11.

1.7K 87 3
                                    


Soumaya

23:17.

We kwamen aan in het hotel en ik zuchtte. "Je bent moe hè?" Zei Adil terwijl hij zijn hoodie uit deed. Hij trok een stukje van zijn shirt mee waardoor zijn buik zichtbaar was.

Ik zag drie meisjes kijken naar Adil. Ze hadden alle drie jurkjes aan en een super mooi lichaam.

Ik keek naar beneden. Adil tilde mijn kin op met zijn duim en gaf me kusje op mijn mond. De meisjes keken me vies aan en ze liepen weg. Ik werd rood en hij lachte.

"Wat doe jij woeshoem?" Fluisterde ik. "Niemand kent ons hier hoor." Zei hij en we checkte in. Ik rolde met mijn ogen en we liepen naar onze kamer.

Een twee persoons bed. Oh nee.

"Heb je honger?" Vroeg ik terwijl ik op bed sprong. Hij knikte. "We gaan zo eten." Zei hij. "Nee ik ga slapen." Zei ik. Hij schudde met zijn hoofd en deed zijn shirt uit.

Toen Adil klaar was met douchen ging ik de badkamer in. Toen ik klaar was kleede ik me aan. "Eindelijk klaar?" Zei Adil. Ik schudde mijn hoofd en deed een beetje make up op.

Hij rolde met zijn ogen. "Ik ben al klaar hoor." Zei ik terwijl ik mijn hakken aan deed. "Voor wie zie je er zo uit?" Zei hij terwijl we de hotel kamer uit liepen.

"Voor mezelf." Zei ik terwijl ik een paar selfies maakte. "Lelijkerd." Zei hij en we liepen het restaurant in.

-

10:00.

"Soum!" Hoorde ik ver. Ik opende mijn ogen en zag Adil op bed springen. Ik wreef in mijn ogen en hij hield een papier hoog in de lucht. Ik rukte het deken van me af en sprong op Adil.

"Gefeliciteerd." Zei ik zacht. Hij beet op zijn lip en keek me aan.

"Ga je me verwennen, ik speel officieel bij Chelsea." Zei hij lachend. Ik rolde met mijn ogen en deed mijn badjas aan. Ik gaf hem een knuffel. "Ik ben trots op je." Zei ik.

Hij knipoogde en ik sprong de douche in. Ik deed een oversized blouse aan en een blauwe broek. Ik deed snelle hakjes aan en droeg mijn LV-tasje erbij.

Als ik me heb klaar gemaakt lopen we het hotel uit.

Als ik me heb klaar gemaakt lopen we het hotel uit

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


"Je ziet er mooi uit voor je voetballertje." Zei hij terwijl zijn pistool in zijn onderbroek deed. Ik keek snel om me heen en gaf hem een klap op zijn schouder.

"Wollah Adil, doe normaal. Dan kan niet meer nu." Zei ik boos.

Hij knikte. "Rustig. Ik laat deze in het hotel ja? Geen stress geniet maar lekker." Zei hij en drukte een kus op mijn voorhoofd. Ik zuchtte en we stopte voor een taxi.

-

Een paar weken later

Het is bijna 4 uur s'nachts en ik kan maar niet slapen. Adil is gister vertrokken naar. Engeland voor voetbal en ik mis hem.

Ik wil zijn armen om me heen, zijn vertrouwde geur om me heen.

Vorige week heb ik zijn ouders ontmoet. Ze zijn super lief, ik was stiekem wel jaloers. Hij heeft bijna een perfect gezin. Ik verre van. Hij heeft nog een zusje van 11. Amal.

Omar kwam naar beneden. Ik keek hem aan en deed de tv zachter. "Wat doe je wakker Omar?" Zei ik. "Ik kan niet slapen." Zei hij. Ik knikte en nam hem bij mij op de bank onder de dekens. Samen vielen we in slaap.

Le coup de foudre.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora