.

Ik lachte en knuffelde haar. Wollah ik voel me shi 3 jaar.

"Hoe was het? Ben je niet moe?" Vroeg ze terwijl ze haar jas uit deed. Ik schudde mijn hoofd. "Waar was je?" Zei ik. "Bij m'n moeder." Zei ze. Ik knikte en gaf haar de bloemen. Ze opende haar mond weid.

"Omg ze zijn prachtig." Zei ze terwijl ze verliefd naar het boeket keek. Ik glimlachte en ze stopte de bloemen in een vaas. Ze maakte een foto en trok me mee naar boven.

Ik zag Omar in zijn Chelsea pak lopen. "Wauwww, mooi zeg." Zei ik. Omar gaf me een knuffel. Ik lachte. "Mooi pak hoor Omar!" Zei Soumaya. Hij glimlachte en liep naar zijn kamer. Soumaya duwde me m'n kamer in en ze begeleide me naar mijn bed.

Ze deed mijn vest uit en ging op mijn bed zitten.

"Ga even slapen. Je bent vast moe." Zei ze terwijl ik op bed ging liggen. Ze wreef over mijn schouders en ik zuchtte. "Slaaplekker." Zei ze en stond op. Ik greep haar heupen. "Kom bij mij liggen." Zei ik.

Ze schudde haar hoofd. "Ik moet nog boodschappen doen voor Yasmina." Zei ik. "Een uurtje maar, we doen zo samen boodschappen saff?" Zei ik.

Ze kwam naast me liggen en legde haar hoofd op mijn borstkas.

Soumaya:

Eenmaal aangekomen bij mijn moeder's huis met de boodschappen deed Yasmina de deur open. Adil liep naar binnen met dr boodschappen. "Is dat je mannetje?" Vroeg Yasmina. Sinds wanneer is zij aardig?

Ik negeerde haar en liep naar de woonkamer.

"Hoe gaat het met de baby?" Vroeg ik. Yasmina zuchtte en keek mij en Adil aan. "We hebben het laten weghalen." Zei ze zacht. Ik keek haar met grote ogen aan. "Waarom?" Vroeg ik. Ze barste in tranen uit.

Mijn moeder gaf haar een tissue. Ze glimlachte. Waarom zou ze dat doen? Ik liep naar de wc toe.

Le coup de foudre.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon